drops of jupiter

Hej!
Dryg torsdag idag,veckans längsta dag. Den blev dock mindre dryg idag när jag stod i fiket med Tina! Blev en hel del skratt!
När jag slutade åkte jag och tränade med Anna. Och nu ska jag vila i helgen för börjar känna mig mer och mer förkyld.
Nu hade jag tänkt gå och borsta tänderna och tvätta ansiktet och fixa i ordning mig sen ska jag titta på film,ska se Beastly,vilken jag aldrig har sett så hoppas den är bra!
Puss


one more time can we give it just one more try

Asså jag är värdelös på att blogga,men jag gör inte så mycket annat än att gå i skolan,träna,plugga,äta och sova. Det är typ så mina dagar ser ut. Men jag ska bättra mig,eller jag måste bättra mig. Dock så har jag inte varit så jävla pigg den här veckan,har typ varit hängig oså,kan bero på att pappa har både öroninflammation och bihåleinflammation plus en spräckt trumhinna och han är förkyld!
Men,imorgon är det torsdag alltså en dag närmare fredag och helg! Imorgon står skola och träning på schemat,återkommer imorgon.
Puss


det är en viss skillnad i att veta och att leva

Hej!
Sitter och kollar på taken med min bror. Har inte gjort så mycket idag,sökte iallafall till gymnasiet,hoppas att jag kommer in!
Imorgon är det skola,vilket jag inte ser fram emot ett dugg.
Men nu ska jag kolla!
Vi hörs imorgon,puss!


efter solsken kommer regn eller nått sånt skit

Hej, idag har jag gymmat cirka två timmar med Mathilda,så jävla skönt! Typ inget folk alls! Sen drog jag hem och skulle egentligen vara med Lisa men hon lyckades bryta foten på sin träning..Så det blev en seg hemmakväll istället. Skulle egentligen kunna gå och lägga mig nu typ för jag är så jävla slut,men ska snacka med lite människor först,sen ska jag sova!
Imorgon har jag tänkt att sova ut och sen inte göra något alls,skulle behöva städa så det lär ju bli min söndagssyssla..
Puss

ibland är saker enkelt men oftast inte


single ladies

Jag ska bli bättre på att uppdatera måste bara komma igång med skolan och allt plugg först så jag kan få någon slags struktur på vardagen. Just nu sitter jag och pluggar biologi men ska snart gå och duscha och lägga mig och kolla på 90210. Imorgon är det skola sen när jag slutar ska jag träna! Blir skönt.
Nu ska jag lyssna på lite musik som jag lyssnade på för tre år sedan,herregud vad min musiksmak har ändrats sen dess!
Aja,blir ett bildlöst inlägg idag för jag har inga bilder att bjuda på.
Puss

summertime sadness

I fredags gymmade jag med Tina tills typ halv 8 och efter det drog vi till Ofelia och var med lite härliga tjejer!
Igår kväll skulle jag egentligen vara med några men så blev det inte,jag var hemma hela kvällen och somnade klockan 11(!) fast vaknade en timme senare och då gick jag och tvättade bort sminket och gick och la mig på en gång.
Vaknade typ 11 idag och har städat och fixat lite här hemma.
Har inte världens bästa dag så dom som jag har snackat med och verkat sur mot,jag ber om ursäkt! Jag är inte sur på er!
Nu ska jag duscha hade jag tänkt.
Vi hörs imorgon!
Puss


i mina områden

Hej, idag har jag haft en sådan konstig dag. Har typ stängt in mig i mig själv och varit som i min egen värld. Har haft så otroligt mycket tankar om allt och ingenting. Varför måste jag alltid överanalysera allting. För hur jag än vrider och vänder så blir det i stort sett aldrig som jag vill ändå.
Kan lova att det var skönt att gymma idag och få rensa tankarna lite. Jag hade tänkt kolla på 90210 och inte ha någon mer kontakt med världen den här dagen. Vi hörs nog imorgon skulle jag tro.
Puss

!!!

jaaaa


du betyder ingenting

Tisdag. Idag har jag varit i skolan. Tränat. Ätit och kollat på 90210. Ungefär min dag, just nu ligger jag i min säng och kollar på 90210 hade tänkt sova direkt när avsnittet är slut.
Imorgon är det skola sen ska jag träna på kvällen!
Puss


everything's gonna be alright

Hej!
Helgen har varit bra,i fredags tränade jag med Mathilda sen hade vi mys här hemma! Igår var jag ner till birsta en stund på dagen och sen på kvällen var jag hos Linnéa och tittade på film. Det var mysigt!
Imorse klev jag upp tidigt eftersom jag är världens snällaste syster så hade jag lovat att kolla på Moas två sista seriematcher i handboll så har spenderat min dag uppe i en handbollshall i ramvik. Sen jag kom hem därifrån har jag käkat middag,badat,myst och kollat på 90210. Nu hade jag tänkt sova för imorgon är det trots allt måndag igen och en ny skolvecka väntar!
Puss


girl on fire

Hej där!
Ligger i sängen och kollar på 90210 och njuter av att det är fredag imorgon! Veckans bästa dag,bara härliga lektioner och kort dag! När jag slutar ska jag dra och träna med Mathilda och sen på kvällen ska vi mysa!
Nu ska jag kika vidare och jag lovar att jag ska ta tag i bloggningen mer.
Puss


när solen går ner

Idag gick jag hem från skolan tidigt för jag mådde inte bra alls,kom hem tog en Ipren och sov nån timme så blev det bättre. Min lillasyster fyller även år idag,så efter middagen kom mormor och morfar hit! Imorgon är det skola igen och sen ska jag träna med Mathilda. Nu ska jag sova.
Puss


nu är du bara en dröm

Tänkte blogga i helgen men det blev inte riktigt så. Har haft en bra helg och fick med mig tre tröjor,två nagellack och en jacka hem!
Nu hade jag tänkt kolla på absolut sista avsnittet one tree hill sen sova,eftersom skolan börjar imorgon och när jag slutar ska jag träna!
Puss


ska du me och flya

Förlåt för min kassa bloggning men har faktiskt ingen anledning till varför,det bara blev så.
Åker ju iväg imorgon och är borta över helgen men jag kommer ha med mig min dator så kommer kunna blogga iallafall,vet inte om jag har berättat men ska till Falun!
Nu ska jag kolla på one tree hill sen sova.
Puss


RSS 2.0