you whisper please remeber me

so fucking true.
Hej,har glömt totalt att blogga idag,hehe..
Men jag har varit i skolan idag sen har jag inte gjort så mycket mer,men nu ropar sängen efter mig,eller jag ligger i sängen men jag måste sova,har sjukt ont i huvudet..
Puss

kill for lies

Hej,kom hem för typ en halvtimme sen,det var jag,Tina,Anna,Mathilda,Albin,Jonte och Emil,trevligt!
Sjukt va bra och snygg Ulrik va,dog ju lite..
Fick även med mig två tröjor och tre ringar hem!
Jag har typ inte så mycket att skriva och bilder kan ni få imorgon för att min kamera är död..
Nu ska jag duscha sen äta någonting sen kika klart på Whip it som jag började se igår,så vi hörs imorgon efter skolan.
Puss

super bass

Hej!
Idag har jag varit i skolan vi hade simning på morgonen och sen hade vi lunch och sen engelska i en timme sen fick vi gå hem klockan ett bara för att vi slapp idrotten för att vi simmade..
Sen gick jag och Anna på dollar store sen gick vi vidare till mig och chillade framför tv:n några timmar,även lite tjejsnack ingick i den tiden och nu ligger jag på min säng och håller på att avlida,har så sjukt ont i huvet.
Imorgon efter skolan så drar jag ner till birsta med lite tjejer,har inte riktigt koll på vilka som ska med men jag vet iallafall att Tina ska med och andledningen till att vi drar till birsta är för att vi ska kolla på ulrik munther♥
Sen tar vi väl bussen hem någon gång på kvällen så förvänta er inte någon uppdatering förräns jag kommer hem!
Ikväll ska jag banne mig gå och lägga mig innan tio,vill helst vara vid liv imorgon!
Puss

alburn road

Hej,idag har jag inte gjort så mycket,hade ont i halsen imorse så det blev ingen springning men jag funderar isf på att springa två varv imorgon istället. Det enda jag har gjort idag är väl att plocka undan kläder från mitt golv,hehe och handlat med pappa.
Imorgon ska jag bada med klassen men jag hittar inte min bikini..En ligger i tvätten men den andra är spårlöst försvunnen så den måste jag leta innan jag går och lägger mig!
Imorgon börjar jag tjugo i tio så jag hinner nog blogga innan jag drar till badhuset,oså slutar jag ett men jag tror att jag skulle vara med Anna så jag bloggar nog inte förräns på kvällen,men vi får se..
Nu ska jag snacka med Jonte sen leta min bikini!
Puss

moments ago

Hej,idag har jag haft ont i halsen,varit täppt i näsan,städat,kollat på andra avenyn,hjälpt till med maten,tittat på tv och beställt kläder. Just nu sitter jag på min säng framför datorn och pratar med Sigrid och har ont i halsen..
Vilket betyder att jag har haft en ganska chill dag faktiskt,skulle velat gjort något men jag orkade inte på dagen och på kvällen vart de inget satt.
Imorgon vet jag inte vad jag ska göra,tror jag ska dra ut och springa om jag inte har ont i halsen men de märker vi imorgon när jag vaknar,nu ska jag titta lite på andra avenyn men först hämta ett äpple!
Puss

forget you

Har inte bloggat idag,för att jag inte har haft någonting att blogga om.
Började klockan 8 med NO lektion,vi skulle egentligen ut i skogen men på grund av det dåliga vädret hade vi genomgång i 80 minuter istället,trodde jag skulle somna. Sen var det idrott,Laras lag vann,tror jag sen direkt upp till lunchen med Tina och Lara,sen chillade vi järnet i fiket i 10 minuter med jonte sen var det dags för matte. Vi hade ett "prov" och det gick rent ut sagt åt helvete,många saker jag inte ens kommer ihåg att vi har haft..Efter matten var det svenska och vi hade halvklass så jag satt med Jonte och vi hade datorerna och vi skulle skriva en "berättelse" om sommarlovet så jag skrev väl en halv a4 sida sen orkade jag inge mer så då satt jag bara och snackade med Jonte.
När jag kom hem la jag mig på sängen ett tag och höll på att somna,var så sjukt trött och ont i halsen,känner likadant fortfarande.
Så jag ska väl kolla på film hade jag tänkt och sen ska jag gå och lägga mig,vilket betyder att jag kommer ligga framför datorn tills klockan blir halv 4 och jag tvingar mig själv i säng,haha..
Puss

whoop whoop


Hej,mår fortfarande inte så bra,eller ingen huvudvärk,men ont i halsen..
Efter middagen så möblerade jag om i mitt rum lite grann,inte så mycket,men jag flyttade sängen oså.
Nu hade jag tänkt lägga mig under täcket och kolla på film,men först borsta tänderna!
Hörs imorgon bitti om jag hinner annars när jag kommer hem.
Puss

första skoldagen,check.

Nu är första skoldagen avklarad,började 8 i klassrummet,fick schemat och pennor o sudd och lite småsaker sen fick vi lite allmän information,vi har även fått tre nya i klassen och en har slutat,så vi är 28 stycken i klassen.
Sen hade vi någon klasskamp som var sådär,sen slutade vi runt 2!
Gick hem och tog mig en macka och nu väntar jag på mat för jag är superhungrig!!
Lite senare ska jag väl inte göra så mycket,känner mig inte så värst pigg,har ont i huvet,halsen och fryser som tusan. Sitter här med en tjocktröja,mjukisar och tjocksockar..
Nu ska jag äta,vi hörs senare.
Puss

watch me

Nu ska jag lägga fram kläder,sen fixa håret sen slå på en film,sen sova. Ska upp halv 7 imorgon,skolan börjar 8,please kill me.
Jag har ingen aning när jag slutar,det enda jag vet är att vi ska samlas klockan 8 i klassrummet.
Så jag skriver när jag kommer hem!
Puss

lite tankar.

Imorgon börjar skolan,ska allt bara bli som vanligt då? Ska allt som hänt den här sommaren bara vara som bortblåst ska alla personer som förändrats så mycket bli som dom var innan vi fick sommarlov? Jag vill att allt ska vara som förut men ändå inte,fråga mig inte varför,det vet jag inte.
Men jag vill inte att alla bara ska bli som vanligt bara för att skolan börjar igen.
Och sen så börjar jag 8:an,vilket betyder första året med betyg,då måste jag börja ta skolan seriösare,eller jag måste väl egentligen inte,men jag vill inte gå ut 8:an med ig i alla ämnen,jag ska ha så bra betyg som möjligt. För det är bra att sikta mot bra betyg redan i 8:an,för då har man en bra grund inför 9:an.
Men om jag börjar plugga till alla läxförhör,prov osv,kommer folk börja kalla mig för pluggis då?
Precis som dom har gjort i alla år fram till 7:an,då jag inte var lika aktiv på alla lektioner,men ändå lyckades få alla rätt på alla spanska förhör,ingen visste det i början för att jag höll det för mig själv,men när folk fick reda på det började dom kalla mig pluggis osv,men bara för att jag har lätt för att lära ord,så kan folk kalla mig vafan dom vill?Nej.
Men jag ska berätta för er att jag hade inte lika bra omdömen i kemi och fysik..Hatar dom ämnena.
Från och med imorgon ska jag börja ta skolan seriösare och försöka få så bra betyg som möjligt och skita i vad alla andra tycker,vill dom ha ig är det okej med mig,men jag ska vara godkänd i varenda jävla ämne.
När jag gick ut 7:an hade jag inte betyg,men omdömen i alla ämnen,så jag ska berätta dom för er:
Svenska: högsta
Engelska: högsta
Spanska: högsta
Biologi: högsta
Idrott: högsta
Slöjd: högsta
Musik: högsta
So: högsta
Matte: högsta
Bild: näst högsta
Kemi: näst högsta
Fysik: näst högsta
Tror det var allt,visst jag är nöjd,men det ska bli bättre!
Det var allt jag ville säga,behövde bara skriva av mig lite,och hörrni,jag börjar 8:an imorgon.
Herregud.

who owns my heart

Hej,imorse gick det bättre än väntat att kliva upp klockan 7,blir till att kliva upp tidigare imorgon eftersom skolan börjar,måste hitta kläder sen också,annars står jag där imorgon bitti i panik och vet inte vad jag ska ha på mig. Dom sa på vädret att det skulle bli mulet och risk för regn,men det hoppas jag inte!
Pengar ska jag också få någon dag,jag har jobbat både hemma och hos farmor,cashflooow!
Nu ska jag lägga mig och dö av ett tag framför en film sen börja leta kläder.
Hörs senare!
Puss

movietime

Hej,nu ska jag kolla på film,sen sova så att jag kommer upp 7 imorgon,får se hur det går:):)
Puss & god natt.

total eclipse of the heart

Hejsan,idag har jag spenderat min dag ute i solen,förhoppninsvis så var det inte våra sista soltimmar för sommaren,men det känns som det. Om tio minuter ska jag kika på 90210,klart den bästa serien.
Sen blir det sova tidigt ikväll för att imorgon blir det uppstigning klockan 7 för att jobba lite hos famor!
Vi hörs senare!
Puss

-

snygg,dör lite.

moves like jagger

Hej,nu håller jag på att dammtorka i mitt rum,har gjort typ halva rummet,funderar även på att möblera om sen,bara för att jag är rastlös!
Jag måste komma på ett sätt att övertala mamma och pappa att få åka på språkresa,men vet inte hur,äre någon som har ett tips,säg bara till!
Nej,nu ska jag fortsätta,hörs senare.
Puss

tjenare mannen

modekungen.se
modekungen.se
modekungen.se
modekungen.se
modekungen.se
hm
skopunkten.com
bikbok
bikbok
bikbok
jag skulle inte säga nej till att dom här plaggen fick pryda min garderob,men plånboken säger ifrån..
men den roströda koftan från hm ska jag ha,får tjata lite på mamma.


i close my eyes and i can see a better day.

Nu är jag hemma!
Åkte till Kramfors runt 3 kollade på två perioder av broders match,sen åkte jag upp till Sollefteå för att kika på fotboll,kan ju säga att det är mycket mycket mycket roligare att kolla på hockey!
Innan vi åkte hem åt vi på frasses och gud vad äckligt mätt man blev..
Nu vet jag inte vad jag ska göra,vill hitta på något men det enda jag kan komma på att göra nu är att Erik frågade om jag kunde ta med några kompisar och komma till Kristinaskolan som ligger på andra sidan stan för mig och jag vågar inte gå genom stan själv nu,för mina kompisar som bor på den här sidan stan är inte hemma.....
Så jag ska väl bara sitta i min säng resten av kvällen och inte göra någonting.
Vi hörs nog senare!
Puss

never say never.

Hej,idag blev jag väckt 10,wiho? Fast ne.
Och då klev jag upp och åt frukost sen bakade jag en kaka till min brors hockey,för den igår glömde jag att hälla mjölk i,opss..
Så jag bakade om den och den här blev superbra så nu ska jag gå och duscha sen fixar jag mig och sen drar jag och tittar på hockey tror jag.
Hörs senare!
Puss

dream until your dream come true.

Nu ska jag gå och lägga mig och imorgon ska jag antingen till Kramfors och titta på hockey eller till Sollefteå och titta på fotboll,tror det blir hockey,mycket roligare och titta på!
Men ska krypa ner i sängen nu och titta ett avsnitt andra avenyn innan jag somnar.
Puss

resten av ditt liv

hello.
Min uppdatering har inte varit bra men jag har inte haft något att blogga om så..
Idag ska jag klippa gräset,pengar. Sen ska jag nog göra något mer också så jag får pengar.
Jag ska baka till Marcus hockey också,bara för mamma tyckte min långpannekaka var så himla god! Så det är väl vad jag ska göra,måste åka och köpa ägg för den delen också.
Nu ska jag ut och klippa gräset,vaknade för 2 timmar sen eftersom jag somnade kvart över 2 inatt,vad hände med att jag skulle vända tillbaka dygnet?
Puss


you don't know you're beautiful

Hejsan.
Sitter i min säng och läser en tidning och dricker päroncider och funderar på om jag ska dö av ett tag kanske,är less på det mesta.
Skolan börjar om en vecka också,helvete.
Puss och hejdå

it's all funny games until someone gets hurt.

Hej,igårkväll kom jag hem runt halv 12 efter en bra hockeymatch som Kramfors vann med 6-3 mot Sundsvall!
Jag tänkte blogga men blogg.se spelade mig ett spratt så jag kunde inte logga in..
Idag har jag umgåtts med min bror tills han åkte tillbaka till Kramfors runt 2 då kikade jag lite på Glee och nu sitter jag här och bloggar.
Nu hade jag tänkt dammsuga på mitt rum,för det behövs verkligen!
Puss

hamnar du i helvetet skicka mig ett vykort

Igår runt 7 kom Rebecka och hämtade mig sen drog vi till hon oså slagga jag där!
Vi kollade på film och myste och imorse så spelade wii sen kom Vilma och då drog vi tre ut och cykla eller Rebecka fick skjutsa mig och Vilma på hennes cykel;)
Och nu ska jag snart dra till Kramfors och kolla på hockey,så jag skriver när jag kommer hem!
Puss

some music

Det här är några av mina favoriter,och eftersom jag inte har något att blogga om så får ni njuta av lite musik så länge!

don't tell me you can't forgive me cause nobody's perfect

Hej på er,hittills idag har jag inte gjort speciellt,men lite senare ska jag umgås med Rebecka som det ser ut just nu,vet inte vad vi hittar på men det blir säkert något skoj!
Nu ska jag fota lite saker åt mamma innan hon kommer hem,sen måste jag plocka undan lite grejor från mitt rum.
Puss

take me away

ta mig på språkresa dit nu tack?
det är galet hur gärna jag vill åka!

i'm not giving up,i'm just moving forward.


Hej,idag har det regnat till och från hela dagen,lite små trist..
Jag har även varit skitseg idag bara för att jag inte kom i säng innan halv 3 inatt,måste börja vända tillbaka dygnet nu,börjar skolan nästa torsdag,även fast jag inte vill.
Nu hade jag tänkt att titta lite på livet engligt Rosa,såg den alltid för några år sedan;)
Puss

alla mina låtar

Hej,idag har jag spenderat min dag på altanen i en solstol med en skål vindruvor. Härligt härligt.
Sen när resten av familjen kom hem från stranden så åkte vi och köpte thaimat,sjukt gott det var!
Nu ska jag hoppa in i duschen sen får vi se vart kvällen tar oss,kanske bara är hemma för att jag är sjuk trött..
Puss

längtar efter något som kan rädda mig

Drog till Maja vid 5 och kom hem för typ 10 minuter sen,har suttit ute hela kvällen fast det var svinkallt..Ska inte vara så kallt i augusti:(
Men nu ska jag byta om och slå på en film och sätta mig under täcket så jag blir lite varm!
Hörs imorgon eller senare!
Puss

bästa

grattis världens bästa maja!♥

every beautiful thought been already sung

Hej,vaknade runt 12 och käkade frulle och nu har jag precis sett på två avsnitt glee och känner att det är dags att kliva upp och duscha sen fixa med lite saker innan jag drar till Maja vid 5!
Så vi hörs sen,kanske med en outfit,men bara kanske.
Puss

ja,jag har tråkigt

PERSONLIGT
  • Vad heter du? Ida Hagberg
  • Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? nöjd med det jag har.
  • Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? inte den blekaste..
  • Vilket stjärntecken är du? vädur
  • Hur gammal är du? fjortis
  • Vart bor du? Härnösand
  • Bott utomlands? Nej.
  • Flyttat antal gånger? 3
  • Vart skulle du vilja bo? Skulle vilja packa ner mina närmaste och flytta till Usa

UTSEENDE
  • Hur lång är du? 164-165
  • Hur mycket väger du? För mycket..
  • Ögonfärg? Blå
  • Mest nöjd med? Ögonen kanske? eller håret.
  • Minst nöjd med? Haha,vet inte.
  • Skostorlek? 38/39
  • Glasögon? Solglasögon
  • Har du några piercingar/tatueringar?  Inte en enda

KLÄDER
  • Vad använder du just nu för jacka? Skinnjacka
  • Vad använder du just nu för skor? Converse!
  • Favoritfärg på kläder? Lite allt möjligt.
  • Favoritmaterial på kläder? Mycket olika!
  • Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? För mycket.
  • Favoritaffärer? Monki.
  • För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Beror på.
  • Vad har du för tröjstorlek? 32-34,xs/s

BLOGG
  • Hur länge har du bloggat? 2-3 år. Har haft några stycken innan den här.
  • Vilken var den första blogg du förälskade dig i? Vet inte riktigt Kenzas kanske.
  • Hur känner du inför dina första blogginlägg, när du såhär i efterhand läser dem? Haha,hur fan har jag skrivit?
  • Hur många bloggar återvänder du till regelbundet som läsare? Några stycken..
  • Vad tycker dina närmaste om att du bloggar? Vet inte,brukar inte fråga.

FAVORITER
  • Filmer? The notebook
  • Band/artist? Finns sjukt många.
  • Låtar? Finns svinmånga!
  • Årstider? Sommar!!!!!
  • Mat/dryck? Grillat,trocadero.
  • Djur? Kanin.
  • Färg? Lila!!
  • Parfym? Vanilla - Alyssa Ashley
  • Godis? Vet inte.
  • Tv-program? 90210!
  • Sysselsättning? Vänner,göra smycken,sjunga typ jämt?

DITT HEM
  • Vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? Grannens hus.
  • Vad gör du oftast hemma? Lyssnar på musik.
  • Vem förutom du brukar sova i din säng? Någon kompis kanske,oftast jag:]
  • Favoritpryl hemma? Datorn.

ANTINGEN ELLER
  • Höger- eller vänsterhänt? Höger
  • Fisk eller badkruka? Fisk!
  • Saft eller alkohol? Saft
  • Chips, morötter eller godis? Godis
  • Pizza eller hamburgare? Hamburgare
  • Morgon- eller nattmänniska? Nattmänniska!
  • Sparare eller slösare? Både och.
  • Bio eller promenad? Beror på.
  • Stökigt eller välstädat? Helst välstädat. Men det är oftast stökigt..
  • Kaffe eller te? Ingenting
BLANDAT
  • Hur mår du idag? Jag mår väl helt okej.
  • Vad gör du på fredagskvällar? lite allt möjligt.
  • Vad får du ofta komplimanger för? Håret.
  • Vet du om någon är kär i dig? Ingen aning.
  • Finaste Kändisen? Ah,jag har ingen aning..
  • Röker du? Aldrig i livet.
  • Snusar du? Nej
  • Har du testat droger? Nej
  • Vad gjorde du för exakt ett år sen? Jag var väl hemma med mina friends.
  • Ser du fram emot någonting just nu? Träffa trevligt folk imorgon.
Förväntar mig inte att ni kommer läsa de men nu hade jag nått att göra iallafall:)

welcome to the jungle

Wiho,bra bloggning,fast nä.
Idag har jag bakat chokladmuffins,riktigt goda blev dom och sen har jag varit ute och chillat lite. Just nu sitter jag framför teven och pratar med Lisa,trevligt trevligt. Klicka på namnet så kommer ni till hennes blogg,tycker ni ska läsa den!
Imorgon eftermiddag drar jag iväg till Maja och äter tacos med massa trevliga tjejer,jäntan fyller ju 14 för tusan!
Kommer även få träffa min älskade Rebecka som jag inte träffat på superlänge:(
Det sista jag ber om nu är att någon vänlig människa ska ge mig 30 tusen kronor,men kommer det hända? Nej..
Puss

echo

Med denna bild säger jag godnatt för nu kryper jag ner i sängen och slår på några Glee avsnitt.
Hörs imorgon!
Godnatt och puss

less

Kom hem runt halv 9 och jag fick med mig en tröja och ett par jeans hem bilder kommer,även present till Maja;)
Jag hade även beställt 2 par converse,ett par vita höga storlek 39 och ett par höga med usa's flagga storlek 39 oså fick jag hem dom idag och dom vita var rätt storlek och allt oså dom med usa's flagga hade dom skickat ett par låga storlek 36 istället för höga storlek 39,man bara tack?
Så mamma sitter och ska försöka fixa det där nu. Blir så jävla less,mamma hade beställt ett par till min lillasyster och hon fick inte ens dom? Vi hade betalat för allt också..
Men nu ska jag göra något.
Puss

vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer

Jag är helt slut,har rensat,vikit och stoppat in kläder i garderoben,men äntligen klar och tusan vad tomt det blev..
När jag började rensa hängdelen igår så hade jag 59 galgar och på en del var det dubbla kläder och nu när jag är klar är det bara 34..Så ni kanske förstår att jag har rensat eller?
Men nu måste jag ta på mig några andra kläder sen drar jag till birsta och kommer hem någon gång ikväll.
Och nu måste jag UT,finns ingen luft kvar i mitt rum.
Puss

i like the way you sound in the morning

Jag har hunnit göra halva min garderob ungefär och nu orkar jag inte mer idag,jag gjorde delen där hänger kläder och en hylla så nu har jag en hylla och tre lådor kvar,hur mycke kläder har jag egentligen?
Nu hade jag tänkt lägga mig i sängen och se på några avsnitt Glee,blir ett perfekt avslut på kvällen!
Men först köket,hungrig som tusan!
Puss
tänkte lägga upp en bild,men det vill inte funka..

lost without your love

Hej,idag när jag väl har haft blogglust har datorn krånglat till det för mig..Fick i gång datorn så pass att jag kunde ha musik igång så runt 4 började jag rensa garderoben,en timme senare hade jag inte ens kommit halvägs så då tog jag en paus och åt middag och efter middagen drog jag ut och sprang,sjukt skönt men jag känner att mina knän sviker mig,gör så sjukt ont att springa.
När jag kom hem fortsatte jag med garderoben ett tag,sen åkte jag och handlade sen kollade jag på glee och nu hade jag tänkt fortsätta,undra hur länge jag får hålla på ikväll?
Imorgon eftermiddag/kväll blir det birsta med mor och syster,blir nog trevligt!
Nej nu måste jag fortsätta vill verkligen bli klar,men jag lovar att det ser ut som att det kommer bli tomt..
Puss

i love you like a love song

Ingen bra bloggning idag heller,men jag har inte haft någon blogglust..Ska försöka skärpa mig!
Idag har jag oljat altanen och städat lite på mitt rum,imorgon om det är dåligt väder ska jag försöka rensa garderoben,men jag vet inte om jag vågar för jag lär ju lessna efter ett tag..Men om jag gör det så kommer det nog vara väldigt tomt efteråt,har sjukt mycket kläder som jag inte kan ha och inte använder,men det skickar jag bara upp en trappa till min systers rum oså får hon välja vad hon vill ha sen lägger jag resten i kartonger.
Funderar på att gå och lägga mig,måste börja vända tillbaka dygnet nu när skolan börjar snart,vill inte,helt seriöst.
Men i vilket fall så hörs vi senare idag.
Puss

what if it's meant to be?

too bad the right thing always seemed to be the hard thing aswell.

jag gråter bara i regnet

om ändå killar kunde vara lite mer sådär

Godkväll,ingen bra bloggning idag heller,men har inte haf någonting att blogga om.
Just nu skulle jag vilja gå och lägga mig och sova,nåra månader eller så.
Men aja,i'm outta here.
Puss

there's a stranger in my bed

Hej,hittills idag har jag inte gjort speciellt mycket och ska nog inte göra så mycket heller,är sjukt trött..Men är man så smart att man är vaken till 3 och ens syster väcker en innan 10 får man skylla sig själv..
Ikväll vet jag inte vad som händer,vill åka till birsta men det blir nog en annan dag i veckan tror jag!
Men nu ska jag se på bad teacher eftersom vädret suger ute..
Puss

klockan är kvart över två så nu säger jag godnatt

utseende
1. vilken ögonfärg har du: blå 
2. hur lång är du: 164 typ

3. vilken hårfärg har du: blont

4. långt eller kort hår: långt
5. piercingar: inga
6. vilken ögon färg skulle du vilja ha: vetinte
7. hur lång skulle du vilja vara: längre
8. vilken hårfärg skulle du vilja ha: den jag har
9. vill du ha kort eller långt hår: långt
10. skulle du vilja ha piercingar, isf vart? naveln

senaste du
11. åt: mat
12. drack: mjölk♥♥
13. du fick sms av och vad de stod: de stod jadå:) från amelia
14. kramade: en tjej
15. kysste: antagligen en kille:)
16. du spydde: vene
17. du skrattade riktigt mycket: igår:)

kärlek
18. är du singel: japp
19. ditt senaste förhållande: vad vill du veta om de?
20. ditt längsta förhållande: 8 månader
21. med vem då: jesper
22. när någon säger din första kärlek vem tänker du på då: jesper
23. är du oskuld: ja
24. gillar du någon just nu: mm
25. hur många seriösa förhållanden har du haft: 2
26. vill du vara singel: de är skönt,men nej
27. vill du gifta dig: när jag blir stor,tror jag.

vänskap
28. de som vet mest om dig: tina,maja och caroline
29. den vän som du har känt längst: tina och caroline
30. flera bra kompisar eller bara en allra bästa vän: båda
31. någon du saknar att umgås med?: finns några..
32. en av dina bästa tjejkompisar: maja
33. någon kompis som bor långt ifrån dig: felicia:(
34. den du har mest minnen med: tina
35. bra vänner du inte träffar ofta: felicia:(
36. har du någon gång varit vän med någon som du inte tycker om: ja


övrigt
37. musiksmak: allt möjligt
38. sport: jag har sommarlov:)
39. galen eller lugn: olika
40. har du någon gång hört att du sjunger bra: HAHAHA,ja....
41. dricker du alkohol: nej
42. röker du: aldrig i livet
43.en person som du vet en hemlighet om som ingen annan vet: ja
44. något speciellt du alltid har på dig varje dag: underkläder

45. vad tänker du på just nu: att det regnar:)
46.en person som vet en hemlighet om dig som ingen annan vet: nej
47.har du hört att du borde bli modell: haha


this ain't Hollywood, this is a small town

Bra bloggning idag..eller?
Jag har helt seriöst inte orkat blogga,har faktiskt inte orkat haft igång datorn i överhuvudtaget. Annars har jag väl inte gjort så mycket idag,var och hämtade ved med pappa hos mormor och morfar sen tänkte jag olja altanen men orkade inte så gör det imorgon. Orkar typ ingenting idag men har varit sjukt trött och haft ont i huvudet hela dan..
Men nu ska jag göra något innan jag kryper ner i sängen.
Puss

round and round

Hej,vaknade innan 11 och hade jag fått bestämma hade jag nog hellre sovit lite till!
Ska snart gå och duscha för nu ligger jag i sängen och läser om språkresor i usa,jag vill så jävla gärna åka till Kalifornien,ni anar inte hur nice de skulle vara?!
Fast det kostar typ 438687045967 tusen kronor....inte riktigt men typ 30 tusen.
Men aja,jag bloggar senare istället!
Puss

det handlar om dig

Godkväll.
Kom hem runt 5 och då var det bara att fixa i ordning sig sen gick vi ner till grannarna för att vi var bjudna på middag. Och fasen vad gott det var! Grillat kött och potatis som var blandat med nötter och massa grönsaker till middag,ja det går inte riktigt att förklara. Och creme brule till efterrätt,vet inte hur det stavas,hehe..
Kom väl hem runt 11 kanske och nu sitter jag här och gör inte så mycket,har ont i huvudet blandannat.
Ska se på tv nu och sen krypa ner i sängen!
Puss

you can break everything i am

gammalbild..
Hej,om ett litet tag åker jag ner till Timrå och jag vet inte när jag kommer hem för det beror på hur det går för Moa. Men nu måste jag hitta en tröja och borsta håret!
Puss

stay strong

Nu ska jag slå igång en film sen sova,imorgon får jag sovmorgon för ännu en dag med fotbollstittande,och kanske en tripp till birsta också,måste hinna köpa present till majsen!
Puss

.

jag har suttit och kollat på olika språkresor bara för att en klasskompis har varit tre veckor på Malta nu..
åh,jag vill åka på språkresa till USA!
ge mig 28 tusen tack.

he's so fluffy

haha,så himla söt!
tog den från vilmas blogg!

you and i are paintin' pictures in the sky.

Godkväll på er!
Har nästan alldeles nyss varit på statiol där köpte jag en bonaqua och en tuggummipåse.
Nu sitter jag och flyttar över lite filmer och bilder till ett USB så jag har lite mer plats på datorn!
Jag har egentligen inget vettigt att säga bloggar mest för att ha något att göra,kanske lika bra att fortsätta så jag blir klar!
Puss

alla har väl fallit nån gång i trans

Hej,idag har jag varit nere i Timrå och tittat på fotboll och snygga killar,hmm...
Kom hem runt 3 men har inte orkat blogga förräns nu,senare vet jag inte vad jag ska göra men jag är sjukt trött för jag klev upp klockan 8 och jag somnade 2 igår..Så ser kanske på en film eller något.
Men helt seriöst vart tog det fina vädret vägen? Nu är det grått och mulet och inte skönt alls:(
Hungrig är jag också,känns som att jag bara klagar nu så sätter punkt här.
Puss

hehe,tävlar igen,tredje gången gillt.

Jag är med och tävlar om en goodiebag med kläder från bikbok hos Jylice och fanny!
Tredje gången gillt nu då,håll tummarna.

me and my radio

Hej,min dag har spenderats ute på altanen i det tråkiga och gråa vädret. Ni kanske undrar varför jag har varit ute om det är mulet,det är nämligen så att jag har oljat den åt mamma. Om ett litet tag ska jag dra iväg och kolla på min lillasyster som ska spela fotboll. Men jag sitter här med endast en tröja och hittar inte mina byxor..
Måste leta dom och nu måste jag kila så jag hinner.
Puss

killed by a cop

Hej!
Sitter här med Lisa och kom hem från smitingen för någon timme sedan,blev att vi åkte dit ändå,vi kom väl dit runt halv 2 då gick jag Lisa och Sigge direkt till klubbsjön,sen solade vi stranden ett tag sen badade vi i klubbsjön igen:)
Nu ska vi snart äta sen kolla på Glee,hehe jag tvingar Lisa;)
Men jaja
Puss

we we we so excited

Hej,sitter här med Lisa och vi gör inte speciellt mycket vi försöker få tag i Sigrid och sen ska vi väl åka och bada någonstans. Vi vill åka till Stallarna men mamma och pappa som ska skjutsa vill till Smitingen.. Vi får se hur det blir.
Men ska kila nu!
Puss

-

haha sär

still loving it

Hej,idag var det strålande sol och supervarmt!
Det var runt 30 grader i skuggan på min baksida så det var väl rätt så varmt,skulle hjälpa mamma med att torka av altanen och någon dag i veckan ska jag olja den också.Allt för pengar vet ni..
Sen när jag var klar med det så satte jag mig och solade ett tag,det var skönt,men efter ett tag blev det för varmt så jag gick in och hämtade datorn och satte mig i skuggan och kikade på film,jag såg på "I taket lyser stjärnorna",har sett den hur många gånger som helst,men jag tycker fortfarande den är lika bra!
Nu ska jag dricka lite trocadero,tjock..
Måste förresten säga tack till dom söta kommentarerna!
Puss

it's hard to fake a smile when i feel like i'm falling apart inside.

Godkväll,eller godnatt kanske.
Min bloggning har inte varit så bra idag,men har legat ute på smitingen och stekt hela dagen badade även med Lisa och Sigge och när jag kom hem stekte jag lite till.Sen kollade jag lite på datorn och vid 10 drog jag till statiol och köpte tuggumin och en cola,hehe tjockis..
Nu sitter jag och snackar med Maja och ska snart se klart filmen jag började se igår,så vi höres imorgon!
Puss

en till tävling..

Jag är med och tävlar om en goodiebag hos Jylice!!
Jag är inte med och tävlar jämt för det är inte alltid så stor chans att man vinner,men seriöst hur nice skulle det inte vara att vinna det här?
Håll tummarna!

bye bye hollywood hills i'm gonna miss you wherever i go i'm gonna come back to walk these streets again bye bye hollywood hills forever .

Godmorgon,blev väckt runt 10 och jag somna kvart över 2,var något trött...Idag ska jag väl kanske till stranden men jag vet inte än,annars får jag väl ligga på baksidan. Skönt det också!
Men ja,jag ska väl kanske klä på mig eftersom jag ligger i sängen med sovtröja,hehe..
Puss

RSS 2.0