reload

Hej!
Härnösand bjuder på dåligt väder idag men det kanske är lika bra för jag måste packa. Vilket är det enda som jag inte gör för tillfället, jag gör allt annat än att packar. Har till och med vikt den rena tvätten för att jag inte vill packa. Hatar att packa. Jag tycker det är enklare att packa upp för då är det i stort sätt bara att tömma väskan rakt ner i tvätten. Ikväll ska jag träffa Mathilda en stund så det blir trevligt. Men nu ska jag ta tag i packningen så jag slipper springa runt i panik inatt för att jag inte har packat ner allt. Skriver ikväll!
Puss

wake me up

Hej,sitter för tillfället och äter middag som består av toast,har varit i birsta och handlat lite,köpte äntligen nya springskor!
Annars idag har jag inte gjort så mycket,typ tvättat lite kläder och varit ute i solen.
Nu ska jag äta klart och sen packa lite.
Puss

Bild från midsommar!


en fredagkväll

Hej! Hade en riktigt trevlig midsommar hemma hos Lisa med henne, Mathilda, Bella och Tina. Vi grillade och åt god efterrätt och Andreas, Jesper, Stefan och Petter kom förbi en stund och då spelade vi kubb och tjejerna krossade killarna, vi lyckades även helt magiskt trolla bort en av kubbarna haha, så vi var 9 personer som sökte igenom buskarna och inte fan hitta vi den. När dom drog så gick vi in och mös ner oss i soffan och då vart det som ett depressionsmoln drog in över oss för helt plötsligt var alla tjejer helt depp. Killar är dumma i huvudet.
Jag sov hos Lisa och igår så låg jag hemma hela dagen och kollade på film. Idag har jag klippt gräset och njutit av solen. Nu håller jag på att skriva en packlista för jag åker ju till Kreta på torsdag(!) sen ska jag umgås med några tjejer och säga hejdå för kommer inte träffa några på nästan hela sommaren.. 
Men nu måste jag ta tag i listan!
Puss

länge sen vi sågs

Hej! Idag har jag umgåtts en hel del med min bror och även varit en sväng till mormor och morfar. Ikväll har jag varit med Lisa och myst bara,trevligt trevligt. Imorgon ska jag inte göra något speciellt,tänkte ta en promenad sen skulle jag kanske ut till stugan! Hade iallafall tänkt sova nu, så god natt och sov så gott!
Puss


tillsammans kan vi gå mot rött

Lördag. Har varit en grym kväll måste jag säga. Hoppade på tåget till Kramfors med Mathilda, Bella och Lisa vid halv 9,där drog vi på stadsfesten och kollade på rmk & toppen och det ägde! vid 12 kom pappa och hämtade oss så när vi kom till härnta drog vi en Minikrogen och den pizzan satt fint i magen!
Nu ska jag sova hade jag tänkt så vi hörs väl imorgon!
Puss


Murbergsskolan bal 2013

hemma hos ofelia!
 
 
 
älskade tjejer♥♥♥
finaste Lara!
 
snyyyggg!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag och Jesper. Min kavaljer för kvällen.
 
Fina Lara och Ville!
Ville, Lara och Jocke.
 
favoriterna!
 
 
 
 
 
 
finaste Nathalie!
 
 
 
Bästa mentorerna läste upp en dikt om alla nior. 
 
Har så jävla blandade känslor, imorgon tar allt vi har tillsammans bara slut. Imorgon kommer vårat 9a inte att finnas mer. Det låter helt sjukt. 
 

lights will guide you home

Hej,kom hem för cirka 45 minuter sen och det var väldigt trevligt. Vi grillade korv och tittade på soluppgången vilket var väldigt fint! Låg och skedade med några klassisar så vi höll värmen och det var mysigt. Nu ska jag sova för jag ska upp om cirka 5 timmar. Nu ringde mammas alarm också,godnatt eller kanske godmorgon!
Puss


genom eld

Hej! Håller på med ett inlägg med bilder från balen men hinner inte skriva klart det nu för om 45 minuter ska jag vara på myran och gå på nattvandring med stans bästa nior. Kommer väl hem runt 4 nån gång i natt. Så inlägget kommer väl ut imorgon!
Nu måste jag leta fram lite varma kläder. Ha det så bra.
Puss

Ni kan få en bild från balen!


prom

Igår hade jag som sagt bal. Det var en av de bästa kvällarna någonsin och jag blir nästan gråtfärdig när jag tänker på att niorna på murbergsskolan bara har 4 dagar kvar tillsammmans, någonsin. Jag har gått med halva min klass i 10 år och resten har jag gått med i 5 år. Man vet så himla mycket om alla även om man inte vet om det själv. Det kommer bli konstigt att inte komma tillbaka till skolan där jag har spenderat mina 10 senaste år fast det är samtidgt skönt på samma gång. Kvällen igår var så himla bra, folk som vanligtvis är ganska blyga vågade verkligen släppa loss och det var så kul att se! 
Murbergsskolans nior i love you and i will miss you forever.

måndag till fredag

Hej. Igår var det lördag i all ära och riktigt trevlig var den dagen. Umgicks med trevliga vänner hela kvällen! Idag är det söndag och den har spenderats på gymmet och på sidan av en fotbollsplan. Hann även med en sväng förbi mormor och morfar.
Imorgon är den efterlängtade balen. Har dock lite panik för jag har så svårt att bestämma mig hur jag ska ha mitt hår. Finns så mycket olika fint man kan göra! Så det ska jag försöka lista ut nu och sedan måste jag sova. Godnatt på er!
Puss

Jag och Lisa bakade kladdkaka åt Erik,Petter och Emil igårkväll klockan 23 ungefär!


turn up the love

Har haft en riktigt trevlig kväll med två kära vänner vid namn Lisa och Tina. Började med mys på kajen sen mys hos Lisa uppe på taket. Var även ute och gjorde lite dumheter. Nu bör jag sova för imorgon ska jag kanske till birsta om det inte är supervarmt och soligt som det har varit idag för då stannar jag hemma och njuter av solen istället!
Men nu SKA jag sova. Godnatt!
Pusd


vi är inte såna som i slutet får varann

Hej! Tidigare idag eller ja rättare sagt igår var jag uppe i Kramfors för att titta på när Marcus tog studenten. Efter det hade vi mottagning här hemma och det var väldigt trevligt! Helt sjukt att han har tagit studenten,känns som att det var nyss han gick i 6:an och jag i 3:an på samma skola..
Idag,torsdag så ska jag upp till Kramfors för lite fotboll och även hämta hem lite möbler från Marcus lägenhet. Glad nationaldag på er!
Puss


jag drar en lögn varje gång nån frågar hur jag mår

Hej! Igår var jag med Lisa och massa grabbar på tivolit det var rackarns trevligt! Kom hem nån gång innan halv 2 men somnade inte förräns vid 4,låg uppe och snapchata lite för länge..Idag vaknade jag vid 11 och vid halv 1 åkte jag och Lisa och åt langos på marknaden,sen kikade jag när hon dömde fotboll och sen åkte jag hem.
Vid 8 tog jag cykeln och rullade till kajen och umgicks med Bella och Mathilda,trevligt! Nu ligger jag i sängen och hade tänkt sova eftersom imorgon är det måndag och skola,fast går bara till onsdag sen är det långhelg,härligt!
Puss


RSS 2.0