jag vet nåt som inte du vet

Hej,va på skolan idag,gick helt okej,varmt vare iallafall! När jag slutade cyklade jag hem med Linnéa och satt ute på hennes gård och började fundera lite på bordsplaceringar till avslutningsfesten,får se vad dom andra i gruppen tycker på måndag!
Sen åkte jag upp till Kramfors där Marcus hade studentbal,ni kanske får se lite bilder imorgon eller nått!
Nu ska jag strax till Tina och umgås med några klassisar!
Puss


det finaste någon kan få

Hej,börjar må bättre nu så ska till skolan imorgon. Orkar inte ligga hemma och ruttna mer nu. Imorgon kväll ska jag iallafall till Kramfors och kika på brodern som har studentbal,helt galet att han tar studenten på onsdag!!!
Aja hade inte tänkt stanna uppe så länge till,är trött.
Godnatt!


i got that summertime sadness

Hej! Hoppas ni mår bättre än mig denna varma dag. Själv ligger jag inne i sängen och hostar och snorar och spillde precis ut ett halvt glas vatten i sängen också. Har lyckats inaktivera min datormus och när jag får igång den så stängs den av, blir galen. Inte min turdag idag iallafall. Nu ska jag se om jag kan få ordning på detta. Vi hörs nog lite senare. 
Puss

hey my name is

Var iväg och köpte halstabletter och ny nässpray för ett tag sen. Köpte zyx för dom sägs ska vara bra och dom kostade 85(!) jävla spänn så om dom inte hjälper blir jag besviken. Annars har jag inte gjort så mycket annat än plugga,har snackat lite med Jostein och det var ju trevligt!
Nu ska jag sova.
Puss


i don't wanna be anything other than me

Hej där. Ligger i sängen och tittar på film,är hemma från skolan,var hemma igår också,mår inte riktigt bra. Förstår inte varför jag aldrig kan få vara frisk mer än en vecka typ. Aja ska plugga lite senare och ja det är väl ungefär vad jag ska göra idag!
Puss


river en vacker dröm

Hej, måndag och jag har fixat nästan hela dagen med att skriva ut och kuvertera inbjudningar till avslutningsfesten. Sen skulle jag ha musik men jag fick gå hem en stund innan två och plugga istället för att sitta där och inte göra något alls. Vid 3 kommer Lisa och hämtar mig och då åker jag till henne och firar hennes bror som fyller år, han ringde och va så söt igår och frågade om jag ville komma, då kunde jag inte stå emot. Sen när jag kommer hem ska jag plugga resten av kvällen!
Annars har jag cirka inget liv, har sjukt mycket plugg som ska vara klart den här veckan, och som pricken över i:et har jag fått sjukt ont i halsen och  är snorig så tror jag är påväg att bli sjuk och det har jag inte tid med i överhuvudtaget. Aja nu ska jag plugga lite till innan Lisa kommer. 
Puss
 
bästaste♥

we could be heroes just for one day

Den här veckan har varit så sjukt rolig! Saknar alla studenter från andra länder och sista kvällen var jag ute och åt med några italienare,en turkisk tjej,en norsk kille och några svenskar! Var riktigt trevligt och vi skrattade och pratade som att vi hade känt varann i all evighet. Jag satt mest och pratade med de svenska killarna och den norska vid namn Jostein och på typ två timmar då vi åt middag så uppkom ett internt skämt,orkar dock inte gå in på detaljer men kul var det iallafall!
Igår var jag på mys hos Tina och i fredags hade jag matstafetten med bästaste tjejerna!
Nu ska jag sova,måndag och skola imorgon.
Puss

https://cdn2.cdnme.se/2064308/6-3/pic_51a27f6b9606ee798bb558ed.jpg">https://cdn1.cdnme.se/2064308/6-3/pic_51a27f6b9606ee798bb558ed.jpg">https://cdn2.cdnme.se/2064308/6-3/pic_51a27f6b9606ee798bb558ed.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/2064308/6-3/pic_51a27f6b9606ee798bb558ed.jpg" class="image">


beautiful life

Hej! Som jag trodde så är Benedetta väldigt trevlig och enkel att prata med! Visade sig att vi gillar samma typ av musik, samma typ av serier och filmer och båda gillar att shoppa,så det finns mycket att prata om. Nu på kvällen hade vi knytkalas med alla värdfamiljer och elever från alla länder,alltså Italien, Spanien, Turkiet och Norge! Väldigt trevligt! När vi slutade där så åkte jag, Benedetta, Moa och pappa upp på vårdkasen för att hon skulle få se hela staden,hon tycker att Härnösand är en väldigt fin stad!
Nu ska jag sova,hörs nog imorgon!
Puss

https://cdn2.cdnme.se/2064308/6-3/pic_519be42de087c368050a9779.jpg">https://cdn1.cdnme.se/2064308/6-3/pic_519be42de087c368050a9779.jpg" class="image">


titta när han dansar

Hej, har inte varit aktiv här sedan i torsdags och det ber jag hemskt mycket om ursäkt för! 
Men det har varit så bra väder hela helgen och det har jag velat tagit vara på. Bränt mig har jag också gjort. Måste även berätta hur stolt jag är över Sverige eftersom vi vann hockey vm igår! Hade varit jävligt fett att varit nere och sett matchen igår!
Annars så händer det väldigt mycket i mitt liv för tillfället, myckte i skolan och nu har jag för ungefär en halvtimme sen varit och hämtat Benedetta från Italien som ska bo här fram tills fredag! Nu får ni inte tro att jag är värsta osocial mot henne och sitter här med datorn men hon står i duschen så det är lugnt! Hon verkar väldigt trevlig så det ska nog bli roligt att ha henne här den här veckan!
Vi hörs mer under veckan, glad måndag på er!
Puss
 

jag vill leva jag vill dö i norden

SVERIGE ÄR GRYMT
Hej,ingen kan ha missat att Sverige precis vann mot Kanada på straffar,helt grymt!
Annars idag har jag varit i skolan sen tog jag en promenad ner på stan med Linnéa och Emma för att jag och Emma skulle köpa present till Elsa. Vid 6 cyklade jag och Linnéa till museet för att lyssna när Viktoria och Johannes berättade om resan till Polen,riktigt bra! Sen hade jag tänkt träna men det blev en vilodag idag för kroppen sa ifrån,så blir ett pass imorgon efter skolan istället!
Nu hade jag tänkt sova,hörs.
Puss


i'm yours your mine

Ligger just nu på golvet i köket helt död efter ett jävla äckelpass på gymmet. Och att jag bor längst upp på ett jävla berg när jag måste cykla hem gör inte riktigt saken bättre. Nu hade jag tänkt släpa mig upp för trappen till duschen sen dö i sängen. Ha det så bra!
Puss


we are young

Hej! Sen vi hördes sist har jag inte gjort så mycket,har tränat alla dagar även idag och varit i skolan. Gjort två nationella prov också,ett i engelska och ett i spanska som jag tror gick ganska bra! Nu kollar jag på Andra avenyn och ska snart sova,är helt slut. Längtar efter sommarlov och Kreta!
Puss


jag har fuckat upp igen

Haft en riktigt trevlig kväll som började hos Maja med henne,Lisa och Tina som slutade hos Amanda med betydligt fler! Åkte hem med Sigrid och nu ligger jag i sängen och kollar på Andra avenyn. Imorgon ska jag äntligen efter två veckors (!) ofrivilligt uppehåll få träna! Och plugga men det är en typisk söndagsgöra,nu ska jag kolla klart sen sova.
Puss


utan kärlek ingen vänskap-utan vänskap ingen kärlek

Hello,ligger i soffan och har fortfarande sovkläder på mig,har varit ensam hela morgonen och är fortfarande det så har tittat på film och myst. Igår var jag med Mathilda och vi chillade som alltid och ikväll ska jag vara med Lisa! Nu ska jag duscha och sedan ska jag äta någonting.
Puss


john tucker must die

Hej. Idag har det varit tråkigt väder och eftersom jag inte kan träna än för jag inte är helt frisk så har jag legat och kollat på film hela dagen. Sen efter middagen kom Mathilda hit och vi handlade frukt som vi doppade i choklad och myste! Hon drog strax innan tolv och nu har jag precis avslutat ett Skype samtal som vi har haft sen halv 1,finns en hel del att prata om.
Nu ska jag sova,imorgon ska jag till mammas farmor sen umgås med Mathilda!
Puss


push play

Hej,sitter för tillfället hemma helt ensam och väntar på att Lisa kommer hit. Då ska vi åka och handla något gott att äta sen bara mysa på! Var i skolan idag och det gick ganska bra,var lite seg i huvudet och slutade dagen med ett balmöte så jag blev helt jävla snurrig med allt som ska fixas hit och dit!
Nu ska jag borsta håret,vi hörs!
Puss


perfect two

Hej. Blev ingen skola för mig för när jag vaknade imorse mådde jag lika dåligt som igår. Efter två timmars sömn till plus en alvedon så började jag känna mig lite mer levande och orkade ta mig till duschen. Sen var det bara att göra mig i ordning för sen kvart över tre skulle jag vara hos frisören. Fick sällskap av Linnéa till stan så det var trevligt. Sedan med hår som var 15 cm kortare begav jag mig till pappas jobb för att vänta på skjuts hem för jag hade inte riktigt orken till att gå hem i denna värme med min förkylning. Riktigt vårväder! 
Något jag ser fram emot riktigt mycket just nu är att bli helt frisk så jag kan få träna igen, börjar få lite abstinens nu när jag ofrivilligt inte kunnat träna sedan innan jag åkte till Polen. Men aja, nu börjar jag babbla om allt möjligt så nu ska jag försöka få lite plugg gjort som var syftet med att jag satte mig vid datorn från början. 
Puss
 

sjukstuga

Hej där! Hoppas alla mår bra för det gör inte jag! Har legat i soffan hela dagen vilket jag gör nu också,har ont i huvudet,mår illa,det kliar i öronen,ont i halsen och näsan och ögonen rinner. Skulle egentligen skriva ett nationellt prov i spanska idag men kroppen sa ifrån för så fort jag ställde mig upp så snurrade allt. Får se hur det blir med skolan imorgon,har np i matte och spanska då med och vill helst inte missa det men vill inte skriva om jag är sjuk heller för då blir det svårare att koncentrera sig. Det blir som det blir!
Puss


your validation is just not that important to me

Hej! Kom hem vid 9 i fredagskväll från Krakow. Har haft en jättebra resa med dom bästa niorna! Har varit kul och spännande men samtidigt jobbigt! Bilder kommer när jag fått in dom på datorn. Igår var jag med Lisa en stund på kvällen och när hon åkte så kom Andreas och Erik hit vi gick ut en sväng men sen började det regna så vi gick in och kolla på tv istället,dom drog härifrån vid 2 och idag skulle jag egentligen träna men jag har gått och blivit sjuk under veckan så blir till att vila upp mig.
Puss


it's like you're my mirror

Hej,sitter i Krakow för tillfället och har wifi där vi bor så tänkte att jag skulle säga hej!
Har haft trevligt de dagar vi har varit här och igår var vi i Auschwitz och måste säga att det verkligen var en upplevelse! Det var ganska svårt att förstå att det som hände där verkligen har hänt för jag kunde inte förstå att vi gick där detta hände! Väldigt spännande iallafall!
Nu ska jag duscha sen chilla! Vi hörs nog mer när jag kommer hem.
Puss


RSS 2.0