vilken härlig dag

Glad påsk!
Drog till gymmet vid 11 och fan va mycket folk det va där,har aldrig varit med om så mycket folk på en lördag. Körde iallafall hårt en timme sen åkte jag hem och nu sitter jag ute på altanen i solen! Ikväll ska jag till Leila med massa mysigt folk.
Igår var jag ledig och då bjöd farmor på middag så var där på kvällen en stund sen när jag kom hem så kollade jag på nyaste Johan Falk med Marcus!
Nu ska jag äta min apelsin,vi hörs.
Puss


ledighet

Påsklov. Så jävla skönt och välbehövligt!

glöm dina bekymmer imorgon kommer nya

Idag va jag i skolan men jag tränade inte,jävla knä.
Lagade mat gjorde jag iallafall och det blev gott. Sen käkade jag ananas och jordgubbar till efterrätt,det var ännu godare!
Nu ligger jag i sängen och kollar på Andra avenyn och ska sova efter det.
Godnatt


det kommer aldrig va över för mig

Tisdag. Idag har jag skrivit mitt sista ordinarie matteprov för grundskolan. Går inte ens att beskriva hur skönt det känns. Annars idag så har jag spenderat en och en halvtimme på gymmet och ätit mat. Annars har jag mest suttit i sängen och tittat på andra avenyn! Det är så skönt nu innan lovet att vi inte har något plugg.
Imorgon ska jag träna och sen har jag tydligen lovat att laga mat,aja det blir säkert bra!
Nu ska jag se på lite mer andra avenyn sen sova.
Puss


i don't want to hold you if you want to go

Jag måste ha dom finaste och underbaraste vännerna på hela jorden. Har haft födelsedagsfirande hela helgen med tjejerna från klassen igår och dom tjejer som jag inte går i skola med i fredags. Jag har haft det jättemysigt och jag mår alltid så himla bra av att umgås med mina vänner!
Nu ska jag sova för imorgon är det måndag och skola.
Puss


du är bara 16 vårar

Idag är det en 21 mars,vilket betyder att idag har jag levt i 16 vårar. Grattis till mig! Har haft en bra dag och fått fina presenter. Nu ska jag borsta tänderna och kolla på Andra avenyn och imorgon är det skola och på kvällen blir det massa mys!
Puss


i'm losing it

Hej där. Sitter vid köksbordet och har precis käkat,ska snart ta mig ut i blåsten och ta en promenad till gymmet där jag ska möta upp Mathilda. Sen när jag kommer hem måste jag städa och baka!
Puss


it started with a whisper

Hej! Nationella idag gick helt okej,kändes bra iallafall! Nu ligger jag i sängen och kollar på andra avenyn,nostalgi typ. Imorgon är det onsdag,skola och gym alltså!
Vi hörs.
Puss


måndag

Hej,sitter och kollar på tv för tillfället och har lite panik inför imorgon. Har nationella prov i biologi..Är dock glad för att vi fick biologi för det är det jag är bäst på men kan de inte speciellt bra ändå. Men det får gå som de går. Hade även tänkt gå och ta mig en dusch och skölja bort alla problem.
Så vi hörs!
Puss

var nöjd med allt som livet ger

Jag har hängt i Sundsvall i en handbollshall hela helgen. Inte mig emot! Har även hunnit käka på biteline och skrattat som en tok med min lillasysters tränare. Ganska skönt att dom bara är två år äldre än mig.
Var uppe redan klockan 6 imorse och så tidigt var det längesen jag var uppe! Så nu hade jag tänkt krypa ner i sängen och titta på en film sen sova och tagga skola imorgon.
Puss


losing him was blue

Lite taskig uppdatering i veckan,men jag har varit i skolan och jag har pluggat. Idag har jag tränat med Elsa och sedan när jag kom hem så käkade jag middag sen gick jag ut på en promenad för att rensa tankarna. Bet rätt bra i kinderna måste jag säga! Imorgon är det fredag och då står skola och gym på schemat. Godnatt


fett cheezy men aja

19ccfdfefb2511e1914322000a1e9b9c_7_large
 
Tumblr_mczeu9bobo1r6dxlpo1_r1_500_large
 
Tumblr_m15z4d0hcc1r9inewo1_500_large
 
407987_345939395451563_506782017_n_large
 
 
 
Tumblr_mj57v6ha8r1r05ervo1_500_large
 
Tumblr_lndlt1ibxo1qb8ikqo1_500_large
 
Tumblr_miwf3cguoh1rmb8cpo1_500_large

cyberbully

Ja,lördag idag och än har den inte varit så produktiv,har legat i sängen hela dagen och det gör jag fortfarande. Har ont i magen som fan och jag ska titta på mello med Tina och Lisa ikväll om jag orkar satt säga.
Nu ska jag kliva upp och duscha,vi hörs!
Puss


higher

Åkte några kilometer i skidspåret idag också,jävligt skönt!
Annars är jag inte helt frisk än och jag åt även middag hos mormor och morfar ikväll. Annars har jag letat balklänningar och avslutningsklänningar helt utan resultat typ.
Nu hade jag tänkt tvätta bort mitt smink och borsta tänderna sen sova!
Puss


put your favorite dress on girl

Idag har jag åkt längdskidor för första gången på riktigt länge! Det var jävligt skönt,har dock tappat i stort sett all teknik sen jag tränade längdåkning för några år sedan.
Kände även att jag inte är helt kry än,blev tungt i bröstet att andas påfund av att jag har ont i halsen. Men det var åtminstone skönt att komma ut!
Nu ska jag snart gå och lägga mig tror jag för mitt huvud samarbetar inte riktigt.
Puss


when it has to be good

Godkväll.
Mår bara bättre och bättre nu,vilket känns svinbra! Har dock fortfarande ont i halsen och är lite snuvig så har inte kunnat träna någonting alls på lovet,vilket jag hade tänkt göra jättemycket.
Var ju hos Lisa igår och myste på med massa tjejer,det var trevligt enda tills vi kom in på massa spökhistorier,vilket inte är min grej.
Nu hade jag tänkt slå på en film,vi hörs!
Puss


no happy ending

Mår fortfarande inte speciellt bra,har legat och tittat på film hela dagen och ätit massa c-vitamin! Nu har jag precis bäddat rent i min säng och ska lägga mig och sova innan mitt huvud sprängs. Sämsta starten på lovet har jag haft iallafall. Hörs imorgon!
Puss


kaoz väder

Hej!
Just nu ligger jag i min säng och hostar och nyser och mår inte bra. Men jag måste alldeles strax kliva upp för klockan halv 8 ska jag befinna mig på parken för att stå i garderoben,men vad gör man inte för att klassen ska kunna åka på klassresa?
Slutar vid 11 tror jag och då ska jag raka vägen hem och dö i soffan.
Fett oskön start på lovet det här. Igår var jag hos mathilda och åt middag och sjöng Singstar och myste hela kvällen. Imorgon ska jag vara hemma och kurera mig och på måndag ska jag fira Lisa med lite fina flickor. Hoppas ni alla mår bättre!
Puss


RSS 2.0