i used to bite my tongue and hold my breath

Hallå där! Igår var jag i skolan sen tränade jag på kvällen. Idag har jag varit i skolan och hade tänkt träna ikväll men mådde skitdåligt imorse så vilade idag. Jag har någon typ av förkylning som inte riktigt vill bryta ut,den finns där och luras lite då och då. Ärligt skulle den hellre kunna få bryta ut och jag blir sjuk på riktigt istället för att jag ska gå runt och känna mig hängig hela tiden men aldrig riktigt blir sjuk.
Aja imorgon är det onsdag vilket innebär kort dag på skolan,så skönt! Sen hade jag tänkt träna eftersom jag inte gjorde det idag och inte hinner det på torsdag.
Nu ska jag se på glee lite sen ska jag sova. Godnatt!
Puss 
harmonisk bild från förra veckan då det var jättefin soluppgång på väg till skolan!

ta mig vart du vill

Hej. Har inte gjort så mycket sen senast jag skrev. I fredags hade jag myskväll med mamma och syster. I lördags så tränade jag och Mathilda på dagen,körde ett benpass så är lagomt mör i bena idag. Sen på kvällen var jag på bio med Mathilda och Bella och såg Catching fire,den var bra!
Idag har jag inte gjort så mycket,mest vilat,har sjukt ont i halsen. Nu hade jag tänkt kolla klart på känn ingen sorg sen ska jag sova,upp imorgon halv sex..
Puss



Dag 4 - Din åsikt om din kropp och hur bekväm du är med den

Oj. Att prata om min kropp är inget jag är speciellt bekväm med i överhuvudtaget. Det förklarar väl ungefär vad jag tycker om min kropp också. Nu tänker jag inte lista upp alla mina komplex här för er,men tro mig det finns en hel del. Jag är väl inte så jättebekväm i min kropp,finns saker jag skulle vilja ändra på men så är det väl alltid. Man är aldrig nöjd. 
Tex att man vill ha plattare mage,smalare ben osv. Det är två saker jag skulle vilja ändra på min kropp iallafall.

the dog days are over

Hej där! Dagen har spenderats i skolan sedan har jag spenderat kvällen hos Mathilda som fyller 17 idag,tusen grattis! Där bjöds det på fika(lika gott som alltid) och massa prat. Sen jag kom hem har jag duschat och nu ligger jag på sängen och ska strax borsta tänderna. Imorgon är det entligen fredag och det ska bli så jävla skönt! I helgen står det träning och bio på schemat som det ser ut nu. Hade tänkt skriva dagens punkt till er sen borsta tänderna och sova,sjukligt trött.
Godnatt!
Puss




klippning

Klippte ju mig som sagt i lördags och jag kapade av en rejäl bit av håret. Hela 20 centimeter kortare är det nu. Så istället för att ha hår ner till naveln har jag nu hår som slutar vid brösten. Ovant men oj så skönt det är!




Dag 3 - Hur du var förra året + bild på dig då

 
November 2012. Utseendemässigt så såg jag nästan likadan ut som jag gör nu. Skillnaden är väl att jag blivit lite smalare och vikten är lite mindre och håret lite kortare. Annars ser jag i stort sett likadan ut. Men hur jag var som person. Hmm..jag var ganska liten och tyst. Tog inte alltför mycket plats. Kände inget behov att höras och synas mest utan lät nog nästan folk trycka ner mig. Man märker ju såhär i efterhand att man kanske borde stått på sig lite mer för att folk trampar lätt på människor som är för snälla och inte säger ifrån. 2012 var förövrigt ett jävligt bra år och hösten var fan bäst. Umgicks med så jävla underbara personer som man alltid var glad med. Tyvärr har ju allt roligt ett slut och idag umgås vi i stort sett inte alls. Vilket är väldigt synd. Men alla förändras och växer åt olika håll. Finns inte mycket att göra åt det. 
 

Single ladies

Hallå där! 
Skrev aldrig något igår,förlåt för det! 
Nu ska jag precis börja fixa i ordning mig för ikväll ska jag på tjejmiddag för Mathilda och Bella som fyller år nästa vecka. Blir nog hur mysigt som helst! Sen sover jag med Mathilda ikväll och imorgon går vi och tränar. Juste ska klippa mig imorgon också,hur skönt liksom? 
Ni får dag 3 imorgon för måste göra den på datorn och hinner inte det nu.
Nu måste jag börja fixa mig för jag är så långsam hehe..
Puss




Dag 2 - det värsta jag vet

Finns så mycket saker jag inte tycker om..Men en sak som är så hemsk är när man börjar glida ifrån någon som man brukade vara supertajt med. Man går från att vara bästa kompisar som vet allt om varandra tills att inte ens prata,man kanske hejar på varandra men inte mer än så. Det värsta är att man inte kan göra något åt det heller. Man säger att man ska ses flera gånger men det rinner bara ut i sanden. 
Så en av dom värsta sakerna jag vet är när vänskap suddas ut.

You got to shake me til' you wake me from this bad dream

Hej! Var ledig idag eftersom vår lärare var sjuk. Vaknade typ 11 och gick upp och gjorde frukost som jag sedan åt i sängen framför tvd. Sen låg jag i sängen till typ halv 1 då fixade jag mig och kollade igenom matteboken lite sen mötte jag mathilda vid halv 3 typ. Vi gymmade sen gick vi på waynes och käkade. Kom hem hem efter 7 nån gång och sedan dess har jag gått igenom matten inför imorgon för jag har prov första timmen. Nu ska jag tvätta ansiktet och borsta tänderna sen ska jag kolla lite på film innan jag ska sova. Godnatt.
Puss





Dag 1 - 10 saker om dig själv


1. Jag heter Ida Victoria Hagberg.
2. Jag har aldrig färgat mitt hår, det är helt naturligt.
3. Jag äter sällan frukost.
4. Jag älskar att göra människor glada.
5. Jag har aldrig rökt eller rört en cigarett.
6. När jag blir lite äldre vill jag bo utomlands.
7. Jag vill jobba med något inom styling.
8. Mitt stjärntecken är vädur.
9. Jag har de bästa syskonen i världen.
10. Jag älskar mat.


En såndär lista

Dag 1 - 10 saker om dig själv

Dag 2 - Det värsta du vet

Dag 3 - Hur du var förra året + bild på dig då

Dag 4 - Din åsikt om din kropp och hur bekväm du är med den

Dag 5 - Hur vill du att ditt liv ska vara om 10 år

Dag 6 - Den bästa tiden på året är

Dag 7 - De personer du kan berätta allt för

Dag 8 - Det här är jag beroende utav

Dag 9 - Dina åsikter om droger och alkohol

Dag 10 - Det bästa du vet

 
Tänkte köra en lista då bloggningen ligger på 0 ungefär. Ni får första punkten antingen ikväll eller imorgon!

Precis som en Håkan Hellström låt fast på riktigt

Herregud vilken skön tisdag. Började dock morgonen med stress för tåget var försenat men jaja. Började halv tio med svenska sen var det tacos till lunch och efter lunchen fick vi sluta för våran HV lektion var inställd för läraren var sjuk och sen skulle vi ha engelska men vi fick jobba hemma istället för att behöva vänta på skolan tills lektionen började. Imorgon är jag ledig,för att läraren är sjuk och har bara en lektion på onsdagar, såååå skönt! 
Så imorgon ska jag gymma med Mathilda och även ha middagsdejt med henne på stan,mycket trevligt!
Nu ska jag kolla på tv.
Puss 




kvällsfunderingar

vad gör man egentligen när man känner sig ledsen och depp när man egentligen inte är ledsen för något? Det känns hela tiden som att det är en tickande klocka och att jag snart kommer bryta ihop. Jag kan ju fortfarande vara glad men det känns som att jag måste bryta ihop för att kunna må bättre. Vill bara ha en kram och någon som säger att allt är bra och du får bryta ihop. Men samtidigt som jag vill bryta ihop så vill jag inte det för att jag inte har något att bryta ihop för. Jag vill ju vara stark och finnas där för mina vänner men ibland så orkar jag bara inte. 
Men medans jag är någonstans där emellan att vilja bryta ihop och inte vilja bryta ihop så känner man sig så tom,man har ingen aning vad man känner. Och det är det värsta,att inte veta vad man känner.




i could be the one

Måndag. Kände för att slå nån på käften imorse när klockan ringde,mådde så jävla dåligt,men krigade upp ändå. Klockan 7 satt jag på bussen påväg till skolan och började halv 9. Första lektionen var inställd för läraren är pappaledig. Gick och kollade på tavlan över vilka lärare som var borta och det visade att alla lärare jag skulle ha idag var antingen sjuka eller lediga så det var bara att åka hem igen. Var hemma runt 10 och la mig i soffan och glodde på tv sen la jag mig i sängen och slocknade. Tränade med Mathilda nu ikväll också,var jävligt otagg på att träna men va skönt efteråt.
Börjar halv 10 imorgon och nu ligger jag i sängen och lyssnar på Michaela och dashas podcast.
Godnatt fina.
Puss 
saknar värmen.

if happy ever after did exist

Hej där! Trevlig helg på er. Själv har jag haft en skön fredag med kort skoldag och sedan en och en halv timmes gym med Mathilda vilket var väldigt skönt. Sen ikväll har jag varit hemma och bara slappat och kollat på film! Var sugen på att måla naglarna och började fixa dom nu typ..Så nu väntar jag på att dom ska torka för att kunna gå och lägga mig. Imorgon ska jag umgås med Mathilda och Bella var planen. Hörs imorgon.
Puss 



Känner du lyckan genom sorgen?

Torsdag. En av dagarna jag tycker minst om. Var hemma en stund efter halv 4, käkade lite sen la jag mig i sängen och när mamma och  pappa kom hem hoppade jag i träningskläder och åkte på gymmet. Vart väl ett helt okej pass. Ska träna med Mathilda imorgon också, så trevligt att träna med någon! Förövrigt har jag äntligen bokat en klipptid, vilket var på tiden för mitt hår är så risigt just nu. Nästa lördag då smäller det. Har dock ingen aning vad jag ska göra med håret men det löser sig! 
Imorgon är det fredag och den består av HV och engelskaprov. Sen gym med Mathilda. Nu hade jag tänkt borsta tänderna och sen sova. Godnatt.
Puss



you could be my luck

Härliga onsdag. Imorse när jag klev upp ville jag inget hellre än krypa ner i sängen men tog mig iväg till bussen iallafall. Väl på skolan så började dagen med mentorstid dock bara med en av mentorerna eftersom Erik precis blivit pappa. Så på mentorstiden bjöd Sandra på pepparkakor och saft och sen satt vi hela klassen och bara babblade på om allt mellan himmel och jord. Är så himla nöjd med klassen. Sen skulle vi egentligen ha HV med Anna men hon va på möte så vi såg film men Sandra sen slutade vi för dagen. Kom hem vid 1 och åt lite sen la jag mig i sängen och vaknade halv 6,var så sjukt trött.
Nu har jag nyss lagt mig i sängen och tänkte strax sova. Hoppas ni hade en bra onsdag och får en bra torsdag!
Puss



va kvar

Hej,igår var en dryg dag. Gick segt i skolan och riktigt segt på gymmet. Idag blev det dock bättre fart på gymmet iallafall,kändes skönt!
Onsdag imorgon,börjar 8.30 vilket betyder att bussen går 6.55,lite segt men slutar 11.15 så tror jag överlever ändå!
Har liksom inte så mycket att skriva eftersom jag bara är i skolan på dagarna men aja. Hade tänkt sova nu jag för är så jävla trött. Godnatt på er.
Puss



safe and sound

Hej! I fredags var jag med Lisa och i lördags så tog jag äntligen tummen ur och gick och skaffade mig ett nytt gymkort,så är äntligen tillbaka på banan. Körde då ett hårt magpass vilket resulterade i jordens träningsvärk idag men det känns jävligt gött! Åkte sedan till birsta för tredje helgen i rad och brände lite pengar. Skola igen imorgon vilket faktiskt ska bli kul,en sak som dock är mindre kul är att bussen går 06.55 vilket betyder uppstigning 05.30 men det är bara att tugga i sig. Därför tänkte jag krypa ner i sängen och kolla ett avsnitt tvd innan jag släcker för idag. Godnatt!
Puss



RSS 2.0