born to be somebody

Hej,förlåt att jag inte har skrivit förrens nu,men har spenderat kvällen med carro,natha och julia,supermysigt!
Asså jag har ingenting att skriva just nu på min cptråkiga blogg,så det jag behöver nu för att bli pepp är faktiskt kommentarer..Så snälla kommentera,räcker med typ ett hej så jag åtminstone vet att det finns nån som läser bloggen!
Nu ska jag kila,bilder kommer upp imorgon kväll,kika in här då,puss!

för jag har trillat dit,jag har fallit,jag har vaknat

Hej,dagen idag har varit bra,försov mig men hann i tid till skolan iallafall! När jag gick hem gick jag som vanligt med Carro och Natha,vi snackade om väldigt mycket med betoning på väldigt!
Imorron ska jag äntligen umgås med världens bästa,alltså Carro,vi ska på bio och mysa,blir superkul. Nu ska jag göra engelska läxan,duscha och ladda hem lite ny musik,så vi hörs imorgon efter skolan!
Puss

down to earth

I never thought that it be easy
Cause we both so distance now
And the walls are closing in on us
And we're wondering how
No one has a solid answer
But just walking in the dark
And you can see the look on my face
It just tells me apart

So we fight through the hurt 
And we cry and cry and cry and cry
And we live and we learn
And we try and try and try and try

So its up to to you and its up to me
That we meet in our middle way
On our way back down to earth
Down to earth down to earth
On our way back down to earth

tillbaka

Nu är jag tillbaka efter min lilla bloggpaus,var faktiskt skönt att kunna slippa blogga under helgen!
I lördags var jag i birsta en snabbis och kom hem med en jacka,behövde en ny nu när det nästan bara är plusgrader! Skolan dag var väl helt okej,det gick ovanligt fort för att vara en måndag,men jaja slut tjatat om min tråkiga dag,nu ska ni få lite bilder som jag lovade!
Puss

i'm taking a brake

Som bilden säger tar jag en liten bloggpaus,men det blir nog bara över helgen skulle jag tro!
När jag är tillbaka ska ni få en massa bilder.
Hörs om några dagar,puss!

i never let you go

Godkväll,min dag och kväll har spenderats med anna,har ine varit med henne på såhäääääääääär länge så det var dags att vi hittade på något! Efter skolan drog vi oss hem till mig,vi höll i stort sett på att blåsa bort,det har banne mig blåst orkan konstant i typ tre dagar,så nu får de vara nog nu vill jag ha värme och bar mark!
När vi hade kommit hem fikade vi och sen bestämde vi oss för att gå på bio,vi så never say never i 3D,den var bättre än väntat och faktiskt intressant! Träffade även Amelia där,när filmen va slut så skjutsade vi hem Anna och sen hoppade jag in i duschen och nu sitter jag här och smsar med både Amelia och anna och har även hittat massa bilder från förra året som hade försvunnit men nu hittade jag dom!
Men nu ska jag fixa lite sen sova!
Puss och godnatt!
vi bjussar!

-


fucking perfect

Förlåt att jag inte skrev igår,men jag orkade inte..
Och idag har jag inte bloggat för jag har inte varit hemma nånting idag,för först var jag på skolan sen gick jag ner på stan med Mathilda,Tina och Rasmus och vi kollade runt på stan och åt på subway.Sen gick vi på technichus och hade smyckesdesign idag istället för imorgon för att ledarna ska bort imorgon.Nu ska jag gå igenom glosorna vi har tills imorron sen titta på tv,sen sova!
Hörs imorgon istället!
Puss

wake up it's my bday!

Godkväll,dagen har varit toppen,fått riktigt bra saker,fick en tjocktröja ett linne en tröja ett par lite höga shorts,två ringar, en film,pengar och ett skärp,oså typ tvål o body lotion,sen skulle jag få välja någon/några ringar från cocoo.se som jag ville ha!
Nu ska jag kika runt lite mer på datorn sen sova,hörs imorgon.
Puss

i'm gonna love you like i never been hurt before

Hej,dagen har varit en riktig slappdag,inte gjort någonting i stort sett,varit ute ett tag i solen men annars bara slappat,härlig dag! Ikväll blir det nog bara till att slappa framför sista avsnittet av solsidan,tråkigt..Kommer nog sova tidigt idag så det blir måndag fortare,låter kanske konstigt men jag vill inte ha måndag för skolan utan för att jag fyller år,känns verkligen inte som att jag fyller år imorgon känns som att det är flera månader kvar,men nog tjatat nu ska jag gå och göra någon nytta,hörs senare.
Besos

i want you to love me

Kom hem ifrån birsta runt halv 7 tror jag,köpte ingenting men jag fyller ju år på måndag så jag får väl kanske nånting då;)
Just nu sitter jag här och håller på att somna har varit sjukt trött hela dan så jag tror jag går och lägger mig och tittar på en film snart skulle jag tro,ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi imorgon istället!
Puss

kommentar

ALICE - Fotoblogg om when you smile i smile:
Fin blogg du har! Hänt något kul i veckan? :)
när jag får nån kommentar får jag så himla söta kommentarer och jag blir jätteglad av det!:)
säger detsamma du har också fin blogg!
veckan har däremot inte varit så super kul,men jaja..

when you smile i smile

Förlåt att jag inte skrev igår,men jag kom hem vid 11 igårkväll och när jag skulle skriva hängde sig datorn...
Ni kanske undrar varför jag inte skrev tidigare men jag var inte hemma någonting igår,först åkte jag ju på skolan sen åkte jag och klippte mig sen direkt upp på träningen sen direkt till kramfors för att se på hockey,Kramfors vann på straffar mot Södertälje som de aldrig mött förut och herregud vad spännande det var!! Jag tror aldrig i hela mitt liv jag har sett en match som är så spännande,det var världens spändaste stämning i hela hallen när någon missade mål skrek typ alla "neej" eller "ooh",haha.
Men nu måste jag klä på mig och fixa mig ska ner till birsta vi hörs ikväll!
Puss

your world is my world

Hej,jag var inte i skolan idag heller men imorgon då så ska jag gå iallafall,jag klarar typ inte av att vara hemma för länge från skolan,visst är det skönt oså men man blir ju rastlös på en gång!!
Imorgon efter skolan ska jag klippa mig,men har ingen aning hur,men det visar sig väl,antar att jag bara kommer toppa det och klippa upp det lite,vill ju inte kapa av mig allt precis utan vill ha kvar det långa,men det slitna måste bort! Klipper mig lagom till födelsedagen också..Japp ni hörde rätt på måndag fyller jag år!
Men nu ska jag kolla lite på tv sen sova så jag vaknar upp pigg och glad, och orkar börja dagen med idrott.
Puss
måste vara ärlig,älskar hennes hår,vill också ha sådär lockigt,naturligt!!
blir väl kanske något liknande fast lite kortare:)

take it easy

Åh,man kan inte annat än älska glee!
Vet inte om jag är hemma eller går till skolan imorgon men det lär vi ju märka,men jag skriver inget mer ikväll utan det här va allt för ikväll!
Puss

en kommentar från icke okänd person..

VEM?  (O MY GOOOOOOD ÄR SJUK I HUVVE !) om do it lika a dude:
HEEERREEEEGUUUUD assa! du får bara inte sluta blogga jag bara älskaar din blogggg ojojojoj hjälp mig vad ska jag ta mig till? kan inte sluta läsa? 

Jag gick till en läkare och bad att få tableter mot detta, men han sa att jag var sjuk i huvve och var snurrrig i bolllllen? Jag vart så himla ledsen! men jag bryde mig inte, för jag vart så glad när jag kom hem och läste din bloooooogggg! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jaaaaaag älskr den hahaaha!

o my gooooooooood! i love it!

hahahaahahahahahahahahaahahahahahahhhhhhhhahaahahahahhaahahahahahah! vem kan denna hemska männika vara tro? // varning kan vara jobbig på slöjden!! ring 112 vid nödsitvation!
svar: tack för kommentaren emma och bara så du vet,om du ska vara "hemlig" så skriv inte att du kan vara jobbig på slöjden då fattar jag direkt! och du ska ju absolut inte säga samma dag till mig att du ska kommentera det där på min blogg,men tack iallafall,det glädjer mig;)
gammal bild,men fortfarande lika söt!

i bet you never felt the way i feel

Hej,idag har jag legat i soffan hela dagen för att jag är sjuk..Hatar det!
Så jag har underhållit mig själv med asroliga youtubeklipp och mtv hela dagen,hade ju engelskaprov idag som jag hade pluggat skitbra till men får väl göra de på måndag antar jag. Nu ska jag ladda ner lite musik sen om en halvtimme ska jag se på glee,bloggar efter det,
besos!

i'm flying free like a bird

Godkväll på er,sitter här och kollar runt på lite olika sidor med pärlor och kedjor och funderar på att beställa hem lite mer material,jag har ju ganska mycket,men vill ha mer och kanske börja sälja,vad tycker ni?
Men ska kolla igenom det lite nu,sen läsa igenom engelskan igen,har ju prov imorgon..
Ska kika på det där nu så hörs vi snart!
Puss

do it lika a dude

weheartit

Oj,oj,oj vad jag uppdaterar dåligt nu för tiden,måste skärpa mig! Men skärpa mig får jag göra i slutet av veckan,jag har två prov,en redovisning och ett läxförhör,så jag har lite att stå i,men jag ska självklart blogga så mycket jag kan,minst ett inlägg per dag skulle jag tro kommer upp! Men nu ska jag snart krypa ner i sängen för jag ska ligga i en tandläkarstol klockan 10 över 7 imorgon bitti,alldeles för tidigt för mig,men vad gör man inte om man måste?
Åh,nu måste jag sluta skriva för att jag inte ska bli för flummig när jag skriver för jag är helt slut efter 2 timmars träning med först fys och sen handboll. Nu ska jag se lite på tv sen sova, puss och godnatt!

me,myself and i

Kom på att jag inte hade bloggat någonting alls idag,men det föll helt i glömska på grund av det fina vädret, vid fyra åkte jag och handlade med mamma och kom hem vid fem,jag åt vid åtta samtidigt som jag kollade på melodifestivalen som jag fortfarande gör,min favorit är faktiskt swingfly med "me and my drum" dock har han inte så många poäng än,men får hoppas att det kommer,just nu ligger eric saade först,men vet inte om han var så bra..
men nu ska jag kila,puss!

i wanna feel love love love

Förlåt för att jag inte skrev någonting alls igår,gick runt och tänkte på det hela dan,men sen la jag ändå bloggen åt sidan och orkade inte blogga. Jag gjorde ändå inget speciellt igår förutom träningen på kvällen så hade inte haft något att blogga om..
Idag har jag typ inte heller gjort något har varit ute i det fina vädret bortsett att det har kommit mer snö,det va plusgrader och snön började försvinna lite grann oså bara därför ska det börja snöa, vill inte ha snö, hatar snö just nu,vill ha sommar!
Nu ska jag återgå till det jag höll på med,så vi hörs antingen ikväll/natt eller imorgon!
Puss

touch and go

Hej på er,carro gick alldeles nyss,vi har haft en riktig myskväll framför teven med chips,haha ibland måste man vara onyttig! Vi kikade på glee och jag tror dom hade bruno mars tema för dom sjöng hans låtar iallafall. Tidigare idag gick jag och carro till mormor med min syrra och fikade och hämtade min skjorta!
Nu ska jag återgå till att kolla på tv,vi hörs,
puss!

boys don't cry.

Hola amigos!
Skrev aldrig nånting igår när jag kom,jag kom hem vid 8 fast vid 11 var vi klara med att sätta ihop tvbänken,vi köpte en på ikea så nu står alla möbler huller om buller för vi ska ta ner soffan uppe och ta upp soffan nere,haha. Annars gick vi mest på ikea och skulle kolla lite på möbler oså,annars fick jag mest peka på vad jag önskar mig när jag fyller år,på måndag är det bara en vecka kvar! Men fick med mig en tröja hem från gina tricot!
Nu måste jag vara lite med Carro som sitter här bredvid mig och spelar mobilspel på min mobil,hörs sen!
Puss

i like the way it hurts

Hej på er,om en liten stund drar jag till birsta och är nog borta tills ikväll,får se om jag kommer hem tomhänt eller med några påsar!
Ska käka nu,hörs senare,puss!

you are amazing

Godmorgon,vaknade för ungefär en timme sen och har nyss käkat frukost och nu ska jag börja fixa mig. Idag ska jag inte göra något speciellt vad jag vet men imorron ska jag till birsta tror jag!
Men nu ska jag fixa mig,skulle bara säga godmorgon.
Puss

bleeding love

i need summer!!

Hej på er,min dag har spenderats framför 90210 med världens värsta huvudvärk..Va ute lite i solen också,grymt skönt! Om cirkus fem minuter är det solsidan och runt nio wallander,blir tv kväll ikväll och skönt att kunna tänka att det inte är skola imorgon! Får se vad jag hittar på i veckan blir väl något skoj,ska vara med carro har jag bestämt iallafall,vilken dag vet jag inte,men nu måste jag dra,hörs sen.
Puss

om jag kunde skulle jag ge hela världen till dig.

weheartit

Godkväll,kvällen har spenderats med datorn i knät framför teven och tittat på kläder,fyller ju år snart och får jag inget av det som står på önskelistan ska jag kräva pengar till det jag önskat mig!!
Jag är så jäkla trött men jag vill inte sova jag vill göra något men känns lite sent att göra de nu..För försöka få lillasyster och pappa att spela guitar hero med mig så jag får nått att göra.
Vi hörs väl imorgon,puss!

hurricane

Hej,dagen har varit bra tog en promenad ner till stan med mamma och bror,men vi höll på att blåsa bort,det blåser typ storm i härnta city,fast det är plus grader,så det är bra!!
Men nu ska jag äta så hinner inte skriva nå mer nu,hörs senare!
Puss

come here,please forgive me now

Godkväll,jag ska snart krypa ner i sängen och kika några avsnitt 90210,har längtat efter att få sova hela dan,är så otroligt trött..
Godnatt!

winter break

Hej,nu har jag äntligen lov så nu kanske jag kan få hyfsad fason på bloggandet! För ett tag sen så åt jag middag och innan det tränade jag,vi har fått nya träningstider på fredagar så nu har jag träning mellan 5 och 6,mycket bättre! För då hinner man tillexempel vara med kompisar efter träningen för de hinner man typ inte om träningen slutar 8, eller man hinner men inte att vara lika länge.. Tror ni förstår.
Skoldagen var super hade vikarie typ hela dan och han var sjukt lång 1.93(!) och sen var han ganska snygg också;) Men han va fett schysst man fick sitta och hålla på med mobilerna och så på lektionerna,han brydde sig inte så mycket om man jobbade eller inte,han gick typ runt och snackade med alla.
Nog om min dag nu,hörs senare,puss!

I DID IT!

Jag är äntligen klar med uppsatsen,trodde aldrig jag skulle klara det,men jag har äntligen skickat den och jag är supernöjd,den vart ungefär 14 sidor lång..Haha.
Dagen i övrigt har varit toppen först skola sen ner på stan för smyckesdesignen där jag blev klar med kollektionen så nästa vecka blir det läder tror jag! Men nu tänker jag faktiskt stänga ner datorn och kolla på tv,har suttit med datorn minst 4-5 timmar per dag för att skriva den där förbaskade uppsatsen,så nu kan jag luta mig tillbaka och ta det lungt,vi hörs imorgon!
Puss

count on me

Hej sitter och kollar på my life as liz,så grymt bra program! Aja skoldagen har varit bra iallafall,men nu måste jag skriva på min uppsats,blir tokig! Min uppdatering kommer nog bli halvkass fram till torsdag men det får ni leva med,skolan går trots allt före bloggen..
Måste skriva nu,puss!

RSS 2.0