CHARLIE ST.CLOUD

Charlie St. Cloud! Behöver man säga något mer? Har just kollat på den filmen i alla fall och den var, ja jag kan inte sätta ord på det. För er som inte vet vad det är för film så handlar det om Charlie St. Cloud (Zac Efron) och hans lillebror. De två är väldigt tighta, Ja de är bröder. Tillsammans kör de segelbåt och tävlar. Dock så händer det en olycka så att Charlies lillebror Sam dör... Charlie och Sam gjorde en pakt innan Sam dog att dem skulle spela Baseboll varje dag vid solnedgången, såklart så håller Charlie löftet och går dit där dem skulle ha spelat, men han kan se sin lillebror där. Varje dag vid solnedgången.
Charlie möter en tjej som också kör segelbåt - han har inte varit ute på vattnet sen Sam dog - och han blir fascinerad av henne. Hon åker ut på havet med sin båt alldeles ensam och något händer. Charlie börjar nu vara med henne, men tillslut inser han att hon inte är där, utan fortfarande ute på havet någonstans och behöver hjälp. Kommer han att hinna?
Jag tycker att denna film var en helt otrolig blandning av drama och romantik. Den visar hur svårt det kan vara att släppa taget och hur mycket det kan betyda. Det är en innerlig kärlek mellan bröderna. Precis som man vill se två bröder, skydda varann till tusen. Man får se Charlies kamp mellan det riktiga livet och det livet han lever i, allt han offrade för att få se sin bror igen, varje dag. Filmen får helt klart 5/5 av mig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0