somewhere only we know

Tja,sitter för tillfället på min säng och letar någon film att fördriva tiden med någon timme innan jag ska åka,lägger jag mig och sover nu kommer jag aldrig orka kliva upp till 2..Så får sova på tåget istället. Ikväll har jag varit med Oscar vi åkte runt lite på alla möjliga ställen och pratade lite grann och det var mysigt. Nu ska jag se om jag hittar någon myströja sen blir det film för fulla muggar.
Puss


i need your love

Hej,hade en trevlig dag med alla hantverkare i skogen idag! Var hemma runt tre så då tog jag en dusch på en gång och nu har jag precis packat klart och ska snart vara med Oscar. Sen vid kvart över två så möter jag upp Lara och Ofelia på tågstationen sen åker vi mot Stockholm!! Ska bli så roligt! Har faktiskt inte så mycket mer på hjärtat men kommer säkert mobilblogga någonting under helgen.
Puss


du är det finaste jag vet

Hej. Kom inte så långt med packningen,fick väl ner typ två plagg..Typiskt mig. Får packa ner resten imorgon. Har även HV-dag imorgon då ska vi typ ut och grilla i skogen med tvåorna och treorna sen imorgonkväll ska jag kanske träffa Oscar,sen rullar tåget mot Stockholm 02.30 imorgonnatt!
Nu ska jag snart sova för jag börjar halv 9 imorgon.
Puss


no strings

Hallå där! Slutade 11 så tog tåget hem runt halv 1 och när jag kom till stan så tog jag en sväng förbi Murbergsskolan för att heja på alla gamla lärare,åh gud va glada dom blev! Så det var kul! Nu ät jag hemma och ska försöka ta tag i att städa mitt rum och även packa lite smått inför Stockholm,sjukt pepp!
Aja vi kan ju höras lite senare.
Puss


here's to never growing up

Hej,måndag idag,den längsta dagen på veckan. Slutar 15.15 och bussen hem går 16.15 så är inte i stan förräns klockan 17. Alltså en lång och dryg dag. Men imorgon börjar jag inte förräns halv 10 så jag åker tåg ungefär tjugo i nio så lite sovmorgon får jag! Annars idag har jag inte gjort så mycket och nu hade jag tänkt mysa ner mig i sängen till ett avsnitt av Grey's Anatomy! Vi hörs imorgon. Puss


vill du ha en idiot lägg din hand i min

Imorse när jag och Mathilda vaknade så käkade vi frukost sen drog vi ut på promenad med Hugo ut till Sälsten och tillbaka,skönt väder! Sen bestämde vi att vi skulle åka på dollar store och handla lite skrivböcker till skolan och sen skjutsade Mathilda hem mig och hon åkte hem. Sen dess har jag inte gjort så mycket,har typ käkat middag och nu snackar jag med Oscar och ser på Grey's Anatomy. Nu har jag inte så mycket mer på hjärtat så vi hörs ikväll eller imorgon(antagligen imorgon).
Puss


dom är uppe på taken

Hehe har inte bloggat på länge. Men började som sagt ettan på gymnasiet i onsdags och det gick bara fint. Tror dessa tre år kommer bli skitbra! I helgen har jag sovit med Mathilda i hennes syrras lägenhet och nu ser jag på film med Mathilda,Bella och Anna!
Jag och Mathilda skulle egentligen åka till birsta med Oscar och Henrik idag men vi hade inte fått våran lön och Oscar är sjuk så det blev inget av.
Nu ska jag kolla klart på filmen,vi hörs imorgon.
Puss

https://cdn3.cdnme.se/2064308/6-3/pic_521932f89606ee5febc54908.jpg" class="image">


då dyker du upp

Hej! Var på stan och fikade med Lisa idag,har inte träffat henne på sjukt länge så det var trevligt,hade en hel del att snacka om. Fick även med mig en tröja hem från rea. Ligger för tillfället i badet men ska snart kliva upp för att titta på svenska Hollywood fruar! Börjar ju även gymnasiet imorgon vilket känns helt sjukt! Så blir en tidig kväll ikväll. Vi hörs!
Puss


and if you're in love, then you are the lucky one, because most of us are bitter over someone.

Kom hem från Birsta vid halv 9,fick med mig ett par byxor och två tröjor. Vi köpte även en ny bil som vi ska hämta på onsdag! Efter 9 någon gång kom Mathilda och Bella hit då drog vi ut och gick runt lite överallt,slutade med att vi hamnade ute på Oscar och Henriks gata med dom två,trevligt trevligt! Sen blev det till att ta en jävligt snabb promenad hem och nu ligger jag i sängen och kollar på idol.
Imorgon ska jag träffa Lisa tror jag!
Godnatt. Puss!


don't drop that durka durk

Hej! Hade en riktigt trevlig kväll/natt hos Mathilda igår,singstarmästerskap hela kvällen! Halsen är väl inte min bästa vän för tillfället men vad gör det om hundra år? Har precis duschat och ska leta fram lite kläder och sen drar jag till birsta. Ikväll är väl tanken att jag ska umgås med Mathilda och Bella och busa lite. Måste ju ta vara på sista dagarna på lovet på bästa sätt!
Nu måste jag rappa på lite så jag blir klar.
Puss


heart skipped a beat

Hej,söndag idag. Har inte gjort så mycket idag och gjorde inte så mycket igår heller,är lite småförkyld men går nog över förhoppningsvis! Just nu väntar jag på middag och sen åker jag till Mathilda och myser med henne,Bella och Amanda! Blir nog riktigt trevligt tror jag! Imorgon ska jag till Birsta på kvällen måste ha nya byxor innan skolan börjar. Vi hörs väl imorgon antar jag!
Pussar


Kommentar

Missade totalt att jag fick en kommentar här om dagen!

Vilka jobbar du med?:)

Jag jobbade med Viktoria Piirainen, Mia Edvinsson, Fanny Lindblom, Oscar Wahlqvist, Henrik Sjödin, Erik Edgren, Simon Andersson och Fredrik och Ronja fast dom var på gamla kyrkogården och vi andra var på nya!


nu kan du få mig så lätt

Jobbade sista dagen igår,känns fett skönt men ändå lite tråkigt eftersom alla som jobbade blev så bra kompisar! Så igårkväll så grillade vi på sälsten tillsammans och tillslut var det bara jag,Oscar och Henrik kvar. Då kom Mathilda och Bella och var lite med oss. Sen drog vi på donken allihopa och sen gick Mathilda,Bella och Henrik hem och Oscar gick med mig hem. Vi gjorde inte så mycket men det var trevligt ändå,han drog härifrån svintidigt imorse och nu har jag precis käkat frukost och håller på att somna. Vi hörs lite senare!
Puss


a goodbye doesn't mean forever

Idag var jag tvungen att säga hej då till en väldigt kär vän som tyvärr drar sin kos mot Lund imorgon för att läsa fysik på ett gymnasium där. Även fast det bara var ungefär ett och ett halvt år sedan vi träffades för första gången den där snöiga dagen i januari så har vi blivit så nära vänner och delat både bra och mindre bra stunder tillsammans. Kommer ihåg när vi gick hem från skolan en dag så utbrister du och säger: Ida du är en så himla bra person! och det kommer jag nog aldrig glömma för då blev jag så otroligt glad! Att en sådan liten sak kan göra så mycket. Du är en helt underbar människa med otrolig utstrålning och du kommer att gå långt. Det lovar jag. Vi kommer inte kunna åka på stan efter skolan för att gå och ta en fika eller bara dra ihop ett gäng för att baka pizza och kolla på fotboll. Det kommer inte vara samma sak när en person ur våran klan försvinner. Jag vet att du bara finns ett sms eller telefonsamtal bort men det kommer ändå inte vara samma sak som när du finns femhundra meter längre ner på samma gata. Det kommer kännas så tomt att cykla förbi ditt hus på morgonen och veta att jag inte ska stanna till och plocka upp dig på vägen till skolan och det kommer kännas så tomt när du är 100 mil bort och jag vet att när en försvinner så kommer vi andra återstående åtta inte hålla ihop på samma sätt som förut,speciellt inte när alla ska läsa olika saker på gymnasiet. Det känns hemskt i hjärtat och denna kväll har varit full av blandade känslor. Tur som är så träffas vi om ungefär två veckor när jag,Lara och Ofelia möter upp med dig i Stockholm för att leva livet för en helg!
Med allt detta sagt vill jag bara säga att jag kommer sakna dig som tusan Linnéa och att du är en otroligt jävla bra kompis.


we can't stop

Ikväll ska jag till Linnéa och mysa med henne och alla andra underbara tjejer. Sista gången alla är samlade innan skolan börjar eftersom Linnéa ska flytta,känns väl sådär..
Jobbet gick bra iallafall och nu måste jag duscha! Hörs senare!
Puss


not really sure how to feel about it

Haft en mysig helg! Sov hos Mathilda på fredagen och vi umgicks lite med Erik på kvällen och sjöng Singstar och myste på. Igår var vi hemma hos några bekanta och käkade kräftor,gott som fasen var det! Jag cyklade hem vid 10 för att jag va så otroligt trött. Idag vaknade jag vid 12 men klev inte upp ur sängen förräns fem,hehe..Då gick jag ut och sprang och nu kollar jag på lite Grey's Anatomy. Godnatt.
Puss


same bed but it feels just a little bit bigger now

Hej! Har jobbat som vanligt och jobbet blir typ bara roligare och roligare för varje dag. Kan bero på att jag jobbar med så otroligt roliga människor så dagarna bara flyger förbi! Nu har jag precis gjort en matlåda och hade tänkt lägga mig i sängen och kolla på film och sen sova, imorgon är det fredag! Då har jag lite myspys inplanerat!
Vi hörs!
Puss


tell me something i don't know

Som svar på kommentaren jag fick på förra inlägget så badade jag med Mathilda,Bella,Erik,Emil,Viktor och Petter fast han badade inte han va bara där! :)


midnight city

Hej! Igår kväll var jag ute och badade med lite trevliga människor,kom hem runt 12 och somnade runt 2 vilket inte var det roligaste eftersom jag skulle upp halv 6..Men aja det var värt det! Idag har jag alltså som sagt jobbat och sen när jag kom hem drog jag ut och sprang lite sen har jag inte gjort så mycket mer.
Nu hade jag tänkt sova så godnatt!
Puss


KRETA 2013

 
 
Här har ni en liten titt på mina två veckor på Kreta med Lisa!
Slå på hd för bästa kvalitet!

what if i'm far from home.

Hello, har haft en jävligt slapp dag idag, vaknade runt halv tolv efter att ha sovit i tolv timmar och förflyttade min rumpa ut till en solstol på baksidan där jag låg fram till klockan fyra ungefär då jag gick och duschade. Sen handlade jag med mamma och sen hamnade jag i min säng efter middagen där jag fortfarande är. Har krigat lite Windows live movie maker för att det inte går som jag vill när jag försöker fixa en film från Kreta, får se hur resultatet blir..Väntar på att Lisa ska skicka några bilder sen så ska jag försöka lägga upp den någonstans så att ni kan få se!
Imorgon ska jag inte göra något speciellt, en jävligt tråkig helg helt enkelt. Men så är det när ingen vill umgås,aja, jag har ju lite roliga saker att se fram emot, inget jag kan skriva här än dock!
Puss
 
bild från midsommar.
 
 

det är så jag säger det

Hallå där! Hoppas att ni har en roligare fredag än vad jag har! Har legat på min säng i princip hela kvällen, men aja ibland måste man väl ha tråkigt också. Man måste ha tråkigt för att kunna uppskatta det roliga eller vad man brukar säga. Har ju jobbat idag och det var en ganska skön dag. Det var bra väder och rasterna blev lite längre än vanligt och vi fick sluta lite tidigare! Det var även två begravningar och jag lyckades gräva sönder två myrbon så det känns fortfarande som att det kryper myror över hela kroppen på mig..
Nu hade jag tänkt se en film eller något sen sova!
Ha en bra kväll,godnatt!
Puss

Förresten,du som kommenterar får gärna skriva sitt namn,mycket roligare då!:)


en till kommentar

fick en till kommentar där frågorna var: 1.varför har du valt hantverkslinjen?
2.ska du bo i kramfors?
3.känner du någon som ska gå samma linje?

1. Jag har inget riktigt bra svar på den frågan utan jag har pratat om stylist och hantverk sen frågan om gymnasiet kom upp i hjärnan där någon gång i 6an/7an. Har alltid varit intresserad av styling och smink och olika frisyrer,enda sen jag var yngre. Antar att det är ett av de intressen som alltid funnits där och just därför kändes stylist rätt när det var dags att välja! :)

2. Nej,jag kommer inte att bo där. Jag kommer att åka antingen tåg eller buss emellan. Kanske lite drygt men tror jag överlever:)

3. Nej,jag känner inte en människa som ska gå samma linje,så det känns väldigt nervöst och kul på samma gång! Det är dock en väldigt liten klass.


kommentar

Fick förresten en kommentarer där det stod vilket gymnasium jag kommit in på och vilken linje jag ska gå och då kom jag på att jag inte har berättat för er!
Jag ska gå hantverksprogrammet med inriktning stylist på Ådalsskolan i Kramfors! Hade den linjen funnits i Härnösand hade jag antagligen gått här men nu fanns den inte så. Det är lite nervöst inför första dagen men samtidigt kul med helt nya ansikten och en helt ny skola.


jag bär tyngden utav rymden

Hej,orkade inte blogga igår,livet kom i mellan. Jobbat som vanligt idag och har två veckor kvar,men med trevligt folk så går dagarna undan rätt fort även om det är segt när det är så dåligt väder. Nu ska jag snart sova lite,är trött hela tiden. Men det kan ju bero på att jag inte är helt frisk än,har varit halvsjuk sen förra måndagen,sjukt onajs.
Aja vi hörs!
Puss


RSS 2.0