en gång i tiden var du min

Hej! Har haft en riktigt slappdag med massa film idag. Imorgon(idag) är det nyårsafton och det spenderas med några av dom bästa människorna i världen! Hade tänkt göra ett inlägg med bilder från mitt år men insåg att jag inte har några bilder på min dator så måste fixa dom först. Så ni får det lite efter nyår.
Nu har jag precis kollat på one tree hill och hade tänkt sova innan två på hela lovet. Kommer ju ändå vara upp ett bra tag imorgon. Så om vi inte hörs imorgon så önskar jag alla ett gott nytt år!
Puss

i feel so close to you right now

 
Hej. Idag har jag varit uppe i Övik med Lisa och två stycken kompisar till Lisas föräldrar och kollat på när Huddinge mötte Schweiz i u16 cup (hockey för er som inte hängde med där). Huddinge vann med 3-0. Och ännu bättre blev det ju när även Sverige vann mot Lettland med 5-1 i jvm!
När vi kom hem sen så käkade jag hos Lisa och hon gjorde även mitt hår så fint som på bilden!
Nu hade jag tänkt tvätta bort sminket och lägga mig i sängen och kolla på one tree hill!
Vi hörs väl imorgon.
Puss

välkommen till mina områden

 
Hej på er! Sitter i sängen och kollar på glee för tillfället. Väntar även på mat, är hunrig som ett djur och det blir tacos! Gott! Efter maten åker jag upp på öbacka och kollar på Lisas träning sen umgås jag med henne ikväll.
Det blir trevligt! Idag har jag inte gjort något speciellt, jag invigde min nya locktång på min syster och den funkade jättebra!
Nu ska jag försöka hitta kläder jag kan ha på mig ikväll. Vi hörs.
Puss

gräset är ju alltid grönare på andra sidan

Tumblr_mce7ibuy6f1r763ylo1_500_large
 
Tumblr_mf0psq5xcl1s0rogno1_500_large
 
404317_348245638605041_1836946739_n_large'
 
Tumblr_mflx0vufko1r9aglio1_500_large
 
398719_495529370487372_753798286_n_large
 
Teenager-quotes-2013_large
 
Tumblr_ld21z2c9uz1qahfyfo1_500_large
 
Tumblr_mf982yndnx1rtr2lmo1_500_large
 
Tumblr_meinggpihe1rc7vsao1_500_large
 
406723_499396926750126_1347052231_n_large
 
262674_465757503488241_1089406663_n_large
 
Tumblr_mdealnnikw1rkrffqo1_500_large
 
Tumblr_mch963l8wj1rzmi5do1_500_large
 
några av mina favoritlåtar för tillfället:
Rhymes & Riddim – Andra Sidan
Norlie & KKV – Nej
AKI – När solen går ner
Imagine Dragons – On Top Of The World
Släktet – Rysk Roulette
Miss Li – 1:a gången
Rhymes & Riddim – Likadant
 
Som ni märker så är det mest svenskt som spelas för tillfället men hela min lista består av låtar som jag har lyssnat på från förra sommaren fram tills nu! Kan lika gärna slänga in listan när jag ändå håller på: kgthj 
 
 

you're a lovekiller

Jag skäms ju nästan över hur dålig jag är på att blogga..Men just nu har jag världens bloggtorka för de senaste dagarna har jag bara legat hemma och inte gjort något. 
Nu ikväll var jag först och åt middag hos farmor,alltid lika gott! Sen åkte jag till Lisa en stund och umgicks med henne,det var mysigt! Imorgon vet jag inte vad jag ska göra,men något hittar jag väl på antar jag :)
Eftersom jag varit så dålig på att blogga så ska jag lägga in ett inlägg sen med lite favoriter från weheartit och lite av mina favoritlåtar just nu! 
Annars så får ni ha en trevlig kväll/natt så hörs vi mest troligt imorgon.
Puss

lät du henne komma närmre

Hej! Hoppas att alla hade en fin julafton, det hade iallafall jag! Jag åt hur mycket god mat som helst och myste på ordentligt! Jag fick även superfina julklappar, bland annat en dator så nu kommer jag kunna(försöka) blogga mer! Jag blev jättechockad när jag öppnade paketet med datorn för jag och mamma hade pratat om en dator några dagar innan och hon sa att jag inte skulle få någon utan att jag skulle få en när jag gick ut nian istället, så när jag öppnade blev jag jätteglad!
Fick även en massa nödvändiga småsaker som jag behövde! Och jag fick körsbärstomater av mormor och morfar för att dom vet hur mycket jag tycker om det♥
Nu hade jag tydligen lovat min syster att åka pulka med henne så jag ska hoppa i varma kläder sen bege mig ut i all snö!
Kan inte bjuda på någon bild för har inga på datorn än.
PUSS

hungry heart

Hej,sitter i soffan just nu och käkar macka,hungrig som ett djur typ. Andreas drog nyss härifrån,han kom vid tolv och vi kollade på tv oså.
Tidigare idag så var jag på stan och köpte julklappar så nu är jag klar med det.
Imorgon ska jag troligen träffa min moster!
Nu ska jag äta sen hoppa direkt ner i säng,godnatt.
Puss


ÅÅÅÅÅH ARG

Jag får damp. Alla mina jävla bilder på datorjäveln är borta. Alla mina dokumenteringar från senaste året typ är borta och det var väl typ 3000-4000 bilder...Jag har fortfarande kvar en del i mobilen men långt ifrån alla. Känns så jävla surt och jag vet inte vad jag ska göra. Blir så jävla less.
Godnatt


äntligen jullov

Hallå där! Sitter på mormor Hilma med mysiga personer och har precis ätit. Ska traska runt en stund på stan sen och kolla på lite julklappar! Sedan måste jag hem och städa för jag får som sagt besök ikväll!
Hörs senare eller imorgon.
Puss


the world is messed up

Tja! Ligger i sängen och kollar på one tree hill och är ganska glad!
Var på dåligt humör hela dagen på skolan av någon anledning som jag inte vet. Men det blev bättre när jag kom hem och duschade av mig,måste ha sköljt av ilskan samtidigt. Fick även hem min nyårsklänning som jag beställde i måndags och den passade precis som den skulle!
Imorgon är det torsdag vilket betyder att jag får jullov och jag ska ner på stan och käka lunch med några tjejer från klassen,blir mysigt! Sen på kvällen kommer Mathilda hit och myser med mig.
Nu ska jag kolla så vi hörs imorgon eller på fredag!
Puss


don't bring flowers after i'm dead

Ligger i sängen och ska snart sova och vill helst av allt att det ska vara torsdag när jag vaknar för då får jag jullov men så är ju inte fallet utan det kommer ju bara vara onsdag. Har sista vanliga dagen imorgon och sen på torsdag går jag bara till elva.
Ser fram emot lov så otroligt mycket,ska seriöst sova i två veckor.
Och sova ska jag även göra nu!
Puss


allting har förändrats men du finns kvar

Det här är första gången på väääääldigt länge som jag ligger i sängen klockan elva en lördag,men jag orkar fan inte göra något annat med tanke på att jag somna halv fyra inatt och blev väckt runt sju,fast somnade om till halv tio! Imorgon ska jag befinna mig på skolan klockan tio och om det blåser som det gör nu vill jag helst bara stanna hemma under täcket och inte röra mig på hela dagen,men vad gör man inte för att få åka på klassresa?! Nu ska jag se lite på one tree hill sen ska jag sova!
Puss


ju mer man tänker ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar

Hej,den här veckan har gått ovanligt fort och igår hade vi luciatåg och jag var lucia! Det var kul och vi tjänade ihop dryga 2600 kronor till resan till Polen. 
Har typ nyss duschat för jag var som en stor isbit när jag kom hem från Jonte där jag har spenderat min kväll med lite härliga personer!
Nu hade jag tänkt se ett avsnitt One tree hill sedan sova för imorgon ska jag kolla på lite handboll hade jag tänkt!
Godnatt
 

vi har bara varandra

Jag måste börja skärpa mig med det här. Skriver allt för sällan och alldeles för ointressanta saker. Har iallafall inga mer läxor eller någonting den här terminen eftersom betygen sätts imorgon. Går även i skolan till halv 5 imorgon för att vi ska ha genrep inför lucian på torsdag. Annars händer det inte så mycket,skolan flyter på och jag har bara färre och färre dagar med min älskade klass. 
Nu ska jag försöka sova vilket jag faktiskt har tid med nu när jag inte har några läxor! Puss
 
ps. det blir inga bilder för att appen inte funkar och jag inte har några på datorn.

lördag

Ett bra jävla tag sen jag bloggade. Men appen funkar inte och jag har inte haft datorn igång på hela veckan. Sitter hos Mathilda nu med hon och Andreas och kollar på film. Ska väl hem nån gång men vi hörs imorgon istället!
Puss

söndag

Söndag. Den dag som jag tycker om fast ändå inte. Den är mysig men dryg för man bara väntar på att det ska bli måndag. Fast denna söndag har varit ganska trevlig,började med att spendera några timmar i Kramfors för att kika på handboll sen när jag kom hem drog jag direkt till farmor och käkade god middag med min familj. Sen har jag tittat på solsidan och på Beck med min bror!
Klockan är över 12 nu och jag vet egentligen inte ens varför jag fortfarande är vaken. Borde egentligen sova men är inte trött så kommer väl ligga här och stirra på väggen ett tag till!
Men vi kan höras imorgon.
Puss


RSS 2.0