han kysser som en karl ska

Här ekar det tomt. Sen sist jag skrev har jag hunnit sova hos min bror och jag städade även hans lägenhet medans han jobbade för att jag är så himla snäll. Sen var jag bara hemma på tisdagkväll. I onsdag hade jag en slapp dag sen vid halv 6 mötte jag upp Linnéa och vi gick på Coop för att möta upp resten av tjejerna och vi handlade sen gick vi till elsa och gjorde tacos. Blev en himla massa snack att ta igen nu när vi alla aldrig umgås tillsammans längre..Men det var så himla trevligt! Sen kollade vi på sinister och vid halv 1 mötte jag upp Mathilda och vi gick hem hit och sov. Idag har vi hunnit med en promenad med mathildas syrras hund,lunch på donken,snabbis på spjute och mys i min soffa. Sen ikväll har jag spenderat någon timme med Lisa i hennes säng med massa mys och hon bjöd på egna subwaykakor och mjölk<3
Nu har jag precis lagt mig i min nybäddade säng och tänkte kolla lite tvd sen sova. 
Det här inlägget vart drygt och osammanhängande så sätter punkt här.
Puss




who run the world


Hallå! Detta goda på bilden ovanför åt jag och Mathilda till frukost imorse,mums!
Sov alltså hos Mathilda igår,kom till henne runt halv 8 och då va vi en stund med Henrik och när han drog kollade vi på partaj och café bärs och fikade. Sen la vi oss i sängen och kikade på Eva och Adam och bara myste. Vaknade väl runt halv 10 imorse typ och då gjorde vi frukost sen kom mamma och hämta mig vid 1 då åkte jag hem och städade lite. Sen nu ikväll har mormor och morfar varit här för att bästa pappa fyller år! 
Inatt ska jag även sova hos min käre bror så det blir väl trevligt! 
Nu ska jag kolla på tvd innan han kommer och hämtar mig när han slutat jobba.
Puss



what if i'm far from home

Hello! Just nu är livet otroligt bra! Det är lov och jag har biljetter till AVICII! Så jävla fett,såg ju han i mars 2012 och det va så jävla grymt och det kommer nog bara bli bättre! 
Idag har jag varit i birsta och sen när jag kom hem var jag med Erik,Emil och Petter. Kom hem typ halv 1 och nu kollar jag på tvd. Borde väl egentligen sova men det är ju lov så whatever¯\_(ツ)_/¯
På onsdag ska jag äntligen få träffa Linnéa igen också,ska bli så himla trevligt! 
Men nu ska jag titta vidare på tvd sen sova antar jag,godnatt!
Puss



this is what it feels like

Just nu är jag så jävla trött. Skulle jobba mellan halv nio och fyra i gallerian idag men slutade med att jag var kvar enda till halv sex. Mina fötter värker som jag vet inte vad. Men jag skulle inte göra det om det inte är så kuuuuul! Det är så roligt att folk blir så glada när man sminkar och fixar håret på någon och dom säger att dom känner sig fin! 
Aja för tillfället har jag kraschat i sängen och hade tänkt se klart ett avsnitt tvd sen ska jag sova. Skola imorgon och börjar 9.15. Sedan är det lov,vilket ska bli otroligt skönt!
Puss



jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans

Idag är det som ni säkert alla vet tisdag. Började dagen med 90 minuters svenska sedan hade jag lunch och sen gick jag igenom torsdagens schema då vi har massa jobb att göra i gallerian som öppnar i Kramfors! Det ska bli kul!
Har verkligen inget att skriva för har inte gjort något annat sen jag kom hem förutom att kolla på the vampire diaries,en helt okej serie,lite overklig kanske bara.
Ska kolla lite på det nu sen ska jag sova tidigt för jag är så otroligt trött.
Puss





you wrecked me

Hade ju mitt utvecklingssamtal idag och det gick hur bra som helst,är verkligen nöjd. Annars har måndagen flutit på bra och det har gått fort. Hann träffa Erik och Emil en stund på kvällen och det var ju trevligt! Nu ska jag sova för imorgon är det skola igen och jag har en lektion sen är det någon föreläsning. Kanske kan bli intressant. Godnatt alla fina.
Puss


this is the part of me

Blev en sväng till Birsta denna söndag i jakt på skor och jacka,kom hem med en jacka och två par skor,så det blev en lyckad tur! Imorgon är det skola och sista veckan innan lovet,riktigt skönt. Har veckans längsta dag imorgon sen utvecklingssamtal efter de. Nu ska jag se ett avsnitt tvd sen ska jag sova,godnatt! 
Puss



ibland är saker enkla men oftast inte

Hola. Va på skolan igår och på kvällen var jag på höga och kikade på hockey med Lisa,sen gick vi hem till henne och va där en stund. Sen åkte jag hem till min bror och var där resten av kvällen med honom,kom väl hem därifrån innan ett någon gång. Idag har jag varit själv hela dagen och nu väntar jag på middag och sen får vi se vad jag hittar på. Kanske bara stannar hemma! 
Puss

skitungen!

jag ville va kvar

Hej på er denna torsdag! Vaknade imorse och insåg att det faktiskt snöade?! Eller ja det var en blandning av regn och snö men ändå! När jag kom till Kramfors var det vitt på backen iallafall! Helt okej dag men torsdagar är nog tråkigaste dagen. Kom hem vid 3 och nu ligger jag i sängen och myser och fryser,som alltid typ. Ska väl inte göra så mycket mer ikväll,tror min noster kanske skulle komma förbi en stund annars inget mer! Ha en bra torsdag. 
Puss



come on eileen

Hej! Det som började som en bra morgon slutade mindre bra,mitt tåg blev inställt och jag va tvungen att ta bussen som gjorde att jag blev en aning sen,och jag är en sån person som inte klarar av att vara sen,jag får typ panik och blir skitstressad..Men kom till skolan tillslut och var hemma runt 3.
Ikväll har jag umgåtts lite med min bror,vi va och kollade på lite hockey på höga och det var ju trevligt!
Nu ska jag borsta tänderna sen sova hade jag tänkt. Godnatt!
Puss




hädanefter ska jag va bra

God morgon! I skrivande stund står jag och borstar tänderna och ska snart dra min kos mot tågstationen. Börjar inte förrän halv 10 idag så det är ju himla skönt! har tre lektioner och slutar vid 2,kort skön dag med andra ord. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra men det märker vi. Nu måste jag börja tänka på tiden! 
Puss



i från första början var jag säker

Hej där!
Vaknade vid 10 imorse men låg kvar i typ en timme. Klev upp och fikade och duschade och när jag hade fixat i ordning mig så åkte vi till mormor och morfar och där käkade jag smörgåstårta. Riktigt gott!
Nu har jag precis fixat i ordning mig och alldeles strax kommer våra gäster och senare kommer Lisa! Vad vi hittar på har jag ingen aning om. Nu ska jag stänga ner datorn.
Puss
 
 

i samma stund så vet jag att allting har ett slut

Fredag! Hade bara en lektion idag mellan 9.15-11.15 och slutade efter den för att engelskan var inställd. Så var hemma strax efter 1 och då bakade jag och kollade på film. Hann även med att duscha innan middagen. Sen kom Mathilda och vi drog på Ica och handlade sen myste vi ner oss i sängen framför en film! Hon åkte hem för ett tag sedan och nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik. Imorgon ska jag till mormor och fira henne sedan får vi gäster på kvällen,ska även vara med Lisa! Nu ska jag sova för jag somnar snart. 
Puss



blä

Idag är en riktig jävla bajsdag. Ingenting fungerar som jag vill och jag är bara så jävla less. Nu tänker jag gömma mig under täcket resten av kvällen.

HÖST

Autumn
 
Untitled
 
Keep calm, stay cozy ♥ | via Tumblr
 
 
 
cozy | Tumblr
 
cozy | Tumblr
 
 
Autumn
 
how about no. | via Tumblr
 
 
 

skurkar blir till hjältar när ingen säger som det är

 
God kväll på er! Imorse vaknade jag upp vid 10 och klev upp och åt lite frukost och fixade i ordning mig sen promenerade jag ner till stan där jag mötte upp Lisa. Fick med mig två tröjor och ett par jeans eftersom jag spräckte mina igår,hehe. Sedan kom mamma och hämtade oss och då skjutsade vi hem Lisa och for sedan till öbacka för Moa hade handbollsmatch. Kom hem för typ två timmar sedan och har sen dess suttit i min säng och det ska jag väl göra resten av kvällen också antar jag. Kul liv. Imorgon ska jag troligtvis kolla på hockey och inte så mycket mer än så. Vi kanske hörs senare ikväll.
Puss 

låtsas som det regnar

Har ni inte hört Veronica Maggios nya platta så in på Spotify nu med en gång och lyssna! Att hon dessutom har gjort ett samarbete med Håkan Hellström kan ju inte bli mycket bättre. 
Hatten av för "handen i fickan fast jag bryr mig"!

memories

Hej. Idag är det onsdag vilket är för mig veckans skönaste dag. Har bara en lektion som är två timmar lång men det är en av de roligaste lektionerna så det är inget negativt direkt. Det är en av de praktiska lektionerna då vi håller på med stil,alltså kläder och färg för det mesta! Idag fick vi till exempel prova på att göra en färganalys och vi fick även jobba med "sno stilen" med kända stilikoner så som Rihanna, Twiggy, Mary-Kate och Ashley Olsen osv. Så otroligt roligt!
Imorgon börjar vi dagen med att ha kollationering för det blev inställt i tisdags så det betyder ingen matte imorgon,så skönt!
Annars har jag en rätt bra skoldag imorgon,slutar runt två så inte allt för lång dag heller! Nu ska jag kika lite på olika klädsidor och bara slappa. Ha en bra kväll!
Puss



i'm just a jealous girl for you

Hej tisdag! Sitter på skolan för tillfället,börjar om en kvart och då har vi kollationering med estet! Vet ni inte vad det betyder så kan ni googla om ni vill veta :)
Tog bussen vid sju så när jag kom fram gick jag och köpte med mig en macka så jag fick i mig nått att äta,äter aldrig frukost typ hehe..
När jag kommer hem idag ska jag inte göra något eller snarare jag har inget att göra hehe och jag orkar inte heller!
Nu ska jag vara lite social med mina klassisar.
Puss



RSS 2.0