being the way that you are is enough

Hej,ska snart gå och duscha,hade bara tänkt uppdatera lite först. Har precis kollat på nya säsongen av glee,och har inte packat ett dugg,duktigt Ida!
Så nu kommer jag typ panikpacka imorgon efter smyckesdesignen eftersom jag åker 7 på fredag,så måste jag kliva upp typ 6..Så hinner inte packa något då. Kom precis på att jag måste tvätta mina byxor,får göra de ikväll!
Men nu måste jag duscha,sen ska jag sova för min jävla huvudvärk försvinner fan inte..
Puss

saknade vänner

Hej,sitter för tillfället i min säng och hade tänkt hänga upp ett par gardiner i mitt rum,sen ska jag plocka bort lite kläder så det slipper vara så stökigt,ser förjävligt ut. Sen ska jag ut i garaget och hämta en resväska så jag kan börja packa.
Hoppas inte att jag blir sjuk bara,för jag är täppt i näsan,har ont i halsen och ont i huvudet. Fast jag hade ont i huvudet typ hela förra veckan och i måndags så..
Nej,nu ska jag göra någonting vettigare än att bara sitta framför datorn!
Hörs senare!
Puss

what doesn't kill you makes you stronger

Hej,har skrivit klart det som ska vara klart. Även om jag hade kunnat skriva mer NO anteckningar,men jag kan ju alltid läsa igenom biologi boken innan imorgon.
Nu hade jag faktiskt tänkt lägga mig i sängen och läsa,längesen jag verkligen läste och inte bara läste på skolan utan hemma,på fritiden så det hade jag tänkt göra nu.
Hörs imorgon!
Puss

levels

Hej,idag efter skolan så satte jag mig direkt och började skriva anteckningar till NO provet imorgon,eftersom vi får använda våra anteckningar så ska jag skriva av boken,typ hela klassen skulle göra det;ppPppP
Sen kollade jag på 90210 och glee sen käkade jag och nu sitter jag här och skriver lite på filmanalysen och sen ska jag fortsätta med NO:n.
Förresten så har jag glömt att berätta för er att på fredag morgon åker jag till Stockholm för min moster fyller år på lördag och stannar där till måndag,så är ledig från skolan 2 dagar,så jävla skönt,skolless så in i norden.
Nu ska jag fika sen dyka ner med näsan i biologi boken!
Puss

gotta be you

Vafan hände? Klockan va nyss 9 och nu är den snart halv 11,så tänker krypa ner i sängen och försöka sova,är riktigt trött och varm som ett as..
Så vi hörs imorgon istället.
Puss

domino

Hej,skoldagen har väl varit helt ok,gympan var lätt bäst!
Dock så har jag sjukt ont i halsen. o r k a r i n t e.
Nu hade jag tänkt skriva lite på en filmanalys på engelska som ska in på onsdag sen ska jag även skriva en låttext till svenskan,kom och hjälp mig..Jag kan inte skriva låtar?
Jaja,det får bli som det blir.
Puss

everybody needs a friend.

Hej,nu hade jag tänkt bädda ner mig i sängen framför en film,är äckligt trött. Av den här helgen har jag insett att somna runt halv 2-2 och kliva upp 8 är ingen bra kombo.
Så vi hörs imorgon istället,för nu jävlar ska här sovas.
Puss

good life

Förlåt för mitt dampinlägg tidigare idag,men jag skulle precis börja skriva oså ropade mamma att vi skulle åka..
Så vi åkte upp till Kramfors för att titta på hockey och Kramfors ägde,dom vann med 4-2 och bror min gjorde mål också!
Snöa som fan har det gjort idag också,jag orkar inte. Använde skinnjackan för sista gången i år igår..Nu ska jag kila och kika lite på tv och bara mysa,sjukt trött.
Puss

DET FUCKING SNÖAR

Som rubriken säger så snöar det,och inte så lite heller.
Måste kila,ska till Kramfors nu,pussssss

lever så här

Hej,sitter här med Rebecka och chillar galet! Dålig bloggning idag men,har gjort en massa så har inte hunnit blogga något. Ikväll har jag iallafall varit med Rebecka och Sigge på parkaden mest för att kollat på Villes band som ägde så när dom hade spelat klart så drog vi ut och typ gick runt och skulle kanske träffa Maja,Jossan och Lina men det blev inte så,så vi drog hem istället och snackade med lite folk i skype.
Men nu ska vi sova snart tror jag för vi ska vara i kyrkan på gudstjänst...Sen ska jag förhoppningsvis om jag hinner upp till Kramfors och kolla på hockey!
Puss

00:47

Förlååååt,har glömt bort bloggen lite idag och det ber jag hemskt mycket om ursäkt för. Men jag får skriva mer imorgon,för jag håller på att somna framför datorn..
Så,godnatt och sovgott!
Puss

9 – Bild på mig och min bästa vän.

hitta ingen på mig o sigge:( men hon är snygg ändå!





det här är mina närmaste som jag kan säga absolut allt till,jag älskar er tjejer!

i still feel it

Hej,jag har varit usel på att uppdatera,men jag har helt enkelt inte känt mig på humör för att blogga,men nu ska jag väl försöka bättra mig. Imorgon är det skola,har matteprov och jag är för en gångs skull ganska taggad,och det händer inte ofta ska jag säga! Så jag hoppas det går bra.
Har verkligen inte speciellt mycket att säga,så sätter punkt här och skriver imorgon istället!
Puss

onsdag 23/11

Hej,sitter på skolan och har verkligen inget att göra,ska presentera italien resan för den sista 7:an och femtio minuter och sen ska vi berätta för lärarna.
Så jag,Elsa och Emma sitter och kollar på datorn osv för att fördriva tiden eftersom resten av våran klass är på kusthöjden och har tema dag som vi slipper vara med på så det är väl skönt!
Hörs när jag kommer hem.
Puss

 


i love you,i still do


snygga brudar som får stå för bilden.

Hej,filmen ägde,längtar fan till nästa del,dock kommer den om typ ett år..
Skulle egentligen blogga innan jag drog till stan men det hann jag inte..Åkte med pappa kvart i 4 typ och lämnade Moa på hennes träning och då va Sigge på höga så hon fick åka med till Stan och där fördrev vi tiden tills det var dags att dra sig mot bion och där mötte vi även upp Leila och Julia!
Efter bion skjutsade vi hem Sigge och sen drog jag och pappa på Coop och handlade och nu har jag nyss duschat och håller på att fixa det sista på min presentation,men jag bloggar istället.
Men måste fixa det nu,återkommer!
Puss

highway man

Woho,blir till att se Breaking dawn imorgon med Sigge! Taggad som tusan!
Nu hade jag tänkt gå och borsta tänderna sen kika lite på film och sova,så vi hörs imorgon.
Puss

it seems like more than distance between us

turin♥

Hej,har varit i skolan idag,har dock haft en riktigt dålig dag,som började med att jag hade ont i huvet och halsen och när jag skulle gå till skolan så hittade jag inte min skåpnyckel någonstans så jag fick klippa sönder låset. Sen har jag gått med en jävla huvudvärk hela dagen som jag fortfarande har,trots att jag har tagit alvedon..
Nu hade jag tänkt fixa den där presentationen om Turin eftersom jag fick bilderna sent igårkväll och jag hinner nog inte göra den imorgon heller för då ska jag kanske på bio!
Men aja,vi hörs.
Puss

i need another story

Hehe,oj jag skulle blogga runt 5,men jag orkade inte blogga då..
När jag kom hem så åt jag på en gång sen duschade jag,och nu sitter jag i soffan i min onepiece och myser. Borde egentligen göra en presentation i powerpoint om Turin,men den dagen jag ska skriva om har min lärare fortfarande inte skickat bilder,vilket han skulle göra redan i torsdags,oså påminde jag honom i fredags också..Blir så jävla less..
Så nu ska jag sätta mig och kolla lite klädsidor och titta på tv,så vi hörs senare eller imorgon!
Puss

it's dark

Hej,sitter i en trappa precis vid utgången för det är det enda stället jag har täckning och internet på eftersom vi sover 25 meter under marken.
Åker hem runt 4 imorgon,så bloggar väl runt 5 kanske.
Hörs imorgon!
Puss


så länge vi båda andas.

Hej,kom hem från skolan för ungefär en timme sen,gjorde sällskap med Jesper och vi snackade om allt möjligt,trevligt trevligt.
Nu ska jag duscha och sen packa klart,sen åker jag och hämtar flickor och drar ut till hemsön!
Så om jag inte kan mobilblogga så hörs vi på söndag. Hann inte göra något tidsinställt med bilderna från Turin så ni får dom när jag är hemma istället!
Puss

torsdag

Hej,blev ingen Maja idag för hon hade träning halv 7,så vi skulle ta det till veckan istället!
Så ikväll har jag kollat på älska mig och packat,vilket jag fortfarande gör,har typ inte kommit någon vart..Om en stund ska jag sätta mig och göra repetitionsuppgifter i matten inför provet nästa fredag,känns som att vi nyss hade prov..Sen ska jag ladda in bilderna från Turin på datorn,har fortfarande inte gjort det,så ska fixa ett tidsinställt inlägg i helgen där dom kommer upp!
Men nu måste jag fortsätta så jag kommer någon vart.
Puss

8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Att jag tyvärr är ganska dålig att ta tag i saker. Som om jag säger att jag ska städa rummet så gör jag det inte. Förräns jag har tjatat tillräckligt länge på mig själv.

om du orkar läsa är du bra:):)

13 HAR DU:

Ett förhållande:
nej
En bästa kill-vän: ja
En bästa tjej-vän: ja
Dejtat en av dina bästa kompisar: nej
Blivit kär vid första ögonkastet: nej eller ja,äh jag vet inte riktigt
Fått ditt hjärta krossat: ja.
haft ett one night stand: nej
Skrikit åt en lärare: det tror jag inte
Kysst någon och sedan ångrat dig: nja
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: ja
Några smycken som kostat över 1000 kr: nej
Snusat: nej


11 DAGENS:

Klädsel: leggings,linne,pösig tröja,strumpor,underkläder o converse.
Frisyr: utsläppt
Vill ha: en iphone 4s 
Låt: olika
Drog: temple run...
Saknad: felicia,saknar henne som fan:(
Sjuka: ont i huvet 
Köp: inte köpt någonting idag

Godis: har inte ätit godis idag

Attityd: jag vet inte rikigt,lite olika

Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse: herregud


9 FÖRSTA

Bil: jag kör inte bil och jag vet inte vad mamma o pappa hade för bil när jag var liten,trore va en volvo

Kärlek: de kan man ju fråga sig
Husdjur: katter
Semester: mallorca
Jobb: brukar inte jobba på "riktiga" jobb utan jobbar typ i farmors stuga oså
Konsert: ingen aning,har liksom inte varit på någon riktigt stor konsert
Fylla: Ingen


10 SENASTE

Personen som sms:ade dig: rebecka
Personen som du kramade: anna tror jag
Personen som ringde dig: tinas mamma
Personen som du ringde: mamma
Personen du sa 'jag älskar dig' till: rebecka.
Alkoholdrycken: dricker inte
Bilfärd: till skolan imorse
Filmen du såg: dear john
Gången du grät: i söndags
Måltiden: korvstroganoff

8 SKULLE DU

Våga hoppa fallskärm: Jorå,kanske 
Våga hoppa bungyjump: nja
Dejta något med väldigt mycket tatueringar: det beror ju på hur personen är i personligheten
Kalla dig själv lycklig: jorå
Kunna gråta över en kille: mm..
Kunna gråta över en tjej: ja
Ljuga för någon: om det var nödvändigt,ja

Kunna springa 50mil: om jag hade jävligt bra kondition,men annars nej

8 VAD:

Gör du just nu: svarar på frågor och lyssnar på musik
Ska du göra imorn: skola,smyckesdesign och träffa majsan
Säger du till dig själv när allt känns svårt: pratar inte så ofta med mig själv
Har du med dig in på bion: mobil,pengar,oftast nått att tugga på och dricka
Är det för färg på dina byxor: har några,men alla är olika blåfärger
Är det för väder hos dig just nu: kallt men inte superkallt
Är det första du lägger märke till hos de motsatta könet: håret,eller ögonen
Skulle du göra om du vann på lotto: shoppa och resa

7 SAKER DU HAR PÅ DIG:

1. sovtröja
2. trosor
3. hårsnodd
4. tjocksockar
5. hotpants
6. hårnålar
7. täcke över benen


BLANDAT:

Är du blyg inför det motsatta könet: nja,beror på

Hur gammal blir du nästa födelsedag: 15
Har någon berättat en hemlighet för dig den här vecka: ja

Använder du huvtröjor: en av dom bästa sakerna som finns ju
Vill du just nu ha någon piercing eller tatuering: jag vet inte riktigt
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: jag vet inte,olika,det beror på vem personen är.

 

5 VAL:

Solnedgång eller soluppgång: Solnedgång 
Sommar eller vinter: SOMMAR!!!!!
Vilken ålder har varit bäst hittills: 13 eller 14,
Sova på sida, mage eller rygg: mage/sidan
Kramar eller kyssar: beror på med vem


ett tu tre på marken

Hola,har inte pluggat speciellt mycket hemkunskap..Men tror att det går bra ändå,istället har jag sprungit runt som en tok här hemma och letat efter skor som jag kan ha i helgen,ska nämligen på konfirmationsläger och kan inte direkt ha converse om vi ska vara i skogen..På tal om helgen eftersom jag knappast lär ha tillgång till något internet så kommer jag nog inte blogga så mycket,men får väl kanske försöka fixa lite tidsinställda om jag hinner!
Nu ska jag duscha sen krypa ner i sängen och kika på film tror jag. Imorgon blir det skola och efter den smyckesdesign och sen på kvällen ska jag umgås med Maja,mysigt värre!
Puss

life is a struggle,but look on the positive side and you'll find hope.

Hej,kom hem för lite mindre än två timmar sen och sen dess har jag inte gjort mycket alls. Typ chillat för jag har känt mig yr och konstig hela dan..Hade snart tänkt träna lite inför hemkunskapen imorgon,kan typ de mesta. Ska plugga spanska glosor också,trevligt..
Har inte så mycket att berätta,händer ju ingenting alls i skolan,verkligen ingenting,så jäkla tråkigt. Men nu måste jag sluta skriva för min dator dör alldeles strax.
Puss

7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Om jag fick 1 miljon så skulle jag nog shoppa massoooor,åka utomlands med familjen plus några friends och spara.(dock skulle inte de gå)

är det lungt om jag kallar dig baby?

Nu är jag klar med det där häftet,eller har vare de ett tag,hehe.. Nu ska jag gå och duscha sen ska jag fortsätta med listan så vi hörs om ett tag!
Puss

jag är en vampyr

arkivbild

Hej,har haft en riktigt trevlig dag med Anna,med massa plugg och en massa tjejsnack,sjukt kul iallafall!
Nu ska jag snart svara på dom 3 sista frågorna i so häftet sen är jag äntligen klar med det där jävla häftet! Imorgon är det skola sen efter det vet jag inte vad jag ska göra,hittar väl på något eller så drar jag hem och chillar.
Men men,nu ska jag svara på dom där frågorna sen fortsätta med mina dagar som jag har glömt lite nu på slutet..
Puss

be true to who you are

Hej,hade tänkt uppdatera mer idag egentligen men nu ikväll har jag pluggat i typ tre timmar och fan vad less jag är nu. Kommer aldrig mer vilja läsa om industriella revolutionen. Imorgon ska Anna följa med mig hem och jo,såklart,plugga. Wiho.
Mobilbloggar nu så jag orkar inte skriva så långt,så vi hörs väl imorgon.
Puss från en jävligt irriterad tjej.

 


Seeing is deceiving, dreaming is believing

Hej,skola idag,faktiskt helt ok,inte jobbigt alls faktiskt. När jag kom hem gjorde jag inte så mycket,höll på att somna för jag va så sjukt trött men lyckades hålla mig vaken och nu ska jag plugga so och göra engelska och matte. Så vi hörs lite senare!
Puss

i'm walking on sunshine,fast det är inte sol ute.

Hej,är påväg till skolan nu,så jävla skönt att gå på morgonen när det inte är så kallt.
Men det är tio plusgrader i mitten på november vad är det för fel?
men nu är jag typ framme!
Puss


paradise

Hej,ingen bra uppdatering alls idag,men har varit på öbacka hela dagen och nu ikväll har jag chillat med min bror framför tv:n. Imorgon är det skola igen och jag är inte taggad ett dugg,så jag hade väl tänkt krypa ner i sängen och se på film eller något,så vi hörs väl imorgon!
Förresten,jag har haft min skolkatalog och den är redan trasig,jaja så går det väl när man har lite småklantiga familjemedlemmar som spiller dricka på den...Måste fan i mig beställa en ny.
Puss

who you are

Hej,har haft en sjukt nice kväll,jag och Sigge drog till Maja och nästan på en gång så drog vi till Rebecka där även Lina & Jossan var,då drog vi ut och cyklade till Niklas och skulle skrämma han och Kribbe,men vi failade lite...Så vi gick in och stog i hallen och då var Albin där också,men vi stog där i hallen typ 20 min innan vi lyckades få med dom ut och då kom Leila,så då gick vi ut på gatan och va ute i en kvart men då vart de så jävla kallt så vi gick in till Niklas igen och satt och kollade på tv och bara chillade och efter ett tag kom Erik och Eric,fett chill var det iallafall.
Sen kom mamma och hämtade mig och Sigge halv 11 och då drog alla andra tjejerna också för dom skulle ha bandycup imorgon,lycka till tjejer!
Nu ska jag gå och lägga mig ska upp rätt så tidigt imorgon och kolla på handboll!
Puss

it's okay not to be okay.

Hehe,förlåt att jag inte har bloggat nått idag,men jag har inte orkat..
Om några minuter drar jag och sigrid upp till maja och umgås med några tjejer,myys!
Nu måste jag hitta en kofta,hörs senare!
Puss


detta fält måste fyllas i

Hej,ligger i min säng och ska slå på en film,är så jäkla trött så ni anar inte,så vi höres imorgon istället!
Puss
just nu känns livet så jävla dåligt men ändå så jävla bra,kan allt bara sluta va så jävla komplicerat.

11/11-11

Hej,sjukt härlig skoldag,förutom på no:n när våran lärare skulle skära i lungor,lever,njurar och hjärta från får,så otroligt äckligt.
Sen jag kom hem har jag inte gjort speciellt mycket och ikväll ska jag inte heller göra något,orkar seriöst inte..
Bror ska även vara hemma hela helgen,trevligt värre!
Men nu ska jag sluta tråka ut er.
Puss

 


like a skyscraper

Hej,kom hem för lite mer än en timme sen,fyfan va skolan va seg idag,fast det var fett skön so lektion,vet inte varför men så var det. Sen så var det sista lektionen med våran so lärare idag för att hon är gravid och kommer inte komma tillbaka förrns våren jag går ut 9:an. Sen på spanskan såg vi på film och fikade hela lektionen,myys.
Nu ska jag städa mitt rum,vilket verkligen behövs,så vi hörs sen någon gång!
Puss

mirror

Hej,har inte varit hemma på hela dagen så det är därför jag inte har bloggat någonting alls idag. Skolan idag var helt okej,hade engelska prov idag,kändes faktiskt riktigt bra,med tanke på att jag inte hade träningspapperet så jag läste bara lite ur boken utan att veta om det var det jag skulle kunna,men kan nog få ett C iallafall,hoppas jag!
Sen hängde jag med Tina hem och sen drog vi ner på konfan,och fyfan vad vi skrattade,hela kvällen,så otroligt skön grupp!
Efter konfan kom pappa och hämtade mig och vi åkte och handlade för jag ska ha med mig fika på spanskan imorgon,vi såg på film hela lektionen idag och ska se hela lektionen imorgon,så otroligt skönt.
Nu ska jag duscha sen se på film,så vi hörs imorgon någon gång!
Puss

6 – Typ av killar jag faller för.

personlighet: snäll,rolig,romantisk och sig själv.

utséende: fina ögon,inte snaggat hår,vältränad asså han behöver inte ha värsta musklerna men inte tjock liksom,fint smile.

favorite boy

Hehe,skrev värsta långa inlägget efter skolan men min dator dog för den hade inget batteri så de försvann...
Skoldagen var väl helt okej,höll dock på att somna på no:n för att vi såg på film,sen hade jag en sjukt rolig bildlektion vill jag lova! Sen har jag stressat ihjäl mig hela lovet för att jag har ett häfte med en massa frågor i so som egentligen skulle vara inlämnat nu på torsdag men eftersom jag inte var den enda som var stressad så flyttade min lärare fram inlämningen tills nästa onsdag,så det känns jävligt bra!
Så istället för att sitta här och babbla ska jag väl ta tag i so:n och så fortsätter jag med dag 6 senare!
Puss

i have one wish and it won't come true.

Hej,bra uppdatering idag,fast ne..
Skolan började ju idag,ingen jobbig dag idag,så jävla skönt att träffa klassen igen,har inte träffat dom på två veckor,trodde inte man kunde sakna sin klass så..Men iallafall efter skolan var jag så jävla trött för jag kunde inte sova igår,somnade typ halv 2-2..Så när jag kom hem höll jag på att somna i soffan och efter det har jag pluggat matte.
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film för mitt huvud exploderar snart.
Puss
jag saknar det.

industriella revolutionen

Hej,sitter och pluggar so förfullt samtidigt som jag kollar på EMA's på tv:n.
Hatar att plugga och har typ 1839940556 frågor kvar känns det som..
Men lika bra att jag fortsätter så jag kommer framåt.
Puss

 


if i had you

Hej,sitter i soffan och tittar på Awkward,kom hem från Rebecka vid kvart över 12 då hoppade jag in i duschen och sen drog jag till mormor och träffade min moster och vi gick och fikade på stan.
Och jag kom hem för ungefär en halvtimme sen.
Ikväll ska jag plugga och sova tidigt,gick och la mig halv 5-5 igår..Men ska kolla vidare på tv:n nu!
Puss

ju mer dom spottar

Hej,sitter och kollar på film,vi ser på Knight and day eller ja,det är väl ingen som direkt kollar..Lite tidigare såg vi på 1408,en skräckis,den var väl lite konstig och äcklig...
Haha,Nima sitter och garvar åt nått på hans dator,vad det är vet jag inte men det verkar ju vara kul iallafall,men orkar inte blogga nu,hörs imorgon istället.
Puss

whoooopwhooooop

Hej,sitter hos Rebecka med hon,Jesper och Nima och chillar,kommer bli fett nice kväll det här!
Stannar även här över natten så jag vet inte när jag kommer hem imorgon,men jag lär ju blogga mer under kvällen eftersom vi lär vara vakna ett tag..Bra att vända på dygnet rejält såhär en dag innan skolan,hehe..
Men aja ska vara lite social nu,hörs sen!
Puss

life is now

Hej,sitter i bilen påväg till Kramfors,ska kolla på hockey!
Sen ikväll ska jag förhoppningsvis till Rebecka och hare gött!
Det återstår att se om facebook finns kvar när jag kommer hem,imorse fanns det kvar iallafall.
Men vi hörs senare!
Puss


call my name

Hej,kom hem från mormor lagom till idol så satt och glodde på det och efter idol har jag lirat gh som jag dock inte spelat på aslänge med pappa hela kvällen körde även med bror,känns bra när man vann 90% av alla gånger!
Har fortfarande inte fått in dom där jävla bilderna från Turin men dom kommer väl så småningom dom också. Hade tänkt sova nu eftersom jag inte kom i säng förräns efter 2 nån gång igår..
Förresten så ska facebook hackas och bla bla bla idag så får väl se om facebook finns kvar när jag vaknar då!
Men nu somnar jag snart!
Puss

if i could i would give you the world

wihoo,seriös tjej..
Nu cyklar jag till mormor och träffar min moster,hörs sen.
Pusss

5 – En låt som får mig att gråta.

Jag har väl ingen speciell låt som får mig att gråta,men jag har ju massa låtar som för med sig en massa minnen.
what are words - chris medina
sju sorger - veronica maggio
snälla bli min - veronica maggio
someone like you - adele
rolling in the deep - adele
paparazzi - lady gaga

moves like jagger

Hej,idag har jag inte gjort speciellt mycket,blev väckt halv 11 så då gick jag upp och gjorde frukost sen duschade jag. Sen tjänade jag lite pengar på att städa badrummet,woho vuxenpoäng! Sen hade Marcus gjort nudlar så vi käkade det och nu ska jag plugga lite so,så jag återkommer senare!
Puss

trevligt såhär på kvällskvisten

100 random frågor.

1.är du beredd? - jorå
2.okej då börjar vi- trevligt
3.vad heter du? - ida
4.hur gammal är du? - 14
5.hår färg ? - blont,eller mörkblont

6.lång / kort ? – typ 165
7.skostorlek? – 39
8.använder du bh? - yes
9.om ja vilken storlek har du? – det undrar jag med
10. vad har du för färg på dina underkläder? vit
11.är du kille? - nej
12.är du tjej? - tror det
13.runkar du ofta? - varjedag
14.är du singel? - ja
15.skulle du kunna starta ett förhållande nu? - jorå
16.är du intresserad av nån tjej/kille? - m
17. gillar killen/tjejen dig tillbaks? tror inte det.
18. saknar du någon? - ja,som in i helvete
19.har du ett förhållande? - nej
20.är du tjock? - ja
21.kan dina föräldrar lita på dig? - jarå
22.har du bra självförtroende? - nja
23.har du blivit sviken nån gång? - ja
24.hur är ditt humör just nu? - trött som fan
25.har du testat röka? - nej
26.tycker du om jordgubbar? - ja
27.har du druckit dig full nån gång? - nej
28.har du testa snusa? - nää
29.har du rökt någon gång? haha fortfarande nej
30.har du några syskon? - yees
31.vad har du för mobil? - ippe
32.tycker du om att sola? -  jaa
33.gillar du grillat? - gött
34.går du på någon sport? - inte för tillfället
35.spelar du nå instrument? - njaa,spelar o spelar
36.favorit film? – the notebook tror jag
37.hur mår du? - helt ok
38.vad skulle du offra allt för? - min familj
39.lunarstorm eller Dayviews? - Dayviews
40.vad har du gjort idag? lite allt möjligt
41.är du snygg? - jag tycker ju då inte det
42.vad är de bästa me dig - de vettefan
43.vad är de sämsta me dig? - ingen aning
44.kan du cykla utan händer? - ja
45.har du moppe? - nä
46.har du körkort? - nej
47.trivs du med det? -  haha
48.har du magrutor? - klarre
49.vart bor du ? - hemma
50.trivs du där? - ja
51.favorit stad? - stockholm är väl ganska nice
52.hip hip hora eller fjorton suger ? - ehm,fjorton suger eller ja vene
53.är du bisexuell? - no
54.vad tycker du om bögar? - ehm
55.ska din tjej/kille helst va lång eller kort? - helst längre
56.vad tycker du om fotbolls-vm? - helt okej asså
57.vilket lag i allsvenskan håller du på? -  vene
58.om du fick välja vart du skulle bo vad skulle du välja? -  stockholm tror jag
59.grönalund eller liseberg? - har aldrig varit på liseberg såå..
60.dricker du? - nix
61.har du tröttnat på frågorna? - nja
62.bra då fortsätter vi - trevligt värre hörrudu
63.har du egen dator? si
64.egen tv? - ja
65.har du dvd? - ja
66.har du boxer?- aa
67.har du stor säng ? - nej
68.har du stort rum? - lagom
69.hur många kuddar sover du med? - 3
70.har du bra kontakt med dina föräldrar - ja,det tycker jag
71.sova ensam eller med någon? - beror på
72.vem sov du senast med? - jag vet inte
73.när la du dig inatt? - typ 1
74.när vakna du imorse? -  halv 11..
5.vad heter du på msn? - abdullah
76.vet du någon som äger en blogg? - japppppssiiii
77.vad har du för mobil nummer? -  det skulle du vilja ha va
78.vem hade du senast en skype konversation med? - vene,använder inte skype så ofta
79.gillar du skräckfilmer -  ja
80. tröttnat på frågorna än? - ja
81. vi fortsätter ett tag till - kul
82. favorit artist - många
83. favorit människa -  många
84. är du kär- mjo
85. är du i en lycklig kärlek eller i en olycklig kärlek just nu -  nån blandning
86.bästa ämnet i skolan - musik,
87. pigg eller trött - trött som fan
88. känner du någon som dött? - ja,eller rättare sagt kände..
89. kan du nämna 2? - farfar och låtsats farfar
90. har du tråkigt just nu - skojja inte..
91. din bästavän? - tina,rebecka,maja,sigrid
92. går du på någon sport? - nej
93. isåfall vilken? -
94. isåfall själv eller med någon? -
95. haft sjävlmordtankar? - nej
96. ditt nuvarande motto om du har ett - lev i nuet,idag kommer aldrig igen.
97. fått en önskan i uppfyllelse? - ja,på sätt och vis
98. om du är kär, ska du ge upp ditt hopp om du inte lyckas -  nej
99. glad eller ledsen -  mittimellan
100. sjunger du bra? -  nej

men sen kom gryningen

Min bror drog iväg till nån kompis så han kunde jag inte umgås med så istället har jag suttit på mitt rum och försökt fått ihop en önskelista som jag ska ge till mamma och pappa,är dock långt ifrån klar,hatar att när man väl ska skriva ner vad man vill ha så kommer man inte på någonting och när man inte ska skriva någonting kommer man på hur mycket som helst..
Så alltså har min kväll varit ganska tråkig och för tillfället är det typ bara jag som är vaken i huset tror jag,eftersom min bror inte hemma och jag vet inte om han har någon nyckel,får smsa honom och fråga när han kommer hem för jag är trött och vägrar sova med ytterdörren olåst eftersom jag har rum typ 5 meter från dörren så..
Men nu ska jag sluta tråka ut er med alla oinressanta saker som har hänt den här kvällen,hörs imorgon.
Godnatt,puss.

4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Jag vill ha familj och tjäna mycket pengar på något som jag verkligen gillar att göra så jag någon gång i mitt liv ska kunna bo här:

don't go breaking my heart

Idag har jag varit hos mammas farmor och käka gofika,sen åkte jag och handlade med mamma och syster,sen har jag inte gjort så mycket mer kom hem för typ en timme sen. Min bror kommer väl hem om ett tag tror jag väl,eller om en timme kanske,hans buss gick snart så ikväll ska jag väl bara chilla lite med honom,mysigt.
Kom just på att jag fortfarande inte har fått in bilderna från Turin på datorn än så ska väl försöka fixa det ikväll,så om jag fixar det kan ni nog få en bildbomb!
Nu ska jag sluta skriva,skriver ändå bara en massa onödiga saker...
Puss

truetrue

a friend would lend you her umbrella in the rain,but a bestfriend would take yours and say,"RUN BITCH RUN"!

secrets

bilden gör mig jävligt glad av någon underlig anledning:)

weho,jag dog inte,maten var dock väldigt god och välbehövd,var precis på väg att svälta ihjäl när mamma sa att det var mat!
efter maten chillade jag bara framför datorn eftersom planerna för kvällen tyvärr inte blev av..Sen runt halv 11 åkte jag med mamma och hämtade Marcus och Amanda vid bussen.
Nu hade jag tänkt sova,så godnatt!
Puss

jag kommer döXP

Eftersom jag håller på att avlida av hunger och maten inte är klar så är det väl lika bra att jag säger farvälXDD
dör nu,typ
ses i nästa liv mina fanzz

3 – Innehållet i min väska.

Lite olika,men oftast plånkan,nycklar,lypsyl,någon skolmapp och andra nödvändigheter.

call your girlfriend

Idag har jag inte gjort någonting alls,bara legat och myst i onepiecen hela dan,trots allt det lovet är till för!
Tog min första riktiga sovmorgon också,riktigt skönt att ingen väcker en klockan 9.
Nu ska jag försöka få tag på Rebecka för att se hur det blir ikväll,sen ska jag väl börja tjata på mamma så hon börjar med maten,blir lövbiff,göttans!
Men jaja,
puss

you're gonna catch a cold from the ice inside your soul

Hej,kom hem från Tina för typ 20 minuter,vi hade tänkt fota men vi hängde med Rebecka istället och sen när vi kom till Tina la vi oss i hennes säng och glodde på tv istället,så det blev inga bilder alls. Vi hade det väldigt trevlig iallafall,dock vart det jävligt kallt för vi var ute och träffade Julius och Nima. Imorgon på dagen ska jag inte göra något speciellt tror jag,men på kvällen om planerna blir som vi hoppas på kommer det nog bli grymt!
Nu ska jag se på film,har så otroligt ont i huvet.
Puss

2 – En person jag vill träffa just nu.


det är en vanlig dag och jag har det bra

Hej,har typ nyss ätit frukost och nu sitter jag och snackar med Rebecka,hon ville ha hjälp med sin bloggdesign oså,men sånt kan inte jag..Men vi bestämde oss för att vi två ska lära oss det!
Jag ska snart gå och duscha och fixa mig innan jag drar och träffar Tina,systemkameran åker med om den är hemma,så förhoppningsvis kommer det bilder sen!
Uppdateringen idag blir nog inte så bra men vi hörs iallafall när jag kommer hem.
Puss

RSS 2.0