1158

Hej,bloggade inget igår,glömde helt ärligt bort...Men det hände inte speciellt mycket så hade ändå inget att blogga om. Idag var jag i skolan,sen på smyckesdesign,efter den åkte jag hem och åt mat sen drog jag till Lisa och fick försenad present,jättefina saker,tack!!!
Sen drog jag med henne till landgren för hon hade träning och jag väntade på hämtning,medans jag väntade satt jag och snackade med Jonte och Erik,trevligt.
Nu sitter jag här,men lite smått panik eftersom jag åker på konfaläger imorgon...Och inte ens har börjat packa,har inte ens plockat fram en väska. Åker typ halv 5 och jag slutar 3 då måste jag hinna packa och duscha,min syrra får hjälpa mig!
Längtar även till nästa vecka då jag ska köpa egna glasögon och slipper dessa fula låneglasögon.
Men nu måste jag seriöst packa lite,sen sova,hörs imorgon!
Puss

shout it out

Hej,idag har jag som alltid varit i skolan,fick sluta en halvtimme tidigare för vi hade snack om prao på so:n. Då drog jag hem och gjorde lite att äta,sen kom lara och hämtade mig vid kvart över tre och då åkte vi till birsta där vi spenderade några timmar. Fick med mig en stickad tröja från monki,en blus från gina tricot,en blus från bik bok och ett par svarta byxor från rut med flera. Drog även en middag på taco baren,riktigt gott!
Kom hem typ 8 då kollade jag på 90210 och sen duschade jag. Nu ligger jag i sängen och kollar på big brother,ska kolla vidare nu och sedan sova!
Hörs imorgon.
Puss


you know i never ask you to change

Hej,mobilbloggar nu bara för att jag inte orkar slå igång datorn...Idag har jag varit i skolan,och när jag kom hem så läste jag Elsas mode. Tror jag har kommit in i nån läsmani,läser typ hela tiden..
Sen har jag inte gjort så mycket,tänkte gå ut och gå men ville inte gå själv så det blev inte.
Nu ligger jag i sängen och lyssnar på blåsten,och hade tänkt sova,annars kommer jag aldrig upp imorgon.
Puss


sometimes i get a good feeling

Hej,igår när jag var hos optikern fick jag veta att jag ska ha läsglasögon,fick låna ett par som jag ska prova om de känns
bra med,dock är dom så sjukt fula..Men det var det enda paret som fanns..Så om typ två veckor kommer jag köpa ett par.
Idag förövrigt har jag inte gjort så jättemycket,satt ute på altanen en stund och läste i solen,det var mysigt!
Har även kollat på big brother,men nu måste jag sova,somnade typ halv 5 inatt...
Puss


it's a sky full of lighters

Hej,bloggade inget igår,hann verkligen inte!
Slutade skolan vid 3 och direkt när jag kom hem så började jag städa,och när mamma kom hem började vi laga mat,runt kvart i 7 åkte min far och hämtade Lisa och efter hon hade kommit började det ramla in fler och fler,när alla hade kommit var vi 13 tjejer som käkade tacos,skrattade,pratade och bara hade sjukt kul! Klockan halv tio ungefär trillade det in 4 pojkar också,trevligt trevligt. Då öppnades det lite paket,fick riktigt fina saker! Sen kikade vi på film och när klockan slog 1 hade alla åkt hem!
Idag ska jag till optikern halv 2,sen har jag en jävla massa städning framför mig efter igår kväll,och ikväll ska jag dras med ett antal 11-12 åringar som ska sova här..
Hörs senare.
Puss

i'm walking on sunshine

Godmorgon,är på väg till skolan nu och det är 9,5 plusgrader ute,helt sinnes!
Har som sagt en rätt chill dag framför mig,så hörs sen!
Puss


When we first met,i honestly never knew you were going to be important in my life.

Hej på er,har haft världens bästa dag,helt seriöst!
Hade en bra dag på skolan,speciellt NO:n,tror jag aldrig haft en sån rolig no lektion och skrattat så mycket,våran vikarie konstaterade även att det inte gick att vara seriös med våran klass..:)
Matten var också ganska rolig,speciellt blicken jag och Tina fick,haha..
När vi slutade hängde Anna med hem och vi bakade,sen åt vi middag och sen kom en del av släkten,eller ja,den del av släkten som bor i Härnösand och jag fick presenter,fick mest pengar så fick sammanlagt 3220 kronor,helt okej om du frågar mig!
Sen när Anna skulle hem körde jag en powerwalk samtidigt,kändes jävligt skönt måste jag säga! Kan även glädja mig åt att jag inte har någonting att plugga och jag inte har några lektioner alls imorgon,utan det är den internationella vattendagen så vi ska ha temadag på skolan och jag ska vara typ "funktionär". Blir säkert kul!
Men nu måste jag snacka med Lisa,sen duscha,så vi hörs imorgon.
Puss

you shot me down, but i won't fall

Hej,ligger i sängen och tittar på big brother. Idag har jag varit i skolan,och jag gjorde världens tabbe på so:n,jag missade stolen när jag satte mig och herregud vad jag och Anna skrattade. Det var sjukt kul! Sen när jag kom hem städade jag mitt rum och jag har även varit ute och rört på fläsket så här på kvällskvisten,riktigt skönt!
Imorgon är det min dag,jag fyller 15,fattar fortfarande inte att det är min födelsedag imorgon..Gått sjukt fort.
Men nu ska jag läsa spanskan en gång till sen fortsätta kolla och sova!
Puss

i'm gonna live my life

Måste verkligen skärpa mig med bloggningen,blir bara sämre och sämre...Idag har jag varit i skolan sen hos läkaren,dom visste inte riktigt vad som var fel men jag ska till optikern på lördag och om det inte är synen så vet dom inte vad det kan vara.
För tillfället ligger jag i sängen och kollar på big brother.
Men nu ska jag kolla,puss!


some die young

Hej,idag har jag inte gjort så mycket,varit och kollat på handboll och haft ont i huvudet är väl typ ungefär vad jag har gjort. Har annars haft en svindålig dag och nu vill jag bara sova. Nu ligger jag för tillfället i min säng och snackar med Jacob. Imorgon ska jag träffa Lisa om min huvudvärk är borta,annars tror jag inte jag pallar. Skönt att jag ska till läkaren på måndag så jag får veta vad som är fel någongång...
Men ska kika på film så jag blir lite tröttare,sen sova!
Puss

to prove i'm right i put it in a song

Varit i skolan som vanligt idag,så jävla less på en viss person så det är inte sant,hade ju matteprov också,gick ganska bra tror jag,det kändes rätt bra iallafall! När jag slutade tog jag bussen till stan och mötte Amelia,vi tog en fika och det blev även en massa tjejsnack! Skulle egentligen fixa en sak,men det gick inte...
Klockan 5 åkte jag hem med pappa och bara chillade vilket jag har gjort hela kvällen,just nu ligger jag i sängen och ska kolla på film,snackar även med Jacob,trevligt.
Men nu har jag faktiskt inget mer på hjärtat!
Puss
snygg:)

tell you what,truth is,sometimes i miss you so bad i can hardly stand it.

Hallå,jag och mamma gick runt Näs,riktigt skönt var det kan jag säga! När jag kom hem så kollade jag på dubbelliv sen käkade jag lite köttfärssås. Efter det tog jag en lång varm dusch och nu sitter jag i min säng och ska kolla igenom matten för att jag har prov imorgon. Tror det går bra för procent och bråk är typ det jag kan bäst i matten...Efter skolan ska jag på stan med Amelia,blir nog trevligt det!
Men nu ska jag läsa lite,hörs imorgon.
Puss

young wild and free

Hej,kom hem från smyckesdesignen för en halvtimme sen,innan det var jag på skolan,som var helt okej,inget speciellt men jag ska ut och gå nu så vi hörs sen istället!
Puss

-

 

Smile like you've never cried, fight like you've never lost, love like you've never been hurt, live like you'll die tomorrow.

 


that awesome moment when the whole class laughed at what you said,so you just sit there like a boss.

Hej,helt okej skoldag idag,sen var det bara att gå hem,få något att äta sen gå till bussen och konfirmationen. Lite segt att sitta där i tre timmar med världens jävla huvudvärk..Så nu hade jag tänkt kolla på big brother sen ska jag sova. Börjar nio imorgon, s k ö n t!
Hörs imorgon.
Puss

just remember that when nobody else was there for you,I was,and when nobody else gave a damn,I did.

Hej,kom precis in från en powerwalk med mamma,var sjukt härligt men det blåste riktigt mycket! Så nu belönar jag mig med två kiwisar framför 90210 sen en varm dusch! Ska även kolla på big brother och läsa en av mina klasskamraters uppsats som vi ska opponera imorgon!
Dagen i övrigt har varit helt okej,inte så mycket att berätta från idag,så vi hörs väl imorgon istället!
Puss

mobilblogg.

Hej,orkar inte blogga så hörs imorgon istället!
Puss


you learn

Hej,orkar inte skriva någonting typ,men idag har jag varit och kikat på handboll på öbacka,sen har jag varit hos farmor. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla klart på taken,sen måste jag sova och tagga skola imorgon,wiho,fast nä.
Puss

"people who hurt you are like sandpaper,they may cause pain but when it's over,you'll be polished and they'll be useless"

Hej på er,kom hem från Sigrid för typ fem minuter sedan. Har haft en otroligt grym kväll,först lagade jag,Sigrid,Leila och Lisa mat,eller Lisa gjorde det mesta bara för att hon är grym. Sen kom Maja och åt med oss och runt kvart i åtta kom Lina och Vilma och kollade på melodifestivalen med oss. Helt rätt att Loreen vann! Sen när det slutade skulle typ alla tjejer hem och då var klockan tio,så när dom drog bestämde jag och Sigge oss för att kolla på film,såg i taket lyser stjärnorna,var ett tag sen kan man säga! Och när den slutade så satt vi och snackade ett bra tag om allt mellan himmel och jord. Så jävla enkelt att prata med Sigge,hon förstår precis allt man säger,så otroligt skönt. Så vi tog oss ett riktigt tjejsnack helt enkelt. Sen runt ett fick jag ett sms från pappa som skrev att han skulle gå och lägga sig,jag hade inte en aning om att klockan var så mycket. Men vi fortsatte att prata ett tag tills klockan blev tjugo i två,då jag insåg att jag kanske borde börja dra mig hemåt eftersom jag bara blev tröttare och tröttare,tur att jag bara behöver gå uppför backen från Sigge så är jag hemma,blev dock sjukt pigg av att gå den biten,så nu kommer jag inte kunna somna..Så lägger mig och kikar lite dubbelliv,sen ska jag sova!
Puss

dom var bara kids men gifte sig ändå

Hej,ska snart åka och köpa dricka och klyftpotatis tills ikväll. Ska nämligen till Sigrid och mysa med lite fina flickor,vi ska laga mat och kika på melodifestivalsfinalen! Blir riktigt mysigt! Dock så har jag inte världens bästa dag,orkar inte vara tjej ibland,hehe..Men måste dra nu,ska hinna till dollar store innan 4 också.
Puss


euphoria

Insåg precis att jag inte bloggade någonting alls igår,jag hade värsta deppdagen,låg typ inne och kolla på film hela dagen,orkade inte göra något annat..Fast på kvällen bakade jag iallafall,jag bakade kramforskaka eller ni kanske kallar det kärleksmums,chokladrutor,fiffirutor,vad ni än kallar det så var det de som jag bakade,och jag bakade det för att det behövdes fikabröd till cafeterian i Kramfors där jag även spenderade min fredagskväll genom att kika på hockey. Tidigare idag var jag i birsta och köpte möbler med farmor och pappa.
Nu hade jag tänkt krypa ner i sängen,har sjukt ont i huvudet,så godnatt.
Puss

kony2012

filmen är visserligen en halvtimme lång,men så otroligt värd att kolla på.

these girls fall like dominoes

Hej,sitter i min säng och har precis duschat och ska försöka få tag i Sigrid och Lisa,men Sigrid svarar inte så hon lär ju fortfarande sova..Vad vi ska göra har jag inte en aning om men vi hittar väl på något!
Fick även veta idag att Ulrik Munther kommer till stadsfesten i sommar,inte helt fel! Så taggar nu!
Men måste plocka undan lite kläder från mitt rum nu,så hörs sen.
Puss

90210

Hej,ligger i sägen och kollar på 90210 eftersom jag missade det klockan 8 för att jag var i Timrå och kollade på hockey. Innan det har jag inte gjort så mycket,packade upp väskan och så.
Imorgon ska jag träffa Sigrid och även Lisa tror jag,ska bli riktigt trevligt!
Men nu ska jag kolla,hörs imorgon!
Puss


bilder ifrån helgen!


stockholm 2/3-4/3

Förlåt för att jag inte skrev någonting när jag kom hem igår,men va så sjukt trött och hade ont i huvudet så orkade inte!
Men hade tänkt att skriva om helgen nu istället,dock kom jag på att jag inte har så mycket bilder att bjuda på,dom flesta är på mat...Och dom ligger fortfarande på mobilen så dom kommer i ett eget inlägg efter det här!
Orkar ni läsa allt gör ni det bra!
Fredag: Klev upp runt halv 6,fikade,fixade mig osv osv, Maja och hennes pappa kom runt halv 7 och vi åkte till Sundsvall,satt där och vänta ett tag sen klev vi på tåget som gick kvart i 8,och kom fram till Stockholm runt 12 ungefär. Då gick vi direkt till hotellet och checkade in,fick ett fint rum och jag och Maja bytte om och började fixa oss,sen packade vi ner det vi skulle ha med oss och vi drog till tunnelbanan och åkte ut till Globen! Väl där skulle vi käka och vi sprang på Felicia,universums mest saknade människa,så pratade lite med hon sen satte vi oss på ett fik och käkade,sen gick jag och Maja och ställde oss i kö medans mamma gick runt i alla affärer. Två timmar och fyrtiofem minuter senare var vi äntligen inne,men då inser vi att kön till garderoben är minst lika lång som den utanför,så vi ställde oss vid ett bord och väntade ett tag innan vi gick och lämnade jackorna. På den tiden vi stod där så var det en kille som stog med sina kompisar och efter ett tag sa han bara aj och föll ihop på golvet och fick världens ryckningar,sjukt läskigt!
När vi lämnat jackorna och kommit in till dansgolvet så var det ett förband vid namn Cazzette och redan då var stämningen på topp,kände då att det skulle bli en grym kväll trots allt jävla köande. Men det var så jävla värt när Avicii väl klev in på scenen. Vilket drag det blev på publiken,inklusive mig och Maja. Så jävla grymt! Dock smet jag och Maja ut en liten stund innan det slutade för att slippa köa till garderoben. Då såg vi två tjejer som var ledsna och en av dom gick runt med is på huvudet,vi trodde typ att hon hade ramlat och tänkte inte mer på det. När vi var klar gick vi till donken och käkade strips och drack dricka, sen började vi gå mot tunnelbanan och då såg vi massa ambulanser och sånt. Min mobil började även vibrera och jag fick massa sms från kompisar som frågade om jag var okej,och jag blev lite chockad för jag tyckte ju att allt var bättre än någonsin. Så jag var tvungen att gå in på aftonbladet för att se om det stod någonting. Och såklart det första som jag ser är att det står att en läktare har rasat i globen under Avicii och att 30 personer skadats, varav en tjej med livshotande skador,som var en allvarlig hjärnskakning. Först då började jag förstå varför jag fått massa såna sms. Vilken tur att jag bokade biljetter till dansgolvet,för jag hade först tänkt beställa biljetter till just den där läktaren. Så det blev lite kaos i slutet av kvällen,men jag mår bra iallafall. Sen åkte vi till stan och gick på hemköp och köpte gotta. Sen tog vi en prommis till hotellet och däckade jävligt fort i sängen.
Lördag: Klockan ringde runt 9,då skulle alla duscha osv,när vi var klar gick vi ner och åt världens godaste hotellfrukost. Sen när vi ätit så fixade vi klart oss sen gick vi på en shoppingrunda på ett antal timmar,köpte inte överdrivet mycket men inte så jättelite heller,men fyller år snart också så hade inte sådär skitmycket pengar heller. Men det var en trevlig dag med riktigt fint väder och det bästa av allt att det inte var någon snö alls i stockholm utan asfalt och soligt! Så lämnade vinterjackan hemma och körde på skinnjacka hela helgen utan att frysa! När vi hade shoppat klart gick vi och lämnade påsarna på hotellet och gick sedan och åt på taco bar! Sedan ut en runda till på stan bara för att kika,sen gick vi och köpte glass och jordgubbar,kikade på melodifestivalen gjorde vi också! Sen myste vi mest hela kvällen sen somnade vi ganska tidigt faktiskt.
Söndag: Upp runt 8,fixa oss,käka gooooood frukost satt kvar länge och bara pratade. Träffade även på min hemkunskapslärare där. Av alla ställen,lite random kanske,haha..Sen gick vi och packade ihop våra grejer sen checkade vi ut,men vi lämnade väskorna på hotellet i något bagageutrymme. Sedan gick vi på stan och vi mötte även upp min moster för en fika,trevligt! Sedan gick vi lite mer på stan och jag köpte present till Lisa. Och när klockan började närma sig 4 halv 5 bestämde vi oss för att käka,det fick bli pizza hut som låg mittimot hotellet. Satan vad gott det var,mätt som tusan blev man också! Sedan hämtade vi våra väskor och traskade ner till centralen och hoppade på tåget hem och lämnade ett soligt och vårigt Stockholm för ett kallare och isigare Härnösand.
Som ni kanske förstår har jag haft en av dom bästa helgerna i hela mitt liv och jag längtar redan tillbaka,till allt.
Avicii,shoppingen,allt! Och att fått spendera dessa dagar med en av dom absolut bästa människor jag känner gjorde inte saken sämre!

on my way home

Förlåt för att jag inte bloggat på hela helgen,men har verkligen inte orkat! Nu är jag på väg hem och är hemma runt 11 i Härnösand. Har haft världens bästa helg och lovar att berätta allt när jag kommer hem!!
Vi hörs senare!
Puss


tåg

Hej sitter på tåget och det är typ två timmar kvar innan vi är framme,rätt drygt men ändå mysigt!
Har ingen dator med mig men kan ju blogga från mobilen så de blir säkert bra. När vi kommer fram ska vi käka sen fixa med hotell och sånt sen äre dags för avicii,så jävla taggad!!
Nu ska jag vara lite social,vi hörs senare!
Puss


good life

Har haft en sån sjukt bra dag idag,den är fortfarande grym! Började med att åka till skolan,va sjukt trött och på hemkunskapen såg vi film i typ två timmar så jag höll på att somna! Sen hade vi SO och då fick jag veta att jag fick A på religionsuppsatsen,seriöst det trodde jag inte,jag som trodde uppsatsen blev skitdålig! Blev iallafall sjukt glad. Sen hade vi tjejsnack som var grymt som vanligt,dock var det sista gången...Sen smyckesdesign där jag fick träffa Amelia! Och när jag kom hem så fick jag en tidig födelsedagspresent,nämligen en iphone 4s,så jävla grymt! Oså blir det att åka till Stockholm imorgon,bättre kan det fan inte bli!
Sen är det ju lov nu också,och på lovet ska jag träffa blandannat Lisa och Sigrid. Grymt saknade båda två!
Men nu måste jag packa de sista,sen duscha och SOVA!
Puss

RSS 2.0