kass dag.


goat edition

Min älskade storebror var hemma en stund för några timmar sen. Fyfan va kul vi hade,kul att skratta av sig lite. Han är den härligaste människan som finns! Även fast vi bråkar ganska ofta så är han ändå den som alltid finns och jag alltid kan prata med. Har alltid lika kul när han är hemma och det är tomt när han inte bor här hemma. Världens bästa bror.


nothings gonna change how i feel for you

Hej,skön onsdag idag. Visserligen är alla onsdagar sköna! Något mindre skönt var att jag fick senadrag i ryggen på idrotten,haha. Drog och tränade med Elsa när vi slutade och nu är mina armar helt döda.
Annars så sitter jag och försöker bli lite klokare inför fysikprovet som jag har imorgon,kommer nog inte gå speciellt bra,no har aldrig varit min starka sida..
Men vi kan höras lite senare!
Puss


-

I can fake a smile when I feel horrible. I can pretend to be happy. I can do a lot, but what I can’t do is pretend that I don’t love you.


fråga

Fick en kommentar förut om inte jag kan lägga upp dagens någon gång och visst kan jag det. Kommer nog inte hända så ofta, men kan lägga upp dagens från idag iallafall!
 
 
 
Svarta jeans - H&M
Stickad tröja - Vero moda
Håret är helt ofixat och en lättare sminkning har jag också.

hur dom än

Bloggade inget igår,ursäkta för det! Var en sväng till birsta igår,fick med mig en tröja hem! Käkade även thaimat där,vart en riktigt mysig dag med mamma!
Idag är det måndag och jag är så himla glad,vet inte varför men allt är så bra helt enkelt bara. Vi hade även våran årliga debatt mot parallellklassen och vi vann för tredje och sista året i rad,känns gött! Fick även gå hem en timme tidigare för någon lustig människa hade hackat sig in i kommunens nätverk som skolan använder sig av så vi kunde inte jobba på lektionen. Nu ska jag åka till mammas farmor och fira henne några dagar i efterskott. Hörs senare!
Puss


if i lose myself tonight

Idag har jag tränat,själv,vilket jag egentligen hatar men idag var det ganska skönt. Sen åkte jag upp och kollade på hockey på högslätten, det var derby mellan teamet och aik,det var även seriefinal och aik vann! Min bror fick dock matchstraff och tror även han blev avstängd några matcher.
Ikväll har jag bara slappat och tittat på melodifestivalen och nu har jag precis kollat på 90210. Imorgon ska jag kanske till birsta men det är inte säkert än.
Godnatt


runaway love

Idag har jag varit på skolan och det var en helt okej dag! När jag slutade åkte jag och tränade med Elsa,så skönt!
Nu ligger jag i sängen och äter äppelbåtar och tittar på 90210,det ska jag fortsätta med hela kvällen för imorgon har jag friluftsdag och jag börjar inte förräns klockan halv tio!
Puss


shame on me now

Nu är jag hemma efter en skitbra helg! Eller har varit hemma sedan halv fyra ungefär men hann bara in och byta om sen drog jag och kollade på hockey som började klockan fyra. Spännande match, ett matchstraff och en ambulansfärd senare så vann Aik med 4-1 mot Ln91.
Men iallafall,har haft en bra helg och bra väder så jag var inte så sugen på att åka hem imorse. Men nu ska jag alldeles strax gå och duscha sen ska jag kolla på 90210 resten av kvällen.
Puss

i knew you were trouble when you walked in

Idag är det torsdag och det är alla hjärtans dag. Jag befinner mig i en stuga i Vemdalen för tillfället. Var på skolan idag,tog sedan en fika på stan med finaste flickorna sen vid halv sex så mötte vi upp med westerbergs och sedan styrde vi kosan mot Vemdalen. Befinner mig här upp hela helgen fram till söndag och har dator och mobil så kommer nog kunna blogga lite!
Ska kolla på 90210 nu sen ska jag sussa lite.
Puss


jag fann en väg och promenerar på den vägen än

Måndag. Var i skolan som gick ovanligt sakta och vart så frustrerad på lektionerna för jag var så trött imorse att jag gick ifrån mina glasögon,vilket inte var det bästa jag gjort. Hade sån fruktansvärd huvudvärk när jag kom hem så trodde jag skulle dö. Nu har jag precis skickat in det sämsta skolarbetet någonsin men det får bli som det blir.
Sitter och kollar på 90210 och äter fil med bananskivor i toppat med solrosfrön,det godaste som finns!
Ska kika vidare nu sen sova,puss!


jag har inget mer än mina tankar

Här var det pinsamt dålig uppdatering,sorry för det.
Men iallafall i onsdags hade jag det första nationella provet, som var i svenska läsförståelse,det gick bra! Fast jag mådde skit under hela tiden,hade typ lust att lägga mig och grina,hade ont i magen,halsen,huvudet och överallt. Dessutom hade jag glömt glasögonen hemma vilket bara gjorde det jobbigare att koncentrera sig. Så gick hem när jag skrivit klart provet, var även hemma på torsdagen och låg i sängen i stort sett hela dagen. I fredags gick jag på skolan för då var det dags för nationella nummer två, uppsatsskrivning, vilket gick rätt bra,skrev en novell och det kändes jävligt bra när jag lämnade in den,men när jag läste igenom den när jag kom hem så ändrades min uppfattning direkt. Annars i helgen har jag inte gjort något speciellt,varit hemma typ.
Nu hade jag tänkt ta tag i lite plugg som ska vara inlämnat imorgon,samhällsekonomi.
Puss
 
 

drops of jupiter

Hej,idag har jag varit i skolan och sedan tränade jag med Tina! Riktigt skönt. Nu ligger jag i sängen och funderar lite,har första nationella provet imorgon,i svenska läsförståelse,det ska gå bra tror jag men man gruvar sig ändå sådär onödigt mycket innan. Skulle egentligen göra lite roligheter imorgonkväll men så blev det tydligen inte så kommer bli att jag pluggar imorgon hela kvällen typ. Men tanken med att jag ligger i sängen var att jag skulle sova och det ska jag göra NU!
Puss


Kommentar

Fick en kommentar för några dagar sen om jag kan ha en frågestund och det skulle jag väl kunna ha någon dag den här veckan! Så håll ögonen öppna typ på onsdag så kommer det nog bli frågestund!
Puss


djupt

Lovade min kära vän Tina att blogga så kan skriva ett inlägg bara för dig!
Jag har känt dig så länge jag kan minnas typ och vi har hängt ihop i vått och torrt,har väl inte alltid varit på topp mellan oss men vi har fan aldrig bråkat! Helt amazing. Du är nog den av mina vänner som vet mest om mig och som har hjälpt mig mest i knepiga situationer och det är jag otroligt tacksam för. Du är helt underbar och jag älskar dig till månen och tillbaka oändligt gånger om.


be nice


Hello

Kanske dags att rensa lite bilder? Antar att det är det som blir min fredagssyssla. Har ändå inget annat att göra..


RSS 2.0