flickan och kråkan

Hej,skoldagen idag var riktigt nice,började 20 över 9 på Kristinaskolan och kollade på en teater som var rolig! Sen promenerade jag med lite snälla människor tillbaka till skolan i det fina vädret och åt lunch sen hade vi NO och engelska sen slutade vi,så gick med Jesper och även med Viktor en bit,trevligt värre.
Sen hade jag somsagt konfa och nu sitter jag här och pratar med Maja om kommande helg,så jävla taggad!
Pratar även med Sigrid som jag inte har träffat på sjukt länge som jag ska träffa på lovet!
Men nu ska jag hoppa in i duschen och slänga lite kläder i tvätten.
Puss

on the bus

Hej,sitter på bussen påväg till stan,ska möta Tina och vi ska kika lite sen ska vi på konfa,orkar verkligen inte det idag...Sen ska jag hem och se på glee och fixa en läxa till hemkunskapen. Så vi hörs ikväll!
Puss


soldiers

Hej,helt okej skoldag,slutade på teatern så gick med Natahlie hem,va 7 plusgrader om inte mer,hoppas fan de håller i sig också,orkar inte mer snö kyla,vill ha vår! Och sommar!!
Sitter även och snackar med Maja och båda två har lite panik för vi vet inte vad vi ska ha på oss på fredag,ehehe,men förhoppningsvis så löser det sig. Har en liten tanke i bakhuvudet men är inte riktigt säker..
Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen,läsa igenom engelskan en gång till sen dejta kudden. Otroligt trött. Börjar 20 över 9 imorgon på Kristinaskolan men hur jag kommer dit har jag inte en blekaste aning om,hoppas pappa kan skjutsa!!
Hörs imorgon,puss.

jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

Hej,utvecklingssamtalet gick fin fint och nu ligger jag i min säng och fryser som fan,så ska ta och vira in mig i täcket och kolla på tv sen ska jag sova!
Har inte så mycket att skriva så bjuder på några bilder.
Puss


they say that hate has been sent

Hej,har haft en chill skoldag som slutade med idrott,vi spelade rugby,så sjukt kul! Skratt blev det också!
Snart ska jag tillbaka till skolan för utvecklingssamtal sen ska jag förhoppningsvis ner på stan och byta en klänning till en annan storlek. Ikväll har jag ingenting att plugga och det är så otroligt skönt.
Men nu ska jag få någonting i magen så vi hörs senare!
Puss

det var så länge sen

Hej,idag har jag varit i Birsta,köpte dock inget eftersom jag sparar pengar till Stockholm!
Men såg mycket fint iallafall,så hittar förhoppningsvis massa saker i Stockholm istället,är så jävla taggad,helt sjukt!
Sen jag kom hem så har jag varit hos mammas farmor,sett på melodifestivalen och sett på film med Marcus och Amanda och nu hade jag tänkt lägga mig i sängen och kolla på en annan film,så vi hörs imorgon.
Puss

you make my heart race

Godkväll,eller kanske godnatt!
Kom hem runt kvart över 11 från Kramfors,de vann matchen med 7-3 och jag satt och pratade med Amanda ganska mycket så det var trevligt! Och när jag kom hem då hamnade jag framför teven ett tag och nu hade jag tänkt lägga mig i sängen och kolla på film,imorgon ska jag sova tills jag vaknar,ingen klocka eller något som väcker en!
Så vi hörs imorgon.
Puss

unbelievable

Helt okej skoldag idag,hemkunskap sista timmen och vi gjorde pannkakor!
Ikväll eller rättare sagt snart så åker jag till ett av dom bästa ställena i världen,nämligen hockeyhallen! Ska kika på min kära bror som spelar så kommer väl hem runt 11 halv 12 någon gång,så skriver då istället!
Nu måste jag hitta en tröja,hörs!
Puss

young forever

Hej,idag har jag verkligen inte kunnat blogga. Har haft friluftsdag och vi gick en mil och sen smyckesdesign sen resten av kvällen har jag bara skrivit klart min uppsats och skickat in den,så har inte haft tid!
Nu hade jag snart tänkt lägga mig i sängen och kolla lite på dubbelliv,missade det för jag skulle skriva uppsatsen.
Så vi hörs imorgon,så kanske jag har mer att skriva,hoppas jag!
Puss
do what you feel in your heart to be right,you'll be criticized anyway.

i will always love you

Tjena,kom hem från Sundsvall typ halv 11 och då hoppade jag in i duschen för att jag frös som fan!
Nu ligger jag i sängen och ska snart sova för jag har sjukt ont i huvudet,ovanligt...
Imorgon bitti så drar jag till farmor runt 8 för jag känner inte för att gå till höga imorgon bitti,räcker med att jag ska promenera hela dagen imorgon:)
Men nu ska jag lägga mig och sova,hörs imorgon!
Puss

kärleksrevolt

Just i denna stund så sitter jag på min säng och ska snart fortsätta skriva på min uppsats eftersom jag inte kunde skriva eftersom jag blev tvingad att lämna ifrån mig datorn. ni får väl sluta vara så jävla sen till lektionen så ni inte får nån dator.
Så ska skriva lite nu,sen käka middag sen drar jag till Sundsvall och kollar på min brors hockeymatch,hockey♥♥♥ Så vet inte riktigt när jag kommer hem. Imorgon börjar jag halv 10 för vi har friluftsdag och jag slutar 1 så det är nice,sen halv 4 så börjar smyckesdesignen,som jag längtat,mest efter allt tjejsnack;)
Sen på kvällen skriver jag antagligen klart uppsatsen som ska in 11 imorgonkväll,men nu ska jag gå och ta en huvudvärkstablett,så vi hörs senare!
Puss

17 – Vad jag åt idag.

Jag åt en macka till frukost,sen minnestronesoppa till lunch och vi fick även semlor så åt en och när jag kom hem från skolan åt jag en morot. Till middag blev det tortelinigratäng och till efterrätt en semla.

pluggeliplugg

Nu är jag i stort sett klar med resultatet så nu kan jag börja med diskussionen,känns förjävla bra,inte långt kvar nu!
Men nu ska jag hoppa in i duschen sen plugga engelska,wiho! Så hörs innan jag går och lägger mig för jag ska skriva dag 17 då!
Puss

i'm in the band

saknar detta som fan.
Försöker skriva uppsatsen medans jag väntar på mat. Går väl sådär,så jävla drygt att skriva för jag har ont i huvudet...Men måste försöka bli klar ikväll så jag iallafall kan börja skriva diskussionen. Sen har jag engelska att plugga också,har två texter att kunna sammanfatta tills imorgon plus kroppsdelar och glosor. Så har lite att göra ikväll. Så vi hörs någon gång ikväll för nu ska jag äta!
Puss

16 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

Om jag skulle byta liv med för en dag så skulle jag nog vilja byta med Selena Gomez,mest för att få prova att vara kändis. Sen har hon ju en snygg pojkvän också.

i'm dying just to know your name

Hej,sitter och skriver på uppsatsen men tänkte snart ta en paus och gå och duscha. Har lite panik för det känns som att jag inte kommer hinna klart med uppsatsen..Men det blir säkert bra tillslut.
Har haft en fett skön dag förutom att min syster typ dödade min tumme när vi körde bandy,fan vad ont jag har..
Men helt ärligt så måste jag fortsätta skriva nu,så jag kommer framåt!
Puss

15 – Min favorit årstid och varför.

Solklart att det blir sommar som är min favoritårstid!
Eftersom det är varmt,man kan sola och bada. Alla underbara sommarkläder och för att inte glömma det bästa av allt,alla underbara grillkvällar!
sakna♥

varje gång jag ser dig är det som allting stannar till och jag vet inte varför

Hej,ligger för tillfället i min säng och njuter av att jag är ledig imorgon,fan vad skönt. Imorgonkväll kommer även farmor som flyttar till Härnta då. Trevligt. Ska dock skriva lite på min uppsats imorgon,usch. Men nu ska jag skriva dag 15 sen se på film så vi hörs imorgon!
Puss

14 – Någonting jag ångrar.

Finns saker jag ångrar som jag inte tänker ta upp,det är för personligt.
Men en sak jag ångrar nu är att jag slutade i handbollen.

for your love

Hej,lite dålig uppdatering idag,förlåt för det! Men har legat och chillat nästan hela dagen för jag har haft ont i huvudet men vid 3 tog jag mig ut i blåsten och gick till dollar och köpte godis med min syster,kallt som fan var det ute!
Ikväll har jag kollat på glee och melodifestivalen,och ja..Lite pinsamt var det ju,behöver inte ens säga mer...
Nu hade jag tänkt lägga mig och kolla på film för imorgon ska jag till Sollefteå och titta på handboll,blir trevligt!
Men ja,vi hörs.
Puss

13 – En bild på mig själv för ett år sen.


never let you go

Hej,dagen började sjukt bra,slapp åka skridskor för att jag skulle stå i matsalen,skulle inte velat gjort något annat för helvete vad kul det var! Jag och Anna skrattade nästan konstant i 2 timmar!
Sen hade jag hemkunskap där vi skrev och fikade,mysigt värre!
Dock så fick jag världens huvudvärk som inte var lika mysig,och jag har fortfarande ont så ska bara chilla hela kvällen,kan trösta mig med att jag är ledig på måndag,skönt.
Kom även på att jag ska fortsätta med min lista som jag började på i typ november..Den ska bli klar och då har jag någonting att blogga om också!
Hörs senare.
Puss

man måste dö några gånger innan man kan leva

Hej,kom hem strax innan halv 12 igår kväll,Kramfors vann med 6-0! När jag kom hoppade jag in i duschen så kom inte i säng förrns klockan var 12 typ...Otroligt glad att jag hade sovmorgon imorse,men sen när jag gick till skolan så kändes det som att jag skulle förfrysa mina öron,termometern visade -15 grader när jag gick hemifrån,jag som trodde att det höll på att bli varmare,men icke sa nicke..
Nu sitter jag och pratar med Majsan om någonting som händer om 2 veckor,det är nämligen att den 2 mars åker vi till Stockholm och chillar och kollar på Avicii,bättre start på lovet går fan inte att få,så stannar där över helgen och kommer hem på söndagkväll! Så jäkla övertaggad så det är helt sjukt!
Nu ska jag glo tv,så hörs!
Puss

mobilblogg

Hej,sitter på bussen nu och ska dra på konfan,ska inte vara med på hela för runt 6 drar jag till Kramfors på hockey!
Kommer inte hem förrens sent ikväll typ halv 11 eller något sånt,så hörs imorgon istället!
Puss


sluta drömma om det ljuva livet

Hej,uppsats skrivandet går åt helvete,som vanligt..Kommer fan ingen vart och den ska vara inlämnad nästa torsdag,går bra det här..Så nu stänger jag ner datorn för kvällen och lägger mig och kollar på en prinsessas dagbok som går på tv11.
Puss och godnatt

obesvarad kärlek är som en fråga utan svar.

Hej,helt okej skoldag,var till skolsköterskan för att se om hon kunde förklara varför jag alltid har ont i huvudet,det kunde hon inte,hon tror att antingen är det bara spänningshuvudvärk eller så måste jag skaffa glasögon..
Ikväll spenderar jag min kväll i sängen med att skriva på min uppsats och kika på 90210,lite gofika ska jag också få plats med!
Så nu ska stoppa näsan i religionsboken och se om jag kan hitta någonting att skriva i uppsatsen. Prata med Maja måste jag också göra!
Puss

jag kan dig ut och innantill

Imorgon är det den där dagen,då alla kärlekspar ser till att mysa lite extra mycket,köpa något gulligt till varandra,ja bara visa sin kärlek lite mer än vanligt. Den där dagen då det är så jobbigt att inte ha någon att mysa med,att inte ha någon att köpa något gulligt till och framför allt inte ha en speciell person att visa sin kärlek till.
Det är inte så att jag inte är lycklig,för det är jag,jag har världens bästa vänner och familj. Men det är just den dagen,den 14 februari,som det svider lite extra mycket när man inte har den där killen man så gärna vill mysa med. När man så väl vet exakt vem man skulle vilja spendera sin dag med,det är då det känns rent ut sagt förjävligt. Jävla alla hjärtans dag.
Och samtidigt som man känner att alla dessa känslor finns inom en så skulle det underlätta att ha någon att prata med,men sen när man inte vem man ska prata med,för man är rädd att dom inte ska förstå. Det är då det känns extra jobbigt. Kände att jag behövde skriva det här. Men jag antar att det bara är några jävla ilandsproblem.



Hej,hade egentligen tänkt skriva på min uppsats,men istället har jag legat och kollat på bring it on,vilket jag faktiskt tänkte fortsätta med efter att jag borstat tänderna och fixat mig för natten. Så jag ska väl byta om nu,så hörs vi imorgon.
Puss

it's okey not to be okay

Hej,kom hem för typ en timme sen,hade skridskor sista timmen,gick ganska bra,sen gick jag hem med Jesper och pratade om allt och ingenting. När jag kom hem hoppade jag in i duschen på en gång och sedan hamnade jag här, framför datorn..
Riktigt fint väder har vi fått också,soligt och inte ett dugg kallt,hoppas det håller i sig,vill ha bort snön nu!
Men nu har jag lite saker jag måste fixa,så vi hörs lite senare.
Puss

medan vi faller

Hej,idag har jag sovit länge och agerat kock i köket,pizza stod på menyn! Imorgon är det skola vilket jag inte längtar speciellt mycket till,men inte allt för länge kvar tills vi får sportlov,så står nog ut!
Lite tråkigare nyheter är ju att Whitney Houston gick bort inatt,vila i frid.
Nu ska jag dra ner på coop och köpa cola,fett sugen..
Puss

i can never say goodbye

Hej,insåg precis att jag inte hade bloggat något igår,vilket jag ber hemskt mycket om ursäkt för! Glömde helt bort.
Idag har jag sovit länge,duschat,ätit,handlat med pappa och ätit lite till! Nu sitter jag här och väntar tills melodifestivalen börjar,en viss Ulrik Munther är ju med där idag;)
Sen ikväll antar jag att det blir till att se någon film eller något,så vi hörs antingen ikväll eller imorgon!
Puss

stand for something even if it means to stand alone.

Hej,idag mår jag mycket mycket bättre än igårkväll! Helt okej skoldag förutom att tröttheten tillslut tog över...Tjejsnack sista timmen som ägde som alltid,kommer inte vilja byta tillbaka till vanliga grupper när tjejsnacket tar slut..
Har även precis gjort klart det sista på hemkunskapsläxan som bestod av att torka golv,gjorde i mitt rum,där finns de inte så mycket att torka;)
Innan det var jag även hos mormor och hämtade mina byxor som hon hade lagat.
Nu ska jag snart packa min gympaväska för imorgon,skridskor,hehe ganska kul,dock suger jag,hehe..
Men nu vart det här ett jättestruligt inlägg så sätter punkt här.
Puss

smärtan går aldrig över,du vänjer dig bara vid det onda.

Hej,ikväll har jag ätit god mat,varit ute med min syster,sett på glee och nu tittar jag på livet blir bättre,samtidigt som jag funderar på att gå och lägga mig. Mår skitdåligt,har ont i halsen och jätteont i magen..
Så jag går och lägger mig nu och hoppas att jag mår bättre imorgon!
Puss

don't break my heart before i give it to you.

Hej,bra dag idag förutom att jag blev lite irriterad på en grej,men det är lungt. Gick hem med Carro,saknade människa! Och hade ett trevligt snack!
Nu sitter jag och i min säng och kollar på tv och äter lite fika,ska vara ensam hemma i cirka två timmar till,galet skönt!
Älskar att vara hemma själv efter skolan,ingen som säger att man måste göra något,man kan bara chilla järnet.
Ska äta upp min macka nu,så hörs senare!
Puss


stämmer fruktansvärt bra.


you can keep knockin'

Hej,var hemma från skolan idag också,hade sjukt ont i halsen och huvudet,har dock bara ont i halsen nu så ska på skolan imorgon,hinner inte missa mer nu!
Har även glömt att blogga idag,så tur att Mathilda påminde mig om de,hennes blogg hittar ni hääääär!
Om ett tag hade jag tänkt göra ett till inlägg med weheartit bilder eftersom jag inte har något alls att blogga om,måste bara skriva klart min iup först,så det kommer väl runt 10 någongång!
Puss

anything is possible with a willing heart.

Precis då man inte har tid alls att bli sjuk,så blir man såklart sjuk. Hinner inte ligga hemma,har spanska prov på torsdag,en uppsats att skriva och säkert en massa annat..
Så idag har jag bara legat hemma och haft ont i huvudet och halsen och inte gjort något alls,typ försökt att få bort huvudvärken men det gick inte. Nu ska jag kolla på glee sen försöka få nått i magen.
Puss


could it be that we have been this way before

Hej,min helg har varit mer än bra kan jag lova! Förutom att jag inte mår speciellt bra nu,har ont i magen och huvudet så ska väl försöka sova snart så jag blir bättre,har inte tid att bli sjuk!
Annars är allt toppen och förhoppningsvis om allt går som planerat så kommer det hända en fett rolig sak om inte allt för länge,så jag håller tummarna!
Har inte så mycket att säga faktiskt mer än godnatt,vi hörs imorgon.
Puss

my heart skips a beat when i look at you

Riktigt grym uppdatering här känner jag!
Idag har vi stått och sålt fika på öbacka sen när vi kom hem så bessade vi lite pizza och myste framför tvn!
Snart hade vi väl tänkt se en film eller något sånt,båda är lite seg för vi kom inte i säng förräns kvart över 3 och vaknade tidigt..
Imorgon ska vi på gudstjänst för min konfa sen ska vi gå och gymma,blir skönt!
Nu ska jag vara lite social med Anna istället för att skriva,så vi hörs imorgon,ska försöka bli bättre på att uppdatera!
Puss

tjejkväll

Hello,skulle se Paranormal activity 3 med Anna,jag har tyvärr inte sett den förräns nu och Anna jäveln somna efter en halvtimme så är lite rädd nu..Måste fan väcka Anna snart,alldeles tyst och tomt ju..
Förhoppningsvis kan Anna hålla sig vaken då så jag slipper känna mig så ensam. Hörs imorgon!
Puss

give me wings so i can fly

Hej,måste först bara säga,för i helvete vad äckligt kallt det är ute,var minus 20 när jag kom hem och minus 22 när jag vaknade imorse..Kallt som fan,slapp åka skridskor iallfall!
Annars har fredagen hittills varit bra fick sluta 12.40 istället för 14.50 så det var helt okej! Nu hade jag tänkt städa mitt rum lite innan Anna kommer för det ligger kläder överallt typ,heh...
Så vi hörs nog senare ikväll!
Pusss

you with the sad eyes

Hej,idag har jag varit i skolan,trodde helt ärligt att jag skulle frysa ihjäl när jag gick,va typ 13- och skulle bli ännu kallare i helgen,usch..
Dagen i allmänhet gick ganska fort,sjukt kul tjejsnack hade vi iallafall,vi fick lära oss självförsvar,lär ju sett ganska kul ut med 15 tjejer som står och skriker och sparkar och allt möjligt,haha..
Sen drog jag till gymmet med Elsa,Emma och Maja,körde nästan 1 och en halvtimme,gick riktigt bra! När jag var klar där kom pappa och vi åkte och köpte sallad till mig sen drog jag till kyrkan och va på mässa,sen när den va slut så åkte vi och handlade tills helgen för då ska Anna sova här!
Sen åkte vi till mormor för jag skulle lämna ett par byxor som hon skulle laga,sen åkte jag hem. Så kom hem för ungefär en timme sen för första gången på hela dagen och nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv!
Hörs imorgon då jag ska släpa en jävla skridskoväska till skolan..Aja,överlever nog:)
Puss

it's boy who never told i like you

Förlåt att jag inte bloggade igår,men jag varken hann eller hade lust..
Idag ska jag till skolan,sen drar jag direkt och gymmar sen ska jag på mässa,jag ska även hinna äta något därimellan,men det löser sig nog!
Nu ska jag fixa mig lite sen drar jag snart till skolan.
Puss

RSS 2.0