happily

Hejsan!
Söndag idag,vaknade runt 9 och klev upp och gjorde frukost,vid 11 befann jag mig på gymmet där jag körde ett riktigt jobbigt armpass,kändes skönt att kunna kötta lite efter att ha varit sjuk!
Sen har jag inte gjort så mycket,somnade en stund på dagen och käkade sen våfflor till middag,löjligt gott!
Övningskörde även typ en och en halv timme,gick superbra!
Nu ska jag sova för ska upp halv 6..
Puss 
så gott!

anywhere for you

Hallå där!
Mådde ju som sagt dåligt i måndags men gick till skolan i tisdags då det kändes bättre. Blev dock sjuk så jag var hemma både onsdag och torsdag och kämpade mig till skolan i fredags för att jag skulle sälja min gamla mobil,känns gött att jag fick 2000:- för den!
Annars har jag inte gjort någonting nästan,har ju inte kunnat träna men det kan jag äntligen göra imorgon för nu har jag inte ont i halsen längre. Så nu hade jag tänkt gå och lägga mig och se på film i brist på annat och inte sova så fruktansvärt sent då jag gick och la mig halv 3 igår..
Puss på er!

kör väl en throwback till fjällen i brist på bilder!

there's no place i rather be

Hallå!
Åkte bussen vid 7 till skolan imorse och hade egentligen skoldag men jag tog tåget hem vid halv 1 för jag mådde sjukt illa,orkade knappt stå upprätt så när jag kom hem strax efter 1 så tog jag en alvedon och la mig på sängen och så somnade jag nästan direkt och sov cirka två timmar tills min syster kom hem och väckte mig. Då mådde jag mycket bättre och tog lite att äta.
Sen vid halv 8 drog jag och pappa ut och övningskörde ungefär en timme vilket gick bra,bättre än väntat! :)
Nu ska jag sova så jag mår bättre imorgon.
Puss 



alla minnen från sommarn finns kvar

Ojoj,sen sist jag skrev så har jag hunnit med en hel del. Förra torsdagen åkte jag till Vemdalen där jag var fram tills söndagen sen gick jag som vanligt i skolan denna vecka och tränade litegrann och i fredags fyllde jag 17 år! Det firades med tårta och paket,fick en ny mobil bland annat,så glad! Igår firades jag med mina käraste vänner. Fick jättefina presenter av dom!!
Fick även besök av två trevliga killar på kvällskvisten! Idag har jag inte gjort mycket alls,vaknade typ halv 9 klev upp och åt frukost sen satte jag mig ute i solen ett tag,riktigt härligt väder! Sen vid 3 for jag och handlade med pappa och nu väntar jag på middag som blir grillat! 
Ha en fortsatt bra söndag,puss!








hey now hey now

Hola. Tisdag idag och skola som vanligt. Hade tänkt träna ikväll egentligen men min jävla förkylning vill ju aldrig ge med sig så..Går lång dag imorgon till halv fyra och är inte hemma förräns fem och då är det hockey! Kan nog bli en helt okej onsdag ändå. Har inget mer för tillfället.
Kram och kyss





wake me up

Orkar inte lägga in alla bilder var för sig så gjorde ett jättefult kollage lite snabbt haha..
Aja lite bilder från mitt lov!
 
 
 

fade into darkness

HEJ!
Och förlåt för att jag inte skrivit på hela lovet..Var ju i Stockholm mellan fredag och söndag och såg Avicii och han var så JÄVLA GRYM vill jag lova! Ska försöka fixa en video så ni får se!
Sen var jag hemma måndag och försökte vila upp mig för att på fredagen innan jag åkte till Stockholm så vaknade jag med feber och världens förkylning så efter Avicii hade jag i stort sett ingen röst kvar hehe..Men iallafall på tisdagen så drog jag till Lisa och firade henne med massa trevliga tjejer och i onsdags åkte jag till Östersund med Mathilda! Vi bodde hos hennes bror och vi hann med att shoppa en hel del och vi var en sväng på Storsjöbadet också. Åkte hem i fredagskväll och har spenderat min tid hemma sen dess, så skönt.
Var ute och övningskörde en stund igår och ska ut ikväll också. Nu ska jag äta, återkommer lite senare med lite bilder!
Puss

RSS 2.0