i can be your hero

Hej! Sitter för tillfället i skolan och dricker en drickyoghurt och väntar på att klockan slår tolv då min första lektion för idag börjar. Drog på gymmet imorse vid åtta och tog tåget vid tio till Kramfors. Har engelska och bild idag och slutar halv fyra så jag kommer hem fem. Då ska jag äta middag och umgås med Carro,härlig fredag!
Ha en bra dag. 
Puss




Tiden bara går

Hallå där. Sitter vid köksbordet för tillfället och pluggar matte och ska snart åka och handla. Har varit ledig idag för alla HV-lektioner är inställda den här veckan och på onsdagar har jag bara HV! Så har typ legat i sängen större delen av dagen och kollat serier,så skönt! Imorgon är det skola som vanligt och på kvällen ska jag träna. Jag är en så tråkig människa som inte har något roligt att berätta men ska försöka bli bättre..Nu ska jag räkna vidare.
Puss 


Posar med räknehäftet,wehey



I know that i can hardly wait

Hej! Här ekar det tomt som vanligt,hehe..
Den här veckan har gått fort förutom torsdag och fredag då jag jobbade till nio ungefär. Annars den här veckan så har jag typ tränat och sovit. Igårkväll så var jag med Carro, Lisa, Jennifer och Jenny och åkte pulka och sedan gick vi hem till Jenny och snackade och skrattade,det var trevligt. 
Nu sitter jag i sängen och ska byta om till träningskläder och ska möta Mathilda och Bella på gymmet snart! Ha en bra dag.
Puss


Fick nya skor i onsdags,dessa kommer jag trivas i!

It feels like the first time

God morgon!
Har nästan precis käkat frukost och tänkte slappa resten av dagen tills typ klockan 2 då jag ska möta upp Mathilda och Bella på gymmet. Funderar på om jag ska dra på stan antingen före eller efter men får se hur det blir. Nu ska jag plocka bort från bordet så ha en bra dag.
Puss


If it makes you happy

Låg inte hemma hela kvällen igår utan mathilda frågade om jag ville umgås lite med henne,Bella och Emil så dom kom och hämtade mig sen åkte vi runt lite överallt.
Nu ligger jag i sängen och försöker hitta motivation till att ta mig till gymmet,vilket inte är så lätt för jag har drygaste huvudvärken. Men med en Alvedon och vatten blir det nog bra. Ikväll ska jag mysa på hemma och imorgon är jag ledig,så skönt!!
Ha en bra dag.
Puss 




Är det här allt som blir så dör jag

Lördag,älskade lördag. Spenderade en del av min förmiddag på gymmet,där det förvånande inte var så mycket folk,riktigt skönt! Sen när jag kom hem tog jag en dusch och efter det somnade jag i soffan hehe. Ikväll har jag inga speciella planer och det känns faktiskt skönt! Har inte så mycket mer att säga för den här veckan har jag "jobbat" med musikalen på dagarna och tränat på kvällarna,vilket inte är så spännande för er.
Ha en bra kväll! 
Puss

När man har lite dötid mellan scenerna på repititionerna så hinner man locka håret.



New soul

Dessa fyra dagar av skola var över innan jag ens hunnit blinka och kommande två veckor har jag inga vanliga lektioner utan då är det bara repetitioner och föreställningar med estet och deras musikal, där hantverk är jobbet bakom alla kostymer och rekvisitan. Är sjukt taggad även fast vi jobbar lite dryga tider men tror det kommer bli otroligt kul. 
I fredagskväll var jag med Mathilda och Tina som jag inte träffat på jag vet inte hur länge,det var riktigt mysigt med massa tjejsnack. Igår tränade jag på förmiddagen sen på kvällen var jag med Lisa några timmar. Imorse drog jag en pw till gymmet när det öppnade,det vill säga klockan tio,och efter det tog jag en pw hem också. Riktigt skönt faktiskt! 
Nu ska jag kolla på film resten av kvällen sen sova. Ha en fortsatt bra söndag.
Puss 

God frukosten imorse!



vi alla söker efter den där personen som kommer älska en oavsett vad

God Kväll! Imorgon börjar jag och även massa fler personer runt om i Sverige skolan igen efter två veckors jullov. Hur lite jag än ser framemot plugg så längtar jag ändå för att vi har så sjukt mycket roliga saker att göra i skolan nu! Så spenderar alltså min tisdag i skolan mellan halv tio och två sedan ska jag åka direkt till Amanda och fira henne med massa brudar för att hon fyller hela 18 år idag,stort grattis! Sen fyller min syster år på onsdag också så måste köpa en present till henne också,frågan är ju bara vad...
Nu tänkte jag faktiskt slå igång en film och sedan sova för annars kommer jag aldrig komma upp imorgonbitti. Hörs imorgon,godnatt!
Puss




2014

Hallå där. Hoppas alla hade en trevlig gårdag! Jag spenderade min med Lisa och Carro och det var ju himla trevligt! 
Vaknade bredvid Lisa vid halv 12 nån gång imorse och sen låg vi i sängen till typ två-halv tre då hon åkte hem. 
Efter sex så åkte jag ut till Mathilda och hon var sugen på nötter så vi tog en promenad till Willys och tillbaka och sen låg vi i hennes säng och jag kom hem därifrån för ett tag sedan! 
Nu tänkte jag fixa mig sen lägga mig i sängen och se på film och sen sova för är sjukt trött. Imorgon ska jag sova ut och äta middag hos farmor.
Puss

Från tolvslaget!



RSS 2.0