känn ingen sorg för mig göteborg

Hej. Igårkväll var jag på bio med Linnéa och såg känn ingen sorg,den va skitbra! Cyklade sen hem i regnet och hoppade ner i sängen nästan på en gång,va kallt och jävligt! Nu sitter jag och äter frukost i min ensamhet och ska strax packa ner lite mat och sen cykla till jobbet! Ha en bra dag.
Puss


måndag till fredag kommer att repeteras

Hallå! I fredags jobbade jag på dagen och hängde med Mathilda på kvällen,vilket var trevligt! Igår var jag i stugan på dagen och badade och solade lite och efter middagen mötte jag upp Anna som jag inte träffat på typ hela sommaren och vi drog och satte oss på kajen och efter en stund kom även Jesper,Stefan,Andreas och Kasper och satte sig med oss så det var ju riktigt trevligt! Imorse kom Andreas hit så han åt frukost med mig sen drog han vidare och jag drog på mig bikinin och la mig ute på altanen nån timme i solen. Nu ligger jag i sängen och ska strax sova för imorgon är det dags för jobb igen! Godnatt.
Puss


jag höll stadigt men jag tappade taget

Asså jag är ju sämst på det här...Bloggen hamnar verkligen åt sidan när man har lov och nu har jag börjat jobba så jag hinner inte ens tänka på bloggen. Jag jobbar på kyrkogården måndag till fredag 07-16 den här veckan och tre veckor framåt. Kommer nog klirra lagomt gott i spargrisen lagom till skolstarten iallafall. Har inte ens hunnit med att få in alla bilder från Kreta till datorn än, ska väl försöka hinna med det i helgen. Min uppdatering kommer väl se ut på samma sätt som den gör nu resten av sommaren men jag ska försöka bättra mig!
Nu ska jag iallafall kolla lite på pll och försöka få bort huvudvärken.
Puss 
 
(1) Tumblr

åt helvete med himlen

Hej,har varit usel på att skriva..Men har träffat massa kompisar i helgen och igår och idag har jag varit och kollat på beachfotbollen!
Imorgon ska jag rensa bilder från Kreta och försöka få upp några här. Ska även städa eftersom jag varit ensam hemma sedan i måndags och imorgon kommer mina föräldrar och lillasyster hem. Nu hade jag tänkt kolla på film och mysa med min bror. 
Vi hörs väl imorgon!
Puss
 
superbarbie | via Tumblr

HEJ!

Hej där,tillbaka i Härnösand efter två veckor i Platanias,Kreta! Kom hem till härnta imorse runt klockan halv 8 typ,landade med flyget runt 2 på Arlanda. Har haft två toppen veckor med massa sol,bad och bra människor!
Har bilder men inga som jag orkar fixa med nu. Ska träffa Mathilda ikväll tror jag,bara jag inte somnar igen som jag redan gjort ett x antal gånger idag.
Nu ska jag ta tag i livet,vi hörs!
Puss


RSS 2.0