take me to the other side

Skrev precis ett aslångt inlägg på mobilen,men appen hade lust att dampa mitt upp i alltihop så det hann inte sparas. Iallafall har varit sjukt dålig på att blogga senaste tiden men försöker bli bättre! I fredags hade jag och några från klassen ansiktsmålning på Kramm mellan 17-20 så jag va inte hemma i Härnösand förräns 9 ungefär,då åkte jag till Andreas och umgicks med lite grabbar. Igår var jag hemma hela dagen men vid 10 så drog jag och träffade Bella och Mathilda! Vi kikade på film oså. Idag har jag typ sovit och kollat på film och nu är jag med min bror för han ska äta här. 
Vi hörs ikväll eller imorgon!
Puss



du är det finaste jag vet när allt annat här är falskt och fel

Hej,onsdag idag,vilket betyder skoldag till 11.15. Hade skolfoto imorse också,såg ut som en uppblåst ekorre typ. Sen när jag slutade gick jag med Sanna när hon skulle klippa sig sen åkte jag hem med tåget 12.37! Somnade ett tag när jag kom hem och det var sjukt skönt! Har inte så mycket att göra efter skolan,har i stort sett inget plugg att göra och det lilla jag har är klart på typ 20 minuter. Nu ska jag chilla lite sen duscha. 
Puss




du tar bort min hand ifrån din arm och flyttar bort

Bloggningen från min sida är inte den bästa om man säger så. Men jag gör inte så mycket på dagarna, jag åker buss till skolan, är i skolan,åker hem och sen sover och äter jag typ. Ska försöka ta tag i träningen också. Ska köpa ett gymkort så fort min förkylning(som jag haft i en månad) släpper. Hoppas det är snart för jag är träningssugen! Nu ska jag sova för jag är trött.
Puss






det var så mörkt den kvällen jag gick hem

Hade en så himla trevlig fredag igår med två himla fina vänner! Åt kräftor och räkor och bara pratade om allt! Sen kollade vi på Wallander för ingen av oss orkade bada hehe..Sen sov vi ute i Mathildas friggebod! Kom hem efter 12 nån gång och la mig på sängen och skulle kolla på idol men istället somnade jag för var så sjukt trött..Nu ska jag snart försöka få mina ben att ta mig uppför trappen och in i duschen! Vi hörs,ha en trevlig lördag!
Puss



allt du är

Hej,idag har det bara varit en vanlig tråkig seg torsdag. Mitt tåg hem blev försenat en timme och säkert lite till men det sket jag i och tog en buss istället. När jag väl kliver av bussen och hinner gå 50 meter så börjat det vräka ner ännu mer än vad det gjorde innan men det var ju bara att fortsätta gå för jag var ju tvungen att komma hem på nått sätt. Annars idag har jag varit och handlat lite tills imorgon,eller jag köpte kräftor som jag ska äta imorgon med Anna och Mathilda! Var även hos farmor en stund.
Förresten så har jag börjat läsa igen! Läste typ alltid förut men det avtog men nu när vi fick lånekort och sånt där från skolan igår och nu kan låna böcker via ipaden så kommer jag nog läsa en hel del. Lånade en bok igår som jag läste ut idag. Den heter Allt jag säger är sant av Lisa Bjärbo. Den var riktigt bra faktiskt! Helt klart värd att läsa!
Nu ska jag sova och tagga om för fredag!
Puss 


saknar kreta!

allt det där som jag blir ledsen av

Hej,har som vanligt varit i skolan idag och när jag kom hem så fixade jag om mitt rum och det blev faktiskt ganska bra! En större säng har jag nu iallafall. Sen var jag med Oscar en stund nu på kvällen, trevligt trevligt. Har faktiskt inte så mycket att säga utan jag hade faktiskt tänkt sova nu för jag har ont i halsen och huvudet..Godnatt. 
Puss




do you still believe in love i wonder?

Var på Birsta igår och fick med mig lite nytt hem,alltid lika härligt! På kvällen var jag med lisa och myste. Idag hade jag en vanlig tråkig måndag på skolan,hände inte speciellt mycket. Kom hem typ klockan 5 och har inte gjort så mycket,hade tänkt sova snart för jag är så sjukt trött! Vi hörs imorgon istället!
Puss



let my love take you higher cause i still turn to you

Hej! Idag är det söndag och jag har haft en riktigt trevlig helg. I fredags var jag med Lisa och Tina,vi åt tre rätters och kollade på bf's nollning. Blev även en hel del tjejsnack. Igår på dagen hade jag inte så mycket för mig men på kvällen kom Mathilda, Bella och Amanda förbi ett tag och det var riktigt trevligt! En hel del skratt blev det också. Somnande runt halv 3 någon gång,vilket inte var vad jag hade tänkt men så blir det ibland och vaknade runt halv 10 imorse. Har världens drygaste huvudvärk för tillfället och ska snart hoppa in i duschen. Dagens planer är ännu lite oklara, var snack om Birsta men vi får se. Ikväll kanske jag ska träffa Oscar annars händer det nog inte så mycket mer denna söndag. Vi hörs lite senare.
Puss




I never hit so hard in love

Hej,vanlig dag i skolan idag. Fick även sitta modell för treorna när dom skulle träna på färganalys så jag fick sluta tidigare! Sen åkte jag upp på högslätten efter middagen och kollade på hockey med Jennifer, alltså Marcus flickvän. Kom hem vid 10 typ och nu ligger jag i sängen och försöker bestämma allt inför imorgonkväll. 
Men hade väl typ tänkt sova nu, är sjukt trött. Godnatt!
Puss




änglarna har åkt på pisk

God kväll! Sitter i sängen och bloggar från ipaden just nu. Känns jäkligt skönt att vi kommer använda dom typ hela tiden på lektionerna på skolan! Annars idag så har jag varit i skolan,hade ju kort dag idag,slutade 11 men var hemma i Härnösand vid 1. Då la jag mig på sängen och somnade,var sjukt trött faktiskt. Skola imorgon och har ingen speciell dag,typ matte,svenska,idrott och hv. Nu svamlar jag i en massa olika saker som inte hör ihop,men måste säga att jag ser fram emot helgen iallafall! Mys på fredag och på lördag kommer Mathilda hem!! Äntligen! 
Nu ska jag kolla på Svenska Hollywood fruar för jag missade det igår,ha en bra fortsatt kväll.
Puss




i'm loving angels instead

Hej! Bloggar från den nya uppdaterade blogg appen,hoppas den funkar bra nu då!
Var inte i skolan igår för mådde inte speciellt bra men mådde bättre imorse förutom att jag lät som att jag gick på crack så jag gick till skolan. Tränade ansiktsmålningar för att vi ska till ett dagis på fredag och måla!
Nu har jag precis duschat och ska strax lägga mig och kolla på ett avsnitt Grey's Anatomy sen sova. Imorgon har jag kort dag och då får vi även våra Ipads,ska bli så skönt!
Vi hörs imorgon.
Puss



got a bottle of whatever but it's getting us drunk

Var på skolan igår sen träffade jag Lisa,vi kollade först på teknikarnas nollning sen donken och till slut hamnade vi på min baksida med massa tända ljus och en brasa plus en massa gotta. Där satt vi i några timmar till Lisas skjuts kom och då gick jag in och la mig och somnade rätt fort och vaknade upp imorse med halsont från helvetet. Inte det roligaste,att jag aldrig ska få vara frisk. Om cirka en och en halvtimme ska jag vara färdig fixad och klar för då ska vi åka upp till Hornöberget med farmor och äta middag för att hon fyllde år förra helgen! Blir nog himla trevligt! Sen när jag kommer hem vet jag inte vad jag gör,kanske hittar på något.
Puss


det kanske måste göra ont ibland

Vaknade upp med världens huvudvärk och en hals som strejkade. Så pågrund av det + ett nästan inte användbart knä så stannade jag hemma från vandringen idag, men med några timmars sömn mitt på dagen så mådde jag bättre och nu är huvudvärken borta iallafall. Så det är alltså ungefär vad jag gjort idag. Legat i sängen och kollat på Grey's Anatomy och försökt fått i mig lite mat men kan knappt svälja så det är jäkligt svårt. Hoppas jag mår bättre för då ska jag på skolan sen på kvällen ska jag vara med Lisa och titta på tekniks nollning! Ska bli trevligt att umgås med den tösen då det var lite mer än två veckor sen sist. Nu ska jag duscha sen hade jag nog tänkt att jag skulle se lite på film sen sova!
Puss
 

det handlar om dig

Hola. Har spenderat en lång dag i skolan sen umgicks jag med Mathilda nån timme eftersom hon åker till Turkiet på fredag den jäveln. Kommer sakna henne och allt. Imorgon ska jag upp till Skule med alla skolans ettor och vandra,kan ju bli intressant. Nu ska jag väl titta lite på grey's sen sova!
Puss


kluven

Här var uppdateringen dålig som fan men så blir det ibland. Jag har inte riktigt haft tid eller lust till bloggen i helgen för jag har tagit vara på all tid jag hade med Linnéa. Nu när vi nästan aldrig kommer ses. Annars har jag gått i skolan idag och igår och vi har hälsovecka så dagarna går ut på att lyssna på rektorer och lärare som pratar om allt och ingenting,riktigt segt..
Nu kollar jag på Hollywood fruarna och efter det ska jag nog sova för jag är otroligt trött!
Puss


RSS 2.0